Отговори
# 300
Уморихте ме от смях.  hahaha

Аз н съм кой знае каква откачалка, но имам и аз нещичко.

И до ден днешен дрехите за пране вместо в коша отиват в боклука. Купата с манджата вместо в хладилниса- в шкафа.
Тръгвала съм по чехли. Дребната и тя - бяхме на детски РД и си я взимам от бабин дом направо по пантофки и бам на гости. Добре, че бяхме с колата.

Аз тенджери не съм забравяла, но редовно като готвя я сол ще забравя, я в супа топчета вместо фиде спагети ще сложа.

А бе весело е.

# 301
  • София
Както се казва - много сме, силни сме. Посмях се на ваш гръб, но и аз не съм по-стока. Свекърва ми ми е обещала Гинко прим за Коледа...
# Та най-редовно зареждам пералнята вечер. На сутринта вадя да простирам и установявам, че всъщност въобще не съм я включила Rolling Eyes
# Бъркам и аз имената на децатата. Затова големия е Бате, малкия Бебе, ама вече хич не е за този прякор горкия...
# Правих опити да си отключа колата с ключа за вкъщи...
То и още има, но това на прима виста  hahaha

# 302
  • Талант на 2012,2013 г.
Ха, посмейте ми се още маааааааалко. Та така: Тръгваме ние за море. Малко преди тръгването ни удариха колата. С нея няма пътуване.Най-доброто приятелче на съпруга ми ни даде едната от неговите коли. До тук всичко се нарежда. Товариме багаж, пътуваме с кеф, пристигаме и започваме да сваляме саковете. В един момент синът ни се обръща към мен и пита:"Мамо, а къде е моята раница?" #Crazy Ами... беше останала в апартамента. На сума ти километри от морето... dohЕ, купихме нови дрешки, но изтрещяването си каза думата... hahaha Joy

# 303
О,това с имената на децата е класика при мен Mr. Green Жаки,Креми,Креми,Жаки...докато налучкам с коя говоря в момента ooooh!А едно време се смеех на баба ми,че ни бърка имената със сестра ми.То хич не било за смях Wink

# 304
  • София
Ооо, това как да е  Grinning Ама да наречеш сина си с името на сестра му  ooooh!  bowuu  Laughing

Баба ми до ден днешен ни бърка с майка ми, вече отдавна свикнах да си имам второ име  Mr. Green

# 305
  • UK
Баба ми и до днес ми вика "Куне-Неле-Жене" (леля ми, майка ми, аз), а сестра ми "Куне-Неле-Жене-Кате". Simple Smile

# 306
На излизане от кварталното магазинче извадих ключовете за вкъщи,с цел да го заключа,но се усетих ,преди да ме е видял някой... Crazy Laughing

# 307
Още не съм изчела всичко,но се посмях от сърце! И за да не е само запис,да ви кажа какво правех най-редовно,докато синът ми беше бебе. Понеже той беше със зверски колики 9 месеца,се налагаше много да го нося на ръце,за да го успокоявам,когато плаче.Имах навика,докато е в ръцете ми,леко да се поклащам наляво-надясно,за да го унася люлеенето. Редовно ми се случваше и когато не го носех,така да си се люлея самичка. Случвало ми се е и на публични места.....А иначе да излезем по пантофи и двамата,да повторя нещо сто пъти и после да питам дали съм го казала,да забравя нещо секунда,след като са ми го казали...това даже не го броя. Сега съм по-добре! PartyНа работа съм!!!!!! Laughing

# 308
кураж на всички!
Ша сА опраИм!

# 309
Баба ми и до днес ми вика "Куне-Неле-Жене" (леля ми, майка ми, аз), а сестра ми "Куне-Неле-Жене-Кате". Simple Smile

Като каза баби и се сетих за баба ми и дядо ми, които се разбират по много странен начин. Тя му казва:" Оди е там до т'ва и ми донеси таковата." И той отива и й носи точно това, което е имала предвид! Изумявам се до ден днешен  Grinning

# 310
Отивам до банкомата, вадя 20ст. и гледам къде да ги пусна и изведнъж установявам,че това не е кафе машина а банковмат. Намирам си картата. Добре, че нямаше други хора.

# 311
Най-редовно заставам пред асансьора и се чудя с кой ключ да го отключа.
Преди време пък ще излизаме с детето и докато си обувам обувките му казвам да извика асансьора, а то застава пред вратата му и започва да вика "Елаааааа".

# 312
Влязох в супера за хляб, излязох с 1 чанта глупости, естествено без хляб  Embarassed

# 313
 newsm62
леле хора , колко много смешни истории!!!
от сутринта , не мога да се хвана да работя ,защото ви чета и се смея със сълзи. колегите заявиха че съм се побъркала   Joy

# 314
Влязох в супера за хляб, излязох с 1 чанта глупости, естествено без хляб  Embarassed

Но поне е имало нещо за ядене в торбата ти, а у нас гладни ще се гътнем от моите магарии! Сутринта питам децата какво искат за обяд, ама да става бързо, казват омлет, ок, но се сещам че нямам яйца. Влизам в супера с ясната мисъл, че ще купувам само картон яйца. Обаче наизкарали едни ми ти китки, рози, храстчета...награбвам един жасмин и представяйки си го как цъфти и ухае, отпашвам към касата с усмивка hahaha В резултат на което ядохме спагети...

Общи условия

Активация на акаунт