АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 241
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Мамчета, аз към днешните поводи да добавя и първите стъпки на Венцислава  newsm68 Аз куцукам, тя ходи .... е така се получи
Има някакво вълшебство в тази дата  Grinning

terpsyhora, аз снимки не можах да видя, но във ФБ разгледах Simple Smile Сладък малък малчуган
ra_iv, кажи си каквото имаш против ваксините, аз ще те допълня

Лека и спокойна нощ на всички

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 20:58 от reni_vm

# 451
Е, Рени, ами честито...все поводи да имаш за празнуване...Ама какви неща празнуваш...аз даже незнам кога ни е годежа...в интерес на истината само свеки го помни...Но датата от " сгаджосването " ни с мъжо е даже по-важна от тази от сватбата...

Дани, Г-н Божидар въобще не отрази чая от малини...прави се че му се повдига и въобще не го ще...Иначе и днес ми вдигна 38, но пи Нурофен и повече не е вдигал...Но явно го боли гърлото, защото си отваря устата и си сочи с пръст гърлото..милия..

# 452
Ивушке, помня, помня. Аз си бях избрала тази дата за сватбата, ама свеки каза "не", ама аз си я бях заплюла датата, та затова годежа направихме тогава

# 453
Привет отново от мен!

Ивушке - аз дори и датата на сгаджосването не помня, датата на запознанството ни също Embarassed! А мъжа ми я помни! Embarassed В началото я празнувахме, ама то само той се сещаше и стана тъпо и спряхме! Embarassed Уж съм жена и би трябвало да помня дати, събития и такива неща - ама не............................... много съм разсеяна! Аз дори детето, че се е родило през септмеври бях позабравила! Crazy Нали си го очаквахме август и пиша при августинките - все си мисля, че сме август - на няколко пъти тръгвам да кажа 4-ти август, а не 4 септември! Embarassed

# 454
  • Варна
Гануше,така е.Все по-рядко ще пишем,но въпреки това,темите ще съществуват.Поне така се надявам,понеже не мога и ден да пропусна и да не влезна да почета Wink

Докато Бърби пише няма страшно.  Sunglasses Яноо, липсваш ми, айде връщай се от Канзас. Hug

Ани, много сладък Алекс. Hug Да знаеш че вчера като се оплаках тук че Дария не спи, тя реши да ме опровергае и спа 3 часа. Whistling Laughing Това дете ме изумява, като ми спи по 15-20 минути за деня, вечерта едвам я приспивам в 22-22.30, а вчера спа 3 часа от 15 до 18.00 часа и после към 21.00 вече и се спеше, шантава работа. Laughing

# 455
  • София
Да знаеш че вчера като се оплаках тук че Дария не спи, тя реши да ме опровергае и спа 3 часа. Whistling Laughing
Да побързам тогава да се оплача  Joy
Вчера сме изкарали с половин час сън. Мамам беше станала  Crazy

# 456
Мацки, хвърлям ви по едно око, но нямам време да коментирам, много ще ме извините.
Шефа се завърна и отново настъпва голямата лудница на работа. Освен това Дани реши да ме побърква като не спи през нощта - събужда се в 2 и заспива в 5. Какво ли не пробвах, то носене на ръце, то приспиване на гърда, то спане с него в кошарата, гушкане на нашето легло - не и не ... върти се, играе си, скача ми по главата, корема, къде ли не .. и не и не да заспи. Та се принудих да мина на друг режим: никакво спане до обед, следобед да поспи и най - късно в 5 да е станал. слагаме го да спи вечер в 11, за да е много уморен и да не се буди. Та тази нощ поспа по - добре. Дано така да е и занапред. Малко се криви предиобед, като му дойде времето за сън, но не го оставям, играем на килима и с играчките .. ще свикне.
Терпсихора, честити ходещи крачета вече и на вас.
Бугари, и аз няма да слагам никакви допълнителни ваксини.
Честити първолачета на всички, съжалявам че няма да мога да ви изброя поименно....
Дани, хаха, не е моя тази страница с фотографията, някакво голямо съвпадение. НО дай боже живот и здраве ското да я стигна ТрейсиТ във фотографията, има наистина прекрасни неща. Съвсем наскоро съвсем случайно попаднах на нейния сайт. Голямо съвпадение наистина, нали?
Хари, ходи Янчето до Македония, страхотно са си изкарали каза, много красиво било и така.
Милички, ставам, наистина много съжалявам, че не мога да пиша на всеки поотделно, но нямам време Simple Smile  Hug Hug Hug Много целувки. Само да се похваля, че Дани стана 9 кила, много се бях притеснила, че изобщо не ми наддаваше. За последните 5 месеца беше качил само 200 гр. Сега този месец е наддал почти 400 гр и съм по-спокойна. Ааа да, и още нямаме зъби  Joy Joy Joy
Чао и лек ден на всички   bouquet

