"Дързост и красота"-тема 63: "Моето име е Голямата грешка"

• 37 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • somewhere near the sea
Надявам се, че намесата на Tatti   Sunglasses няма да е причина да останем без задължителния дневен преразказ на Марси?
Марси, предварителни благодарности за труда ти!   bouquet
НямаВсе по-трудно е за мен, защото вече тръгнах на работа. Понякога ги превеждам набързо, без да ги редактирам, но вие ще ме извините, нали?
.... можеха сценаристите да вкарат поне малко повече интелект в образа, но не би и героинята Брук вече не виждам какво повече има да й се обсъжда-това нейното е поведение наложено с годините и всички сме му свикнали.
Аз исках да питам друго-имам спомени, че по времето, когато беше женен за Шийла Ерик си направи вазектомия. А вчера той пита Дона да не би да е бременна  Rolling Eyes
Някой ще ме осветли ли къде бъркам и какво пропускам  newsm78
Съгласна съм с теб за първото. Аз също вече не виждам какво може да направи по-различно блонди, че да ме впечатли. Ако има мъж наоколо, тя просто ще се примъкне до него да пуска сълза на рамото му, каквито и драми да се вихрят наоколо.
Ерик наистина си направи тази процедура. Казват, че тя не е завинаги. Но Naughty Първо често настъпват редица усложнения и второ: Колкото по-отдавна е направена, толкова повече намалява възможността за възстановяване на оплодителната функция.

Стефи казва на баща си, че не иска да я назначава направо в управлението, а да започне от най-ниското стъпало, за да опознае нещата отвътре.
После тя отива при дяо си, заварва го в момент, когато Дона го увещава да назначи Мркъс на каквато и да е работа. Двамата се прегръщат, той е щастлив, че  е съгласна да работи там .Тя му казва, че не иска да е поредното красиво личице, а желае да започне отначало. Ерик си мисли, че е страхотно. Предлага да остане с него и да интервюират младия мъж, когото Дона препоръчва.
Маркъс идва и е изненадан, когато Пам му казва, че г-жа Форестър не работи там. Когато го вижда, че е объркан, му обяснява, че става дума за Стефани, а Дона никога няма да е реалната съпруга. Все така объркан, той влиза при Ерик. Дона също е там и угодничи-нека да седнат и да се опознаят. Ерик задава въпроса направо: защо си мисли, че е на правилното място?

Ридж идва на среща с Брук, но е закъснял и тя се цупи. Той се извинява, че е заради Стефи, която се е завърнала у дома.  Брук се радва, когато Ридж споменава, че дъщеря му се интересува от семейния бизнес. После той пита как е Кейти. Брук ме казва, че двамата с Ник са на плаване до астров Каталина с яхтата му. Кейти изглеждала много щастлива да бъде с Ник.

в същото време Ник се размотава по бицепси пред Кейти. Носи дърва за огън. Тя си припомня училищните години, не изглежда щастлива. После казва, че е гладна.
Маркъс седи неловко и признава пред Ерик, че няма опит. Дона иска да се намеси, но Ерик сериозно пита тогава защо е дошъл именно при тях. Най-после Маркъс казва, че не разбира от мода, но очаква да му дадат шанс да се докаже и да се научи. Ерик се съгласява.

Ридж  казва, че не разбира защо са само двамата. Знае, че тя си пада по Ник. Всъщност после сам си обяснява, че ѝ трябва капитанът-герой. Щом я прави щастлива…”Кейти може да има отвратителен вкус за приятели, но все още има семейство”-примирява се той.
Ник и Кейти се припомнят първата си среща. Казва ѝ, че се надява, че за разлика от първия път, вече го харесва. Тя казва, че кой не би? И сега има Джак-толкова е невероятно да държи това момченце… Ник ѝ казва, че тя би била чудесна майка.

Дона е във възторг, че са взели Маркъс на работа- уверена е, че ще се справи, иска да го харесат, а после да го представи като свой син. Дори казва, че се гордее с него.
Кейти взема едно стъкълце и разсъждава за силата на океана, който успява да изглади острите ръбове. Ник ѝ напомня за лекарствата. Тя казва, че не иска повече да взема лекарства, не иска да се връща в болницата на системи и игли, не иска да умре в болничното легло. Отпуска се назад и казва:”Тук е толкова хубаво” Ник  казва, че не е нужно да ходи сега там, но просто трябва да вземе лекарството. Тя не го чува. Иска да остане там до края.
Маркъс разказва на Дона за първия си ден. Тя го предупреждава да не разговаря с никого, особено с Пам. Нарича я „зла и луда”, а той се чуди тогава какво прави тя на работа там. После добавя да внимава с децата на Ерик, които не са деца, но я мразят. Той се изненадва, когато чува имената им, тя му препоръчва а прочете за тях из таблоидите.
Брук идва при Бриджит и двете се тревожат какво ли става с Кейти.
Ник настоява да вземе поне едно от хапчетата. Тя тъжно казва, че това е само отлагане на неизбежното.

