Аз открай време съм против тая "кухня", там съдовете са последния проблем мисля
, пак не ми звучи добре. Но аз пак не разбирам, досега не бяхте ли на стъклени буркани?
, но за него първо се сетих 
А "Хер Бебе" наистина са доста добри, дори скоро гледах в сайта им, че предлагат вече и БИОмлечна кухня, малко по-скъпа, но дано наистина е био. Те имат интересни комбинации - например веднъж Марти опита в една приятелка зрял боб с риба 
На малчо от една седмица му дойде апетита..най-накрая 

Почти де, Т е 37.1 - 37.2 (не 39 и нагоре), но ядем по 100на грама на 3-4 часа, иначе повръща. Това вече е цяла седмица, стопи се милия, то и без туй беше 10 кила с мокри дрехи.....а аз го изкарах вируса точно за 1,5 ден 

Засега още всичко й е интересно и ново, пък по-нататък ще видим... На 15-ти се бях явно пренавила да създам празнична атмосфера и успях да разваля на детето деня - скарах й се сутринта, тя се разплака, аз се разплаках и така ревливи тръгнахме за училище. Както й да е, дано да й върви по вода
Фейсът те издаде... 
Рал, ако искаш им виж сайта и си пусни една он-лайн поръчка - нищо не губиш.
Еми не мога да я оставя, какво да направя.
Гледай да не я водиш на места където има такива опасности, стъклата и за големи деца са си опасни. Мишо в началото ходеше по-добре на твърди, гладки повърхности - алеи, тротоари и т.н. В градинките има доста вдлъбнатини по почвата и децата често тупват докато не са още много стабилни.Препоръчани теми