Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да предотвратя косопада и какви са някои домашни рецепти за маски за коса?
Какви са препоръките за маски за коса за 3-годишно дете с рядка коса?
Как се използва прогестогенът и какви са неговите терапевтични показания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да предотвратя косопада и какви са някои домашни рецепти за маски за коса?
-
Какви са препоръките за маски за коса за 3-годишно дете с рядка коса?
-
Как се използва прогестогенът и какви са неговите терапевтични показания?
-
Как се прилага маска с кафе и какао за коса?
-
Кои са някои популярни домашни маски за коса?
Ако някой е доволен от нея 

По-скъпа е, вярно, но какво ли не дадох като пари досега......
, намерих когог да питам
.
за червение бои - знам, че в първите дни след боядисване - остават по кърпите и калъфките
)))
А мислиш ли ,че е прекалено да го ползвам в почивката от тривитаминола?
.Много съм суетен и това ме тормози,все пак съм на 30 не на 60...Помагайте ,че си е...ало мамата.Между другото изпадна ми 1 ампулка прогестерон,ако някой знае рецепта с нея също ще ми свърши работа.Понеже ми е само 1 ,ми се ще да е за по-дълго ползване,чувал съм ,че се мешало с някакви масла и ставало повече количество ,за да ми стигне за повече време.Еми това са ми терзанията , и ако някой помогне ще съм му много благодарен .Има едно виртуално мартини от мен
- не се стряскай - на тях им ги бият, а ние ги ползваме като маска за коса
Иначе можеш спокойно да ползваш други масла - например на Икаров са много достъпни като цена и ги има във всяка аптека. Бадемовото масло е може би най-добро за стимулиране на коса, но има и специален Стимулант за коса на Икаров, който е комбинация с няколко масла + етерични таклива. Ще помогнат на бъдещата коса да расте по-здрава и по-плътна. Друго полезно против косопад е Себорал форте. Не искам да ти давам излишни надежди, но е възможно да ти порасне коса, там където е опадала.