Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Публикациите обхващат теми като бременност, здраве, семейни отношения, лични преживявания и ежедневни ситуации. Споделят се също поздравления, съболезнования и положителни мисли. Публикациите обхващат различни теми, включително срещи на форумни членове, бременност, семейни отношения, забавления и лични преживявания. Формулярът служи за споделяне на радостта от срещите, обсъждане на бременността и семейните преживявания и забавленията, като същевременно предлага подкрепа и съвети по тези въпроси.
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума?

, само дето малко нещо резултатите ни се опъват
Леле каква съм лоша и всичко издадох
и пия още сутрешното кафе
Вече ме болят гърдите, не смея да направя тест защото ову го изтървах, бъркахме кекса много преди ову и много след ову, но сега като ми закъснява това значи че ову се е изместило нали?

Това беше и една от причините да не дойда на срещата. Но като гледам, сте си изкарали супер! И сте ми много сладички всички
Другият път съм първа писта!!! Обещавам! Сега и другата причина снощи да не дойда. С мъжо до 23ч. лепихме тапети, с което вече на ремонта мога да кажа КРАЙ 

Давайте идеи
.Личи се,че сте си прекарали добре.Аз отдавна не съм писала,защото няма нищо ново около мен
.Аз сега чакам лелката да дойде,че съм сигурна,че тоя месец нищо не сме направили,а за другия ще видиме какво ще стане
.Чао и успешен ден на всички от мен.Целувки
.