С какво Ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ - 4 част?

• 96 747
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 375
Като се сетя какви ги пишеше bebZz Kiryakova  и как беше подлудила форума....

# 376
  • София
а сега й се обади и й кажи,че сте изгубили детето и че полицаи ще дойдат да говорят с нея  Laughing
hahaha  Joy - много добра идея със сълзи се смях  Grinning
bebZz Kiryakova Честита ви радост! Много е сладка малката , да ви е жива и здрава ! bouquet
Моята свеки пък утре ще и махат "перде" от окото ( това е много проста манипулация) и все едно ще умира , сбогува се със всички , вдига кръвно, не спира да реве и да ни звани по телефоните  да ни казва колко много се притеснявала #Crazy . Аз и обесних и й показах в нета ,какво пише за това ,че е много просто , правят и го за 15 мин. и си тръгва след час , обаче не - няма и няма не спира с превземките. вече ще  Sick
На чужд гръб и 100 тояги са малко....

# 377
И какво искаш да ми кажеш , че е права ли ... Rolling Eyes
Какво общо има това , ние и честитим бебчето  Peace

# 378
Дразнят ме с това ,че не се съобразяват с нашите планове и винаги ние трябва да ходим на гости за да видят детето ,а те никога не идват у нас.Неделя е закон ,детето на крака да им се води  TiredРазбирам да са стари и немощни старци ,но те са що годе млади хора ,които просто живеят на село ,на 30 км от нас Tired
Всички казват да се радвам ,че не идват  Laughing
Днес пак ми объркаха деня.Цяла седмица ми обясняват ,че много се вживявам .Това ,че малкият прави 6 месеца не било важно ,чак пък торта да правя ,нямало смисъл,защото така или иначе той нямало да си спомня  Rolling EyesАз си мислех ,че поне до петата си годишнина той няма да си спомня празниците си ,но това не значи ,че няма да ги празнуваме ,нали?
Уж било излишно ,уж нямало нужда ,но днес сутринта ми звънят да кажат ,че ще идват на рожден ден  Rolling EyesНо не се знаело кога точно през деня.Трябвало да си вършат някаква работа ,аз да стоя и да чакам  Rolling Eyes

# 379
Ами "данчето с трабантчето"не ги чакай,върши си работата която си имаш.Пък нека те те чакат.Кво толкова се съобразяваш,нали не живеете заедно.

# 380
Работата ми е да изляза и да се видя с наистина близки за мен хора  Confused
Както и да е ,мина вече.Още не са дошли Confused

# 381
И какво искаш да ми кажеш , че е права ли ... Rolling Eyes
Какво общо има това , ние и честитим бебчето  Peace

Да й  е живо и здраво бебето, но не мога да разчитам на здравия й разум, нито на мъжа й.

# 382
  • София
 newsm78 И аз не разчитам на теб и на мъжа ти, спокойно Wink

Цвети, прочети на Джером Джером разказчето за капачката на коляното Mr. Green Хипохондрици са тия хора, и мен ме дразни много като се превъзнася някой, но си е до човека..

# 383
  • Пловдив
Трещерица,какво си се закахърила за здравия разум на Бебси и мъжа й?

# 384
Цвети, прочети на Джером Джером разказчето за капачката на коляното Mr. Green Хипохондрици са тия хора, и мен ме дразни много като се превъзнася някой, но си е до човека..
Joy ама точно  Wink

# 385
Трещерица,какво си се закахърила за здравия разум на Бебси и мъжа й?

А бе, целият форум бяхме хукнали да я спасяваме.  Да й носим вода.  Че мъжът й я заключвал без вода и храна.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 18:00 от Трещерица

# 386
  • София
Мерси, не съм разбрала че си ме спасявала Crazy Взех че и сама се 'спасих' bowuu

# 387
Понякога човешката наглост и способността да се помни само това, което ти изнася, са безгранични.

# 388
Ние от 5 год живеем сами, но 2 год преди това живеех със съкровището, таа за сега рядко се виждаме, а и нали не ми е в къщата няма кога да се скараме... но имам няколко незабравими случки, които никога няма да забравя:
- нощно време влизаше и завиваше мъжа ми Mr. Green
- първо отваряше вратата когато сме сами в стаята без да чука и питаше- мога ли да вляза..... е неее неможе.... ако съм се одупила насреща #Crazy
- мъжа ми излизаше да пуши на балкона а тя непрекъснато търчеше по него да му носи връхна дреха и чукаше на прозореца: прибирай се че ще пневмонясаш.... hahaha абе държеше се с него все едно е на 5 год.

# 389
- нощно време влизаше и завиваше мъжа ми Mr. Green
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт