Отговори
# 600
  • София
Относно хвърлянето в контейнерите на неща,чието  място не е там,се сещам и за случка,в която главен герой не е изтрещяла домакиня.По-вероятно изтрещял шеф. Mr. GreenЧовекът покрай боклука,сутринта беше изхвърлил и на жена си дрехите,които е носил за химическото чистене.За съжаление беше се сетил и доста късничко....Не искам да си мисля за вечерната среща с жена му. newsm29

# 601
 Mr. Green Hug
От вчера: гледам реклама на Стъклен дом и замалко да кажа на мъжа ми : " Ама чакай де, днес понеделник ли е ? " hahaha , колко  е разликата между понеделник и петък, нищожна, така да се каже hahaha Малко преди това му звъня телефона, говори с едни познати и " след малко " го питам:
- Какво казаха, как са ?
- Кой ?
- Дето звъняха преди малко.
Той си поглежда телефона и вика: " Преди малко, да, има-няма час и половина " Mr. Green

# 602
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Вчера отивам на пазар. Гледам тарелки изчистена и нарязана тиква и си викам : "Супер! Ще си направя тиквеник!"
Свършвам с пазара, прибирам се и почвам да готвя. Хубаво почвам, настъргвам си тиквата, обръщам се и.... почвам да мигам на парцали - "Умницата" аз бях забравила, че ще ми трябват и кори  Whistling

# 603
Вчера изхвърлих едно застояло прясно мляко в тоалетната, пуснах водата. Влизам в дрешника, взимам кофата с насъбралото се пране и се запътвам отново към тоалетната. Вече бях замахнала с кофата, когато се усетих, че това са дрехи все пак Shocked

# 604
  • София
Относно хвърлянето в контейнерите на неща,чието  място не е там,се сещам и за случка,в която главен герой не е изтрещяла домакиня.По-вероятно изтрещял шеф. Mr. GreenЧовекът покрай боклука,сутринта беше изхвърлил и на жена си дрехите,които е носил за химическото чистене.За съжаление беше се сетил и доста късничко....Не искам да си мисля за вечерната среща с жена му. newsm29
Аз имах същия случай.
С милото бяхме на почивка в Гърция. Бях оставила в един плик на балкона мръсните дрехи.
Моят, вместо боклука, ни изхвърлил дрехите.  ooooh!
Усетихме се твърде късно - чак вечерта, когато се зачудих как ни е нямало цял ден, а има цяла торба с боклук. А "случката" е била сутринта.

# 605
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Не осъзнавах колко съм "добре" докато не започнах да пописвам тук.  Mr. Green

Тази сутрин, когато се фризирах си изпръсках лака за коса в шепата.....   ooooh!

# 606
Вчера дружно решихме,че ще си вземем китайско за обяд.Това,което искахме,все още беше затворено,ноооо кака ви знае!Има китайско до нас-точно до еди кой си магазин.Мъжът ми казва,че никога не го е виждал,а аз даже описвам-едно такова бяло с червени букви,виждала съм го.Да,ама на сън ooooh! Имам толкова ярки сънища,че много често се чудя дали нещо си се е случило или съм сънувала.За другите може и да е забавно,ама за мен хич не е,гадно е,чувствам се като луда понякога.

# 607
Вчера дружно решихме,че ще си вземем китайско за обяд.Това,което искахме,все още беше затворено,ноооо кака ви знае!Има китайско до нас-точно до еди кой си магазин.Мъжът ми казва,че никога не го е виждал,а аз даже описвам-едно такова бяло с червени букви,виждала съм го.Да,ама на сън ooooh! Имам толкова ярки сънища,че много често се чудя дали нещо си се е случило или съм сънувала.За другите може и да е забавно,ама за мен хич не е,гадно е,чувствам се като луда понякога.

Може да е било в някой друг твой живот и да имаш откъслечни спомени понякога Joy

# 608
  • Шотландия
Ще слагам черен пипер на пилешка супа с ориз - уж ще тръсна съвсем мъничко, обаче дупката на черния пипер голяма - а аз не поглеждам - то толкова често и готвя, та...  ooooh! И кво - люснах къмто 2 лъжички черен пипер на прах в тенджерата, след което моментално я дръпнах от огъня, уж изгребах от повърхността пипера, с едни специални ръкавици за горещо измъкнах едно бутче с много пипер сна него, за да го измия на чешмата - уж всичко махнах, ама супата сега е с един.. по-тъмен цвят - то нали си е на прах, няма как да го махнеш всичкото веднага  Joy Седнах да мисля как да спася работата - явно не ми е ден за готвене - голяма съм шматка.   След час, реших да направя бульон и да разредя с него бульона на супата - и като отивам в кухнята - какво да видя, тя печката, си работи кротичко на 2, аз съм я намалила, но иначе на нея супа няма Joy

# 609
По повод изхвърлянето на боклука...
Със сестра ми решаваме, че ще правим разместване в стаята ни. (Докъто все още живеехме заедно). И всички полезни неща (разбирайте ластици, фиби, шноли, злато, сребро) се прибират в една метална кутия и заедно с другите неща, които може би ще влязат в употреба се слагат в един голям чувал за боклук. Да, ама истинският боклук се слага във втори чувал... Седят си двата чувала пред вратата, ние местим мебели. Оправихме цялата дандания и ще изхвърляме боклука... И двете доволни, всичко свършено, изчистено, подредено, изхвърлихме и двата чувала, купихме бира и картофи, и женско парти. Пушим на терасата, идват боклукчиите. И на мен ми просветва, че нещо липсва. Такова тичане от 5тия етаж надолу никога не е имало. Примолихме им се, намерихме си чувала, ама той скъсан. Няма злато, няма сребро.... Още ме е яд като се сетя. 25 гр. злато подарихме на някой циганин...

# 610
И аз имам случка с ровене в кофа за боклук. )

Майка ми си изгубва златните обици, след преобръщане на къщата, решаваме, че тъй като последно сме ги виждали на масата, а аз в същото време съм белила картофи...са попаднали при обелките, после в кофата и накрая в контейнера за боклук. )
Слизаме двете пред блока и запчоваме с една пръчка да ровим из контейнера, даже на минаване един комшия се присъедини към нас. ) Така и не ги намерихме там....след 1г ги открихме прибрани на мястото, на което по принцип си стоят. )

# 611
Mirama , не знаеш ли приказката от бабите "Злато се крие".
Важното е, че сте ги намерили. Peace

# 612
Привет и от мен - една изтрещяла домакиня WinkКато чета за вашите приключения се успокоявам,че не съм само аз Laughing LaughingМиналата седмица бързах за важна среща -обувам новите обувки за да свикна с тях,обличам се ,слагам грим,мятам сакото и тръгвам,заключвам вратата и....поглеждам надолу Shockedза да видя ,че съм облякла само сакото -панталона си виси кротко в гардероба Embarassed

# 613
Работя в магазин-в края на работното време персонала си пазарува и си оставяме близо до входа торбичките с покупките с касовите бележки,докато изчистим и приключим касите......Е,снощи съм била толкова пъргава да си ходя,че заедно с моя багаж съм отмъкнала и нечии други покупки......днес почивам,та чак утре ще разбера коя колежка е останала неприятно изненадана/щото нещата в чуждата тобра,явно бяха за бърза вечеря предназначени/.....Та,отсега се чудя как ще се извинявам Embarassed.../но пазя касовата бележка та да си платя отмъкнатото/

# 614
 hahaha Признай си,че си си харесала бързата вечеря.Спокойно,тя ще те разбере,ако познава мъжете в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт