Принципно бих приела казаното и да се примиря с новото положени,но работата е там,че прочетох закона и в него изрично се казва,цитирам:"Студенти,приети до влизането на този закон в сила,продължават обучението си и получават образователна и квалификационна степен в зависимост от сроковете на обучение и учебния план,по които се обучават.", а в една от наредбите на МС пише,че "Студентите,приети преди учебната 2004-2005г.,продължават обучението си по учебни планове и условия,при които са били приети."
Началникът на учебния отдел,застанал почти с гръб към мен,пушейки ми отговори излючително пренебрежително,да не кажа грубо,докато си играеше на ел.игра на неговия компютър,че нямало такова нещо(имам предвид споменатите цитати по-горе).
Утре,живот и здраве, смятам да му занеса разпечатания закон и ми е любопитно какво ще отговори,но вас ви моля за съвет.Дали се боря ли с "вятърни мелници" или да се примиря с положенито,че едни хора тъсят лесния начин да се справят с работата си,ощетявайки студентите?