Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното гладуване и какви са различните видове?
Какви са основните принципи на режима Fast-5?
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното гладуване и какви са различните видове?
Интервалното гладуване е хранителен режим, който включва периоди на гладуване, последвани от периоди на нормално хранене. Обсъжданите видове са Фаст-5 и 2x36. При Fast-5 има 19-часово гладуване и 5-часов период за нормално хранене, докато при 2x36 има два пъти седмично интервали от по 36 часа, през които се приемат само течности.
-
Какви са основните принципи на режима Fast-5?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
-
Какви са основните принципи на 2-дневния план за гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на 2-фазов режим с 36-часов период на гладуване?
.
.

Не за смях,за плач е.Нерви,глад,тъпкане,нерви че съм се натъпкала и отначало.Във вторник се прибирам,пък тогава да видим как ще е.
и благодаря ,че ви има. 

, маслини, салата, таратор, 1 коктейл гореща палма
(комбинация от фрешове, сода и гренадин), 1 кола, 1 сандвич i twister, пържени картофи мнооого, малко пепси, 1 суха паста и май това беше. Бях пропуснала, че изядох 250 г високомаслено кисело мляко с какао и кокос. Прибрах се късно и не можах да хапна грозде, а се бях наточила и купила 5 кг (да си отям) - явно ще остане за утре. Сега се опитвам да изкопча от домочадието какво ще поискат да ядат утре и ако не посочат нищо, ще ги отсвиря да се спасяват сами, а аз ще забегна нанякъде (на приказки по женски, подсладения я с торта, я с палачинка, я със сладолед) - много ме влече - честно.
. Кога се определя 1 женско коляно за красиво - когато по него може да се видят чертите на детско лице - а твоето е именно такова! ВЕрвай ми!
. Да не купуваме сладки неща, дори и да има "за гости" (щото имахме едно такова чекмедже и най-често детето си взимаше по нещо от там 

. Аз съм така - когато съм натрупала безсъние, (както в момента по повод US Open, например
), не мога да гладувам
/ после, след доста часове обаче, половин кренвирш и филия ръжен хляб, ябълка, шепа фъстъци, пържен черен дроб /това пък от години не бях яла/ половин кутия /към 80 гр./ бисквити с пълнеж от шоколад, няколко лентички натурален шоколад, още 2 филии ръжен хляб, резен кашкавал и малко салата с печен пипер, още една шепа фъстъци и още една ябълка.
а аз искам да ми е зле,че да ги откажа,поне да ги намаля,ама не.