Маркъс се сблъсква със Стефи и тя разлива върху себе си кафето, което носи. После бързо го почиства със сода и оцет и той е много впечатлен. Благодари ѝ, че го е подкрепила. Казва ѝ , че иска да направи добро впечатление на Форестър. Стефи го пита по каква работа е в Л.А. Маркъс отговоря, че е по семейни дела. Той я моли да му разкаже за Forresters. Тя му разказва малко за Ерик, Ридж, Торн и Брук.

Брук пита дали Кейти не може да получи ново сърце, но Бриджит отговаря, че е много трудно. Кейти не е в списъка, защото вече е получила сърце.
Steffy продължава говори за семейството си, докато не  споменава, че  е свързана с тях. Говори за това как Фийби отделя повече време в грижи за косата си, отколкото за следването, макар че   има "златно сърце". Маркъс признава, че  не е искал да бъде в областта на модата . Пита я за името. Тя казва, че е съкращение от Стефани, но това е името на нейната баба, така че тук  я наричат  Steffy, въпреки че  е Стефани в училище. Той решава, че му харесва. Възниква сексуално напрежение между тях.
Кейти моли Ник да не казва на семейството ѝ, че не иска да пие лекарства. Той обаче смята, че ако тя е взела това решение, трябва да има куража да го съобщи на сестрите си. Казва, че на тяхно място би се чувствал наранен и предаден ако тя постъпи така.

Маркъс отива да посети Дона. Хвали се, че първият му работен ден е минал без да опожари мястото. Тя го поздравява. Дона му казва да бъде внимателен, а той заговаря за Стефи. Тя му съобщава, че е дъщеря на Ридж Форестър.
Брук казва на Бриджит, че се гордее с нея. Тя  се надява Ник и Кейти да се върнат до вечерта. Брук я пита дали е притеснена, но Бриджит е сигурна, че Ник няма да позволи нищо  да се случи.

Ник казва на Кейти, че няма да се върне без нея. Тя се вкопчва в него и повтаря, че не иска да умре.

# 601
Стефиту наистина на нищо не прилича...    Mr. Green
Една такава сива,безлична...
Цитат
в същото време Ник се размотава по бицепси пред Кейти.
Голям Тарзан го раздава.....    hahaha
Мъжко копие на брукаситка...тя не пропуска мъж,той не пропуска жена...

# 602
Стефиту наистина на нищо не прилича...    Mr. Green
Една такава сива,безлична...
Цитат
в същото време Ник се размотава по бицепси пред Кейти.
Голям Тарзан го раздава.....    hahaha
Мъжко копие на брукаситка...тя не пропуска мъж,той не пропуска жена...

Направо са си лика прилика  Mr. Green

# 603
Аз днес изпуснАх серията,ала гледам от снимките,че както винаги струи дързост и красота от Брукито Heart Eyes
Отдалеч си личи,че е Баровка-Аристократка Heart Eyes
Жена-мечта за всеки мъж Naughty

# 604
Не мога да преценя кой крокодил е по-грозен:

# 605
Не мога да преценя кой крокодил е по-грозен:
Сега вече ще ти е по-лесно с преценката..... Mr. Green

# 606
Берина, средния  Joy Joy Joy

# 607
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Берина,момиче, да ме убиеш ли искаш Mr. Green Задавих се с кафето,разлях го,бюрото ми стана бомбок.... Mr. Green newsm10
Марси,тая снимка е за корицата....Не пропускай да я изтипосаш rotfImao rotfImbo

# 608
беринче,благодарим за прекрасната снимка на Катринчето Heart Eyes
Каква прелест Heart Eyes
А очите-малко жени са привилегировани с топли,зелени очи Heart Eyes
минзухар,ония двете са баш крокодили #2gunfire

# 609
  • somewhere near the sea
А бе защо очите ѝ са жълти newsm78 И сякаш зениците ѝ са вертикални
форестър, как на жълтото казваш прекрасно newsm78

# 610
На мен лично Фийби ми се струва по-хубава, някак си по-сладкичка е а Стефи е някак по хард  Flutter

# 611
Мдаам!Стефиту едно таквоз озъбено ми се чини....Иначе пак казвам,доста грозилища ни натресоха,а Стефчето не е от най-големите....В 300-милионна Америка,туй са намерили продуцентИтИ..... Mr. Green Свикването му е майката... Mr. Green

# 612
ККЛ наистина ме смайва...     Shocked
Не знам колко трябва да е самовлюбена и тъпа,за да се блещи така и да си мисли ,че е неотразима....   !    Thinking
И вените на челото й почти са разминали носа й...  Mr. Green     
Във филма не я снимат толкова отблизо...поне не често ...и не се забелязват много,ама тук...   ужас!

# 613
ее Брукетка се е поизпънала на хирург, види се, няма спор

# 614
Туй явно е  нек'ва благотворителна акция...Супер!!!  Папаракът-репортер е дал мнооо близък план,та старческите вратни гънки по невъзможност са  ачик-ачик... Mr. Green......

Общи условия

Активация на акаунт