Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното гладуване и какви са различните видове?
Какви са основните принципи на режима Fast-5?
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното гладуване и какви са различните видове?
Интервалното гладуване е хранителен режим, който включва периоди на гладуване, последвани от периоди на нормално хранене. Обсъжданите видове са Фаст-5 и 2x36. При Fast-5 има 19-часово гладуване и 5-часов период за нормално хранене, докато при 2x36 има два пъти седмично интервали от по 36 часа, през които се приемат само течности.
-
Какви са основните принципи на режима Fast-5?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
-
Какви са основните принципи на 2-дневния план за гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на 2-фазов режим с 36-часов период на гладуване?
,а де ?

Бебок,при мен това със закуската не важи,т.е. не знам,защото никога,ама наистина ви казвам никога не съм закусвала сигурно от детските си години,а тогава по принуда е било вероятно.Синът ми и той е така,известно време всички упорствахме и го насилвахме да яде,в един момент реших че не е правилно и не закусва,просто не иска,а не съм забелязала това да му пречи по някакъв начин.
)
. Сладкиши в къщи се правеха в събота и то не всяка събота. В сладкишите от старите тефтери ще видите и предостатъчно масло и яйца, които балансират идеално чашата захар в един обикновен, домашен кекс
. През останалото време, който е искал десерт е можел да си вземе, сезонен, български плод, само по Коледа 5-6 банана (и то ако човек е имал късмет да вземе, примерно 2кг. за цялото семейство!) и 2-3 портокала. Торта се правеше за рожден ден...толкоз по въпроса - не помня някога, на някой да му е хрумвало да направи торта без специален повод. Баба ми, помня, че черпеше приятелките си за кафе с бисквити, но аз не обичам и никога не ям. Помня също, че чак в училище видях, че съществуват вафли, пробвала съм само веднъж и никога повече не съм яла вафла
. За сметка на това обичах кремовете на майка ми - най-вече крем карамел и още един, който се правеше също с много яйца, поне една чаша смлени орехи и масло, които правят чудесна компания на захарта
...
) после хапнах 1 малко блокче шоколад и 3 сладки ореха (някакви странни такива с ванилов крем). Като се прибрах награбих 1 купичка крем супа с масло и крутони, 3 миниатюрни пости лозови сърми, 4 лъжици огретен и салата като на мамамиши - печен патладжан, печени чушки чесън, но и пресни домати. И удължих прозореца с 45 мин. 

, благодаря за прекрасния букет!!! Обожавам макове
. Уж знам, ракията как се прави, ама...айде де, кой да помисли по-надълбоко
.
...
...стреса поражда още по-голям глад за сладко. След това можеш да почнеш постепенно да предприемаш някакви действия, ако решиш, че трябва - например, първо можеш да махнеш купените сладкиши и тестени неща. Заменяй ги с плодове, ти поне ги обичаш. И винаги можеш да си приготвиш домашен сладкиш...ровя се сега в рецепти за сладкиши и ги чета с "въоръжено" око - ами какво да кажа - повечето са балансирани така, че да минимизират вредата от захарта, имат и яйца и мляко, а често извара, а и фибри под формата на плодове. Не, че трябва да се ядат сладкиши, дори и домашни, но може.