И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 070
  • 453
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета Hug
Днес се чувствам добре,да чукна на дърво не ме е боляло,нито пък нощес и сега сам бодра.Вчера бях на рожден ден на майката на моя приятел и голямо ядене беше Mr. Greenнаправо си взех запаси за днес Mr. Green
Виждам че днес във форума е малко по спокойно,дано да продалжи да се оправят нещата към още по добро Peace

# 91
Как клюкарка бе, Херич. Казва се осведомителна агенция.   Wink То и такива хора си требе, закъде сме без прясни клюки.  Laughing
Мацки, включвам се да ви кажа само, че стискам палци на всички мами и татковци, да се оправят и дано следващите новини да са само хубави.  Praynig Аз си мълча, че нещо хубави новини липсват на хоризонта само гадости.... Sad

# 92
  • Стара Загора
Как клюкарка бе, Херич. Казва се осведомителна агенция.   Wink То и такива хора си требе, закъде сме без прясни клюки.  Laughing
Туй по научному Mr. Green Ама аз нъл съм си провинциално девойче Mr. Green
И само хубави новини...тъй да знаете Crossing Arms
Иф оправяй се Hug

# 93
Благодаря ти Херичка за пожелаията Heart EyesВсе пак мисля да отида на лекар ей тъй да не ме забравя Mr. Green
След малко отивам да си довърша работата за днес и да си дам обувките за поправка че останах без токчет #Cussing outа ква мадама ще съм без тях Mr. Green Crazy
Чао до утре,че вчера отпуснах края на мойто мило и не съм го насилвала,ама ще го стегна аз довечера де ща иде smile3508 не мой то тъй почивки да има,още е млад няма оправдания Mr. Green
Желая ви бебеносна вечер Peace

# 94
  • На един клон
Желая ви бебеносна вечер Peace
А дай боже! newsm17
При нас е доста трудна мисията,че както са ме закърпили нестига,че издавам разни кофти звуци от едно място Sick,ами има мегдан за още 121575715 "бебеносковци" Sick

# 95
  • Стара Загора

При нас е доста трудна мисията,
Ади ся...нема се отказваме нали Hug

# 96
  • София-Лозен
Хайде малко сладичко от мен!
Херка, спешали фор ю, бейби!

# 97
Добро утро и от мен...
Ох, аз държа зверчето в една ръка - а с другата пиша....а ми се гади #Crazy

Дали не си пък въобразявам newsm78

# 98
Ееее, супир сладкишчета, Теди, много благодаря....   Yum

Тъкмо малко да ми вдигнат настроението, чееее... нещо съм под кота нула... И за капак ще вземе и да ми дойде в края на седмицата и ...............
(сигурно съм в Сатурнова дупка - имам рожден ден след 20 дни. При това не какъв да е, а 30!  Cry )

# 99
  • Стара Загора
Хайде малко сладичко от мен!
Херка, спешали фор ю, бейби!

Чакай да си хапна, че нещо съм заслабнала Mr. Green Blush

# 100
На-накрая задравейте и от мен! Днес е е....и лудия ден #CrazyСтавам сутринта рано-рано за да ходя на лекар за потвърждение.Пия кафе( без цигара Wink) и ...все едно някой ме накара да звънна в кабинета на докторката.И....там ми вдига някакъв мъж,който ми казва че тя вече не работи там #CrazyаМИ СЕГА....?!?!?Исках да отида при тази защото я познавам отдавна ,плюс това разботи със здравната каса а аз искам някой такъв обикновен доктор просто да ме следи.Отивам до п-ката и личната докторка ми дава новия й адрес на кабинета.Ох.отдъхнах си!Отивам да търся кабинета( вече е обяд и лудницата по улиците е пълна smile3511Намерих го най-накрая намерих и къде да паркирам.И......ето я дълго очакваната новина -БРЕМЕННА СЪМ! Офисциално Потвърдено! newsm44Ведя се плодно сакче.Смао дето тя ми каза да дойде след 2 седмици Shocked ,щото сега било рано за каквото и да е CryКАк ще изчакам - и аз не знам.Но- нямам избор.Щом трябва- трябва.ПОсле хукнах до мъжа ми на неговата работа.ПОмотах  се там малко и тръгнах по задачи( нали ми е почивен ден и трябва да го използвам до край.А и енергия- колкото щеш..... Simple SmileОтивам в КАТ даси сменя най-най-накрая шоф.книжка ,а там ми развалиха настроението за дълго време напред.То не са бумащини,молби..... #CrazyПолудях.Отказах се от тези занимания днес.Сега съм доброволно на работа да отхвърля някоя и друга задача( че не липсват Confused)Е - в момента се ядосвам с други глупости,ама това- между другото.Явно целия ден е тръгнал наопаки.Обявих бойкот вкъщи и казах че днес няма да вечеряме Twisted Evil( в домашна обстановка Wink).Сега искам само да прекарам остатъка от вечерта приятно.

# 101
  • София-Лозен
velmar, честито Миличка!

Много се радвам за теб! И запомни, от тук нататък, само спокойствие, какви са тези нерви. Сбогувай се с тях и да не сме те чули повече да се ядосваш за каквото и да било!

# 102
Наистина луд ден. То цялата седмица е такава де Rolling Eyes Поне новината е добра Grinning Приятно изкарване на вечерта в извъндомашна обстановка Wink
Херка, почерпи и мене де, аз съм на изчезване даже, скоро няма да се виждам от мършавост Animal Pig Много плюскам напоследък, особено тези пасти Идеал, не знам дали ги знаете обаче само при вида йм се побърквам eat Animal Pig badscale

# 103
Абе мацки,
кво сте се пощурили докат ме няма.... newsm78

Аз най-после си взех самолетния билет и няма връщане назад. Пътувам и това си е Mr. Green

Херко, хапни какиното, че работа ни чака. Тез` мъже, няма да ги оставаме да скучаят, я... Crazy
А, зетя - желязната челюст ли бил? К`во ли Embarassed

# 104
Аз най-после си взех самолетния билет и няма връщане назад. Пътувам и това си е Mr. Green

Къде бре госпожо, къде си тръгнала да летиш, аз ли нещо съм пропуснала Crazy

Общи условия

Активация на акаунт