, колко е разликата между понеделник и петък, нищожна, така да се каже
Малко преди това му звъня телефона, говори с едни познати и " след малко " го питам:

Имам толкова ярки сънища,че много често се чудя дали нещо си се е случило или съм сънувала.За другите може и да е забавно,ама за мен хич не е,гадно е,чувствам се като луда понякога.
Имам толкова ярки сънища,че много често се чудя дали нещо си се е случило или съм сънувала.За другите може и да е забавно,ама за мен хич не е,гадно е,чувствам се като луда понякога.
И кво - люснах къмто 2 лъжички черен пипер на прах в тенджерата, след което моментално я дръпнах от огъня, уж изгребах от повърхността пипера, с едни специални ръкавици за горещо измъкнах едно бутче с много пипер сна него, за да го измия на чешмата - уж всичко махнах, ама супата сега е с един.. по-тъмен цвят - то нали си е на прах, няма как да го махнеш всичкото веднага
Седнах да мисля как да спася работата - явно не ми е ден за готвене - голяма съм шматка. След час, реших да направя бульон и да разредя с него бульона на супата - и като отивам в кухнята - какво да видя, тя печката, си работи кротичко на 2, аз съм я намалила, но иначе на нея супа няма
Като чета за вашите приключения се успокоявам,че не съм само аз Препоръчани теми