Отговори
# 540
Честито на мамчетата,бързо възстановяване и здрави и весели бебоци да ги радват!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Поне съм спокойнна че не съм единствената,на коята не и мерят това и онова на жк.,ама какво да се прави,само бебчо да е добре и всичко да мине пък останалото вече няма значение.
Сега ще ми се смеете сигурно ,ама аз пак ще си попитам за обличането на бебето през зимата,примерно под гащеризонче или там каквато е връхната дрешка какво да му обличам,ама какви въпроси само Embarassed Embarassed Embarassed,ама като не знам,сега ми е чуденка ,после сигурно ще се светна hahaha

А и по важното,какви документи трябва да си нося  в болницата-л.к,обменна карта,свидетелство за брак/за после/ а нещо друго?
 Hug на всички мамчета

# 541
И ние се топлим с климатици, но сега за спалнята ще вземем печка. Едни познати си взеха една акумулираща печка - сравнително малка е, не заема място, а как топли само. От Баумакс си я бяха взели, има всякакви програми и таймери по нея и може да се зарежда през нощта,а да излъчва през деня. Та, ние ще заложим на такава,ако ги има и тази година - ще вземем. Иначе в хола си остава климатика, той си е перфектен и дори бебето да поседява в хола, като не духа към него, мисля,че няма проблем. Но наистина там, където е леглото не е добре да има климатик.

# 542
Здравейте и от мен-честито на новите майчета и техните душици-да са им живи и здрави.Олеее и мен ме почнаха киселините-то било ужасно бреее smile3511 Сега излезнах и взех за родилното на Бочко кремче за дупе и мляко за тяло,а за вкъщи на Бюбхен.Днес сутринта като станах и коремчето ми значително паднало -само се моля малката госпожица да изчака до плануваната дата Praynig,че както е тръгнало всичко ми се случва на обратно Thinking

# 543
alexa-smile, честито на баткото ви! Да е здрав и много да ви радва!   bouquet

Честито на Ember, на  Uli04 и на Kalinastamatova! Дано не пропускам някого  Grinning

# 544
Познайте за какво влизам да ви пиша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Вестителска Новина!Имаме си бебчеее!  newsm44 newsm44 newsm44
Днес в 06:10,се е родила Ема2970гр,50см на мама ivcho81!
Честита ти малка Ема,Иве!   bouquet

# 545
За климатиците ако са от хубавите и се поддържат добре немисля, че е чак такъв проблем.
talktoher, първо да ти кажа, че ако ти е вярна лентичката ти отдавна си в 38, а утре влизаш в 39 седмица...т.е. по това, което аз знам спокойно можеш да го спираш магнезия, повечето лекари препоръчват спиране след 36-37 седмица, ти отдавна си ги минала. Аз съм в 37седмица, от 4 месец съм си все с контракции, но сега вече го спирам магнезия.
bless_girl, това, което обсъждаха момичетата за разхлабване не е хапче, а е свещичка, слага се и след малко се отива до тоалетната. Ама не и се плашете толкова на тази клизма, не е нищо особено...сравнено с това, което ни очаква....хахахха, не прозвуча много успокоително, но си е факт!
Аааааа още едно бебенце, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ, ЗДРАВИ БЕБЕНЦА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Момичета ако знаете дайте някакви сайтове, от които мога да си поръчам онлайн нощница и сутиен...не ми се мъкне по магазините в тия жеги.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 13:11 от vesy_evi

# 546
  • у нас
така.... сега говорих с Gala. Звучеше чудесно, ентусиазирано и много щастлива Heart EyesГласили са я за нормално раждане, индуцирали са я, започнало е разкритие и на 3-я см лекарката е решила да направи секцио Rolling EyesСлед операцията е била 1 ден в реанимация, раздвижила се е бързо.
 Малката е изцяло при нея и очакваме да ги изпишат в неделя Peace, тъй като бебенцето е на антибиотици заради ранно пукнатия околоплоден мехур. Кърмят се и се дохранват по мъничко. Heart Eyes Gala.се чувства добре и праща поздрави на всички Hug може би пропускам нещо  Crazy но ако се сетя ще пиша пак Peace

