Има ли тук студенти,с възстановени студентски права?Моля за съвет и взаимопощ!

• 31 542
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
Виждам, че от доста време никой не е писал тук и не съм сигурна дали някой ще отговори. Чудя се дали някои от вас, писалите преди мен, все пак сте си възстановили правата? Аз самата трябваше да завърша през 2004 и съм си взела всички изпити, но така и не си взех задание за дипломна работа, но като чета всичко написано досега... взех да се съмнявам, че ще мога да си възстановя правата...  Praynig Само да вметна, че съм следвала в ТУ - Габрово.

# 46
  • София
Най-добре е там да провериш на място, или поне си прочети правилника.

# 47
  • В един копнеж!
Той и Слави Трифонов беше завършил семестриално, та чак преди няколко години май се дипломира.   bouquet Та мисълта ми бе, че не мисля, че ще имаш проблеми.Така както казваш ти си семестриално завършила. Просто едно дипломиране.
Пу-пу, аз съм от отбора на прекъсналите и презаписалите. Пък сега дипломирана, че и магистър. Всичко се оправя с желание.  Peace

# 48
  • Пловдив
Напротив, ще има проблеми, зависи от правилника на конкретния университет, но обикновено има 5 години след семестриално завършване за да държи държавен изпит или напише дипломна работа.

# 49
  • София
В правилника на ТУ Габрово пише, че трябва да се явиш на кандидат-студентския за възстановяване на права. Отиди и се запиши, че скоро са изпитите.

# 50

В правилника на ТУ Габрово пише, че трябва да се явиш на кандидат-студентския за възстановяване на права. Отиди и се запиши, че скоро са изпитите.

Да, побързай! И не се притеснявай, трябва да получиш най-малко среден (3), за да си възстановиш правата. След това, според правилника на ВУЗ-а имаш определено време, за да се явиш на ДИ (1-3г.).

# 51
Това и ще направя - крайно време е да се дипломирам  Laughing Благодаря ви за побутването  Wink

Общи условия

Активация на акаунт