# 457
  • Варна
Хаха, Трейси, и аз си мислех че е твоя страницата, въпреки че там си пишеше че отдавна снима момичето и си викам защо не си се похвалила, че снимаш професионално и кога ти остава време от другата работа. Joy hahaha hahaha Дано Дани да си спинка и да те остави и тебе да спиш.

Веси, и тук да кажа, че снимките ти са уникални, направо искам да дойдеш до Варна да ни снимаш, а ако спретнеш и една тортичка и нея да донесеш, цена няма да имаш. Joy hahaha Hug

Ра_ив, надявай се ти, то надеждата последна умира. Laughing Аз си мисля че Дарито скоро може и да ми откаже въобще да ми спи през деня и тогава незнам какво ще я правя. ooooh!

Забравих да ви кажа, че от миналата седмица сме на кухня, Дария много я харесва, направо се чудя защо досега се мотах, а не я записах по-рано, направо е такова улеснение, е не и давам десертите(оня ден имаше кисел с ананас, а аз вземам за първа група, което означава че явно считат за нормално дете след 10 месеца да яде ананас Laughing), но пак за 1.50лв. супа и второ си е направо без пари, да не говорим че аз въобще не се занимавам да готвя и да се чудя кога какво да дам.

Аз не пиша, не пиша и като почна нямам спирка. Whistling ooooh!

# 458
  • София
Хих Трейси, май са ви почнали зъбките ми се струва с това неспане. Дано да отмине бързо и неусетно!

Ние пък сутрин се закачаме за млекоцентралата и през 20-30 минути пълним коремче. После що не иска закуска туй дете?! Ми де да я слага...?

На патеричка, честито на първолачетата! Да им е хубава тръпка училището и да не им тежат уроците и чантите!
От вчера и аз си започнах курсчето по испански. А дано напролет има подготвителен за изпита и да привършвам с тоз език, че ме сърби друг да започна. Луд умора няма!

Рени, много поводи при вас. Супер подарък от малката!

Щях да питам нещо и изключих. Еми като се сетя пак. Хубав ден!

# 459
Здравейте и от мен пакSimple Smile
Моят вирус се развива и ми е докарал разтройство и повръщане. За съжаление и Митко е болен, но пък на него му тече носа и му е червено едното ухо - нито едно от двете не се случи при мен. Сега аз спя в хола да не заразя мъжа ми, а малкия е при баба си и дядо си още - педиатърката му е и моя лична лекарка и не е сигурна дали е едно и също.

##bvlgari## - много исках преди да му сложа тази ваксина, но сега вече незнам, всеки път го водя здрав на ваксина и си го прибирам кисел и сърдит - цял ден не му е добре на детето. Ще се поразровя пак и ще реша. Братовчедка ми изкара хепатит А като беше малка и много добре си спомням какво беше и не ми се иска на малкия да му се случва. Мислех даже да отидем цялото семейство да си сложим Хепатит Б - ние с мъжа ми нямаме и евентуално и А - на нас.
Дани - много сте хубави - върна ме към детските ми спомени и ми се доходи на училище.

DESITOO - добре дошла. Момичетата са жестоки, а на живо още повече. Аз хич нямам време да пиша, но сядам, защото много ми липсват.
Tzvetche - супер снимки, много е сладък, той ли изяде толкова царевица???Ама сам ли си я ръфа??

reni_vm - ох и ние отложихме ваксините, дано скоро всички оздравеят. Страхотен ден си имаш - много обичам така по-много поводи за празнуване. Честити първи стъпки - сега почва веселото.
Hari - откога не съм ви виждала, хайде да измислим нещо като си дойде Янчето. При нас има един страхотен детски клуб - може да ги съберем всички - голям купон пада и след 2 часа са капнали и заспиват.

ivu6a -леле браво на Дари как се е сетил да си каже какво му има. Бързо да оздравявате

tracy_t - е пак уж нямаш време а си писала, писала. Браво, завиждам ти на организацията. За спането и ние сме така, ако спи повече през деня - няма спане нощем. Най-добре спи като не е спал много, но пък си е хапнал добре.

dolls - нашия пък отлепя первазитеSimple Smile

Гануша - така е като почнеш работа нямаш време, но се надявам да не спрете да пишете, макар че аз в Янчето, Tracy и куп други съм сигурна че ще пишат - те намират време за всичко, аз за съжаление не съм толкова организирана и не смогвам.„

terpsyhora - благодаря ти и ти имаш от нея. Аз на Hari писах хайде да се съберем - като оздравеем всички.
Леле колко е пораснал бонбона.

Уха какъв голям пост

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 16:36 от mo72

# 460
  • Sofia
Брейй, наистина много малко пишете ... Дано в студените зимни дни да сме по-активни всички. Ходещите на работа са извинени, но да се появяват от време на време, че липсват.  Grinning

Мо, много се радвам, че се разписа. Бързо да се оправяш и ти и Митенце. Твоят вирус е различен от нашия, но и аз много искам да се съберем, като оздравеем всички. Няма значение в парк ли, на клуб ли, където кажете. Аз досега София на клуб не съм я водила. Бяхме поканени този вторник на рожден ден на племенника на клуб, но се разболяхме всички и така и не можахме да отидем. Много ми беше тъжно, но няма как...

Терпсихора, много сладко това Алексче...  Hug  Grinning И какво мина ли му мерака да рови из саксията?  hahaha  hahaha  hahaha Радвам се, че и той е харесал качамака.  Laughing Значи не съм го пробутвала напразно ...  Joy

Трейси, много си организирана, знаем и винаги ще се радваме да открадваш време, за да се включваш тук.  Hug Обаче кофти с това неспане на Дани. Софи тези дни се будеше нощем от нослето, че й е запушено и е много гадно, не може да диша детето, реве, а му се спи, страшна работа. Но аз нали съм си свикнала да спи непробудно по цели нощи и ми беше доста кривичко ...  Wink

Дани, браво на училището, което ще посещава Вики. Хубава униформа и с желание да си я носи. И аз като Терпсихора много харесвам учениците в униформи, наистина изглеждат по-спретнати, чисти и някак по-елитни.  Grinning

Гануше, супер е че Дарито харесва кухнята. Така хем те улеснява да не готвиш за нея, хем си папка с удоволствие.  Grinning

Силввиии, тя и София беше за август, но се роди юли. Обаче аз от началото съм си при августинките и изобщо не съм и надниквала при юлките. Мисля си, че няма да ми е хич интересно, като не познавам никого, а тук се чувствам в свои води, като сред стари познати, абе точно на място.  Simple Smile

Да ви похваля Софи, че тази сутрин за първи път й предложих като сутрешна закуска пр. мляко с бисквити "Закуска" и тя си я изяде с удоволствие. Притеснявах се да не би да не я хареса. Досега съм предлагала бисквитите само с кис. мляко и то като следобедна закуска, но от днес разнообразието в сутрешните ни закуски се увеличава.  Grinning

# 461
  • Бургас

Брейй, наистина много малко пишете ... Дано в студените зимни дни да сме по-активни всички. Ходещите на работа са извинени, но да се появяват от време на време, че липсват.  Grinning

Аз пък като не съм писала от няколко дни,ми идва доста информацията  Wink Гледам,че основното е-доста болни дечица.Много е лошо това с високата Т и то от разни дреболийски уж неща.Пожелавам на всички бързо оздравяване  Praynig
Ишко се позакрепи (стискам палци),излизаме отново и малко се поразнообрази положението.Между другото,и той не искаше чай от малини,хомеопатичните хапчета и гранулки му ги давах разтворени във вода,а гадни сиропи и антибиотици-с малко плодов сок (1 моя глътка,че да го изпие цялото).
Имаме,обаче,кошмарен проблем-направо в чудо съм се видяла  #Crazy.Отхвърля почти всякаква храна! В общи линии 1/3 от деня се чудя какво да му дам да яде,1/3  - как да го накарам да яде и още 1/3 какво друго да му дам да яде.Напоследък има дни,в които кара на 2 яденета (не броя АМ сутрин и вечер).Затова имам въпрос към майките,чиито деца отказват пюрирана храна - какво предлагате на децата си-за закуска,обед и вечеря??? Мартин започна да отхвърля дори и киселото мляко със сухар,което го ядеше безотказно.Ако спре и АМ,ще се гръмна  Banghead

# 462
Хайде и аз да мина да се разпиша.

Идеята за среща в детски клуб много ми допада и ако наистина сте съгласни може да се организираме.

За допълнителните ваксини няма да слагам, освен Синфлорикс-а, вече взехме първия прием след годинката, имаме още един, но тятака или иначе вече е задължителна, само нас родените 2009 не ни лови.

За яденето - нещо пак сме на вълна неядене, от време на време й стават алени бузите и като гледам пак някой зъб ще я мъчи щом и мляко отказва днес. Вчера цял ден е яла няколко залъка от геврече, 3-4 лъжици овчарски гювеч, 2 шишета с мляко по 210мл. и 2-3 лъжици крем супа от карфиол. Постоянно бъркам някакви манджи, мажа филии, режа плодове ама отсреща само отказ.

# 463
  • Кърджали
Привет!
Най - накрая се поуспокоих, намерихме си нова квартира. Хубава е, а наема и е още по - хубав. По едно време се бяхме навили и града да сменяме, но се оказа, че апартамента, който ни предлагаха там няма ни баня ни кухня, та бая пари щяха да отидат. Сега  този апартамент има нужда от малко освежаване и се местим. Точно пред блока има и една хубава детска площадка, та Кати ще е най - доволна  Mr. Green
Фликс, Кати почти не яде пюрирана храна вече.Яде това, което съм сготвила за нас, като разбира се все пак е съобразено и с нея.Но тя ми е лесна, почти не отказва ядене.Овесените ядки при нас много се тачат, следобеда е повече на плодове. На детска кухня се очертава да не я записвам, че квартирата е доста далече и толкова път само за едното ядене нещо не ми се нрави.
Отивам да приготвям вечерята на дребната, преди сама да иде и да си я сложи в чинията.
Иначе е научила къде държа хляба, и всеки път когато съм в кухнята идва, отваря си шкафа, взима си една филия и си я ръфа.Поне съм спокойна, че гладна няма да остане съвсем

# 464
  • София
Добър вечер и от мен! bowuu

Ивушо, милият Дари! Много ми стана мъчно като си го представих как си сочи гърлото миличкото!  Hug

Гери, виж как детето си е взело поука за спането! Де този късмет и при нас... Аз днес бях най-щастливата като спа 1 час и 15 минути! Ама така е, то от сън спомени няма, знаят си децата от малки, явно купонджийчета се заформят  Tada Браво за кухнята, наистина е страхотно улеснение, без пари е, а и ако готвят така вкусно, както в нашата- направо ще се родиш!

Леле, Трейси, спирам да се оплаквам от неспящо дете! Дано Дани си оправи съня, защото така наистина не се живее! Hug

Силви, успех с испанския! Дано да имаш време да учиш. А с шофирането какво направи?

Рени, честито прохождане на Венци! Дано и  ти проходиш скоро Hug

Мони, дано на Митето му се размине по-лекичко и да стига до твоето състояние, а ти бързо да оздравяваш, че да си го гушкаш и да му се радваш!  Hug За виждането- с най-голямо удоволствие, като измислите нещо – казвайте! И аз като Хариелка не съм го водила още в детски клуб, но предполагам,че ще му е интересно. А в този, вашият, има ли място за нас да пием кафе?

Хариелка, наистина много му харесва и ти благодаря за прекрасната идея! Сега ще взема да пробвам и новата ти идея за закуска. Още не съм му давала така прясно мляко, но ето повод да го направя  Hug

Фликс, много се радвам,че Иш се е закрепил! Дано да продължава с подобрението! За храната не мога да ти помогна- моят синковец е като прахосмукачка и не отказва нищо, освен леща.

Вики, как си ти? Бебчето добре ли е?

Сандра, честита ви квартира! Много радостни дни да имате в нея! Много се забавлявах като си представих Кати как се  самообслужва с хляб милата  hahaha

Много ви благодаря на всички за комплименти за Топчето, а и за поздравленията за прохождането му! Сега тренира усилено по пресечени терени – тревата в парка  Laughing

Ние се стягаме утре да избягаме от София до неделя-понеделник и няма да ви чета, но ви пожелавам приятни и слънчеви почивни дни и всички да сте здрави и усмихнати! Hug

Целувки и лека нощ!   love001

Общи условия

Активация на акаунт