И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 070
  • 453
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Лозен
Добро утро!
Да запалим по една свещичка и да стоплим душите си!

# 76
  • Стара Загора
Ео ако искаш мога да те отменя на два-три именни дена Mr. Green Нали ще е ядене на аванта Crazy
Първият път като станах леля разбрах на втория ден...нямаше ме в града и бях изтървала безплатното пукане...тази зима от средата на декември докато се роди другата ми племеница няма да мърдам Naughty Няма пак да изтървам манджата аванта я Crossing Arms

# 77
  • На един клон
Ооо,добриутро,дами,добриутро,Хера!  bouquet
Та за кой съседен форум говорите са тия хубавите новини?Ше ми се да почета малко хубави работи,зажадняла съм!Иначе не ми остава нищо друго,освен да гледам "Дързост и красота"!

# 78
  • Стара Загора
Въх Гел...много рано си станала Mr. Green Добър ден и на теб  bouquet А съседния форум е Проблемно забременяване...има двечки нови бремени Heart Eyes

# 79
Здравейте,момичета!
Алабала,да са ти живи и здрави мъжете!
Теди,радвам се,че си тук.Разсей се малко.Имаш ли много работа?
Коледата е най-вълшебният празник.!

# 80
Добро утро и от мен! Искам само да ви кажа, че съм благодарна, че съм част от този форум и се гордея с това! Гордея се, ча познавам, макар и виртуално толкова силни и свеснти хора! Хубав ден на всички и не забравяйте, че на Коледа стават чудеса!  bouquet

# 81
Здравейте Мацки , не съм се включвала тези дни защото имам малко проблеми на работа и нямах настроение да пиша, но пък си ви чета постоянно. Чакам лелката утре да дойде  smile3518 И хич не я искам но май ще идва гадината усещам я  newsm20
Прочетох 2-те хубави новини в съседния форум, хайде пожелавам си тази седмица и в нашия форум да има поне няколко  EFP
Кои са чакащите лелка тази седмица?

# 82
Теди, молим се за душата й! Praynig

Честито и от този форум на новите бремелинки Peace

Херко, ти само за манджа и за пукница мислиш Mr. Green

Ео, честити ти убави резултати Mr. Green

Тея, страхотно за принцесата...

Аз нямам к`во да кажа, освен че в Алиталия са п......си #Cussing out
Но това - друг път Naughty

# 83
Къде сте се изпокрили всички днеска newsm78
Аз сега говорих с майка ми...засега нищо не откриват при тате, леко уголемен черен дроб,което не е проблем според лекарите и няма връзка със състоянието му в момента, рентгеновата снимка на дробовете обаче не била хубава, уж някакво възпаление на обвивката йм...в понеделник е назначен скенер Confused Мисля че дотогава ще се побъркам и усещам как утре ще си нарамя багажа и котката и ще си ида до Смолян.

Дарилка- я разкажи Crazy

# 84
  • Стара Загора
Херко, ти само за манджа и за пукница мислиш Mr. Green
Манджата прай борбата Mr. Green Нали някой трябва да мисли за манджа...вие като с по манекеснки фигури оставете плюскането на мен Crazy
Стеф как ще е пусто бе...ни ма ли виждаш..ква снага съм отпрала тука във форума Mr. Green Гушкам те пак...стискам палци на татито ти Hug Не се тревожи Hug

# 85
  • Някъде там...
Здравейте и от мен днес. Аз имам доста работа и затова не се мяркам много често.

Стеф
стискам палци всичко да е наред с баща ти.

Хера хапвай си бе душа, то яденето хубаво нещо и аз обичам да похапвам - сега реанимирам след обилен обяд и хвърлям по някой поглед към банана, който съм си приготвила за десерт Simple Smile

На /не/чакащите лелката успех и е време някой да ни зарадва с блага вест, че много станаха лошите новини за тази седмица.

# 86
Херка, на тебе трябва, освен чек за реклама, да ти дават и заплата за постоянна поддръжка на форума- и морална, и техническа Mr. Green Винаги си на линия и т'ва е много хубаво Blush
Благодаря ти за успокоителните думички...
А я кажи- защо малкия Деян се е сдобил със страшния псевдоним Желязната челюст Crazy

# 87
Манджата прай борбата Mr. Green Нали някой трябва да мисли за манджа...вие като с по манекеснки фигури оставете плюскането на мен Crazy
Ич не си давам плюскането аз Mr. Green, добре че нямам манекенска фигура Blush Grinning Ох, хем ми е криво, хем съм лигава, много лоша комбинация Crazy
Стеф, и аз се чудя това за Деян цяла сутрин baby_neutral

# 88
  • Стара Загора
Херка, на тебе трябва, освен чек за реклама, да ти дават и заплата за постоянна поддръжка на форума- и морална, и техническа Mr. Green Винаги си на линия и т'ва е много хубаво Blush
Благодаря ти за успокоителните думички...
А я кажи- защо малкия Деян се е сдобил със страшния псевдоним Желязната челюст Crazy
Стеф нали знаеши Hug обичкам ви Hug и винаги съм готова да помогна.... и ми става тъжно когато някой от вас страда...особено от тези дето са ми на сърце Heart Eyes
А за зета....ами кво да кажа...от сега взема акъла на мама и тати Mr. Green Разбрах, че още първите дни е правел номера...и мисля днес или утре да звънна на тити да я чуя. А много не смея защото сигурно сега у тях е хан...баби и дядовци и чинки и незнам още кой и да не досаждам Blush Надявам се да са добре  Hug но скоро ще звъня...едва се сдържам вече Crazy

# 89
  • Стара Загора
Явно са се вихрели "страсти и размисли" в темата...чакай да скоча аз там...нали съм високо платена клюкарка Blush
Момичета призовавам към мир, разбирателство и лИбоФ най-вече Hug

Общи условия

Активация на акаунт