Япония

• 267 153
  • 1 666
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Чета сега Уикипедия, степента на земетресението е повдигната на 9 по Рихтер. Остров Хоншу се е изместил с 2.4 метра на изток в следствие на земетресението, а оста на Земята се е изместила с 10 сантиментра. Crazy

# 616
  • пак на Рив Гош
Самурайка, радвам се, че си успяла да се свържеш с приятелите си и че са добре. Поне да не ги мислиш!
Кураж!  Hug

# 617
Чета сега Уикипедия, степента на земетресението е повдигната на 9 по Рихтер. Остров Хоншу се е изместил с 2.4 метра на изток в следствие на земетресението, а оста на Земята се е изместила с 10 сантиментра. Crazy

Някъде четох, че за оста за Земята е временно явление.Т.е ще се върне в нормалната си позиция

# 618
искрено се надявам да сте недостижими за радиацията в момента и вятърът час по-скоро да се обърне към морето, а проблемите с изтичането и евентуалното топене в ядрата на реакторите да се решат успешно в най-скоро време Praynig  bouquet

# 619
# 620
Самурайка,

моля се за вас  Praynig и за всички хора в Япония.  Praynig Praynig Praynig

Кураж, кураж, кураж. Пращам цялата си позитивна енергия. Heart Eyes

# 621
  • Sofia
Много, много ми е мъчно за всичко, което се случва с Япония!  Cry От дете мечтая да я посетя и винаги съм имала открит интерес към всичко, свързано с нея... Сега гледам новините - призовават всички българи да напуснат страната, радиационните нива били прекалено високи, а вятърът вече духал към вътрешността!  Shocked

Самурайка, с теб сме всички, всеки ден проверявам темата, за да видя дали си писала!  Praynig

# 622
Самурайка, аз се присъединявам към всички, които се молят за Япония в момента! стискам палци вие да сте добре!

Имам много близки приятели - японци, които са в Токио, и отчаяно се опитвам да се свържа с тях! дано пишат или скоро се обадят, че са добре!

Praynig

# 623
В Токио няма никаква опастност за хората в момента. Нищо не може да се каже категорично, но засега нещата са под контрол. Липсват храни и горива, но не гладуват хората, просто магазините са празни.
На север малко по малко започват възстановителните работи.
 Hug

# 624
  • София
Извинете, че нахлувам, но искам да попитам в Ниигата как стоят нещата?  Rolling Eyes Част от семейството на чичо ми живее там (баба ми, жена му, трите им малки деца) - евакуирани са. Две от братовчедките ми са в Осака (те са големи вече), но казаха, че там всичко е ок... Малко сме паникьосани, не съм чела всичко....

# 625
Самурайка, обмисляте ли да изпълните препоръката българите да се евакуират от Япония?

# 626
Самурайка, мисля си за вас и за всички хора в Япония - как до преди седмица се възхищавах на всичко, което са постигнали японците и това, което се случва сега  Cry.
Искрено се надявам да сте добре  Hug

# 627
И аз съм в Осака, тук наистина сичко е добре. В Ниигата също, тя е откъм Японско море, не отстраната на Тохия океан.

# 628
  • T"A
И колегите на мъжа ми слязоха към Осака (чужденците имам предвид).

Самурайка, аз се присъединявам към всички, които се молят за Япония в момента! стискам палци вие да сте добре!

Имам много близки приятели - японци, които са в Токио, и отчаяно се опитвам да се свържа с тях! дано пишат или скоро се обадят, че са добре!

Praynig

Как се опитваш да осъществиш връзка с тях? Ние така и не успяхме да се свържем по телефона, но във ФБ пишат как са и това ни е информацията, изобщо по Интернет каналите  Peace

# 629
  • София
И аз съм в Осака, тук наистина сичко е добре. В Ниигата също, тя е откъм Японско море, не отстраната на Тохия океан.

Благодаря!  Hug Но сега ми звъннаха - идват насам. В събота тръгват, къщата им е съборена и има лавинна опасност...

Как се възпитава японец не знам, но почит и уважение към цялата нация и държава!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт