))
))
)) да поседя с приятелки на палатка на плажа, да отида на някое супер екзотично местенце в Африка, да се сблъскам с тотално друга култура... Една седемица няма да ми стигне, ама да си помечтаееем
)))
Би трябвало да му го развиваш и да го поощряваш, така правят навсякъде. Само тук, не знам защо, ни учат да отстъпваме и да се примиряваме, да навеждаме глави и да си траем, или бързо да се отказваме, ако нещо не става на нашето. Точно постигането на целите му може да го издърпа напред в живота, не да разчита на някой, а сам да се бори. 

. Това с почивката ми изглежда много романтично 

Ето пак аз прецакана
Преди като се обадеше някой за кафе,разходка извън града,веднага тръгвах...но сега е друго 
,нещо като романтична почивка 
!!!!
)) Всичко си има граници, трябва да се научи, че не всичко ще бъде негово, не винаги ще печели, не винаги ще губи и че не е нужно да се тръшка и инати за всичко
))

Мислех да напиша две изречения, а то цял ферман стана. 
Почти де, Т е 37.1 - 37.2 (не 39 и нагоре), но ядем по 100на грама на 3-4 часа, иначе повръща. Това вече е цяла седмица, стопи се милия, то и без туй беше 10 кила с мокри дрехи.....а аз го изкарах вируса точно за 1,5 ден 

Препоръчани теми