честито ни ново бебенце Hug да е жива и здрава малката Ема и много да радва мама и тати Heart Eyes

# 547
Ей, какъв прекрасен ден Wink
Колко много бебета. Честито мили мами...да са ви живи и здрави рожбите, много да ви радват и да имат едно приказно детство Simple Smile
Бързо възстановяване

# 548
ивчо81, честито!

да ти е жива и здрава госпожицата!  Hug

# 549
IVCHO81, ДА ТИ Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА ДУШИЧКА !!! МНОГО ДА ВИ СЛУША И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ВИ РАДВА !!!  newsm51

Много се радвам за gala. !!!  Hug

# 550
  • някъде в България
Tommelise имам въпрос към тебе дано можеш ти или някой друг да ми помогне с отговор.Току що се връщам от докторката,правихме запис на тоновете и като видя листа се закъхъри леко и вика не са много добри.Като гледах аз на хартията се движиха под 120 на повечето места newsm78 и се разтревожих доста.Пита ме спряла ли съм се на дата някаква и като й казах 14 септември ме отсече че едва ли ще изкарам до тогава.Тя излиза отпуска но ще е на разположение доктора дето ще ме оперира а тя щяла да асистира на секциото.Връща се чак на 9 септември,а в понеделник ще минавам при другия и анестезиолога и вика да ми пуснат пак тонове обезателно.
Извинявам се че не съм така активна тия дни,само минавам набързо ама малкия пак ми е болен тоя път с гнойна ангина и безсънни нощи ни морят.
Честито бебенца на родилите майчета и бързо възстновяване им желая   bouquet.
Браво че Галка се възстановява така добре и се кърмят вече и скоро ще чакаме да се включат пак на линия.

# 551
С тоя кух бременнен мозък,щях да забравя  Mr. Green :
ULI04,ЧЕСТИТ ТИ СИН ИВАН!мНОГО СМЯХ И ЕМОЦИИ ДА ИЗПЪЛНИ ДОМА ВИ!

Рали,другия път ако се чуете да предадеш на Галето много поздрави и прегръдки  Heart Eyes!Дано ги изпишат по скоро и тя де се възстанови по бързо!  Hug
toniN1,Pozitive ,добре дошли на финалната права   bouquet !

# 552
  • у нас
тук не мога да ти бъда полезна. Придържай се към препоръките на Аг-то и ако тя/той е на мнение че трябва по-рано да се направи секцио, не го отлагайте. По принцип ДСТ трябва да са над 120, но това че временно са били под тази граница не е показател да започнеш да се чудиш какво не е наред. Попитай наблюдаващия те лекар, причините може да са комплексни и все пак най-правилния отговор ще ти даде човека, който те е наблюдавал 9 м Peace

Дани ще я поздравя- аз я поздравих де  Hug няма да ги изпишат по-рано, тъй като си има курс на лечение с Аб за бебето и той трябва да приключи. първо са ги гласили за събота, но предвид приложението на аб са го отложили за неделя Peace

# 553
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕНЦА! ДА ДА ЖИВИ И ЗДРАВИИ ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ!  newsm51 smile3525 newsm51
Jani4ka  ако съм на теб нямаше да се върна от вилата, 30 км са нищо мен ако питаш

И мен малката ме изора отвътре, не ми е яясно какво толкова прави там, а и не ми се мисли щом от сега са толкова шилави като излязот аман ни е системата  Crazy

# 554
Jani4ka  ако съм на теб нямаше да се върна от вилата, 30 км са нищо мен ако питаш

Да ти кажа, днес дори и на климатик се чувствам толкова зле, че и аз се чудя какво правя тук!  ooooh! Само сега се сетих за един друг проблем ама ще се справим.  hahaha Аз нали имам две момченца чихуахуачета, а нашите са с женско мини шпиц...е тя се е разгонила и вчера като ни бяха на гости беше голяма няколко часова гоненица. Представям си на вилата какво ще стане.   animal037 Two Hearts animal037 animal037  

Joy  Joy  Joy

А да не говорим, че майка ми и баща ми ще ги гледат докато аз съм в болницата. Горките хорица.... ooooh!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт