Тренировки в домашни условия-11

• 44 470
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Алоха!  Hug мойте тренировки с Джилиан ги прекъснах,дайте съвет какво да тренирам, в начален стадий на бременност съм,нещо по споконичко трябва да правя,но какво?

Много подходяща за бременни е йогата. Тя може да се практикува и в напреднал стадий на бременност, а и помага за по-лесно раждане. Не съм проучвала, но тъй като освен, че тренира тялото успокоява и балансира духа, предполагам че ще е полезна и за развитието на бебето. Ако си спортна натура и ти е прекалено лека като тренировака прави Fat Burning Yoga, това е комбинация между йога и шейпинг.

Ще си поръчвам гирички,посъветвайте ме колко кг да си избера-2 или 3кг.  newsm78

Зависи доколко са ти тренирани ръцете и какви резултати искаш да постигнеш. Аз бих ти препоръчала да си купиш комплект. Аз например имам сет от 0.5, 1 и 1.5 кг. В същото време имам отедлно и една от 3 кг., както и една от 8 кг. За повечето аеробни тренировки, които се правят в къщи 1.5 - 2 кг. са оптимални. С такива тежести се изчистват мазнините и се прави хубав релеф. С по-тежките 2.5 - 3 кг. се работи за сила, издържливост и малко маса.

Зависи от структурата ти и къде, как ти се развиват мускулите, трябва да прецениш кои при какви упражнения да използваш. Тройката например аз използвам при част от бицепс упражненията, както и тези за рамо и гърди. 0.5 и 1 кг. са особено подходящи при джогинг или крос тренажор. Още един хинт, с леки гирички се правят динамични упражнения с много повторения в серия, а с по-големи тежести се правят бавни упражнения с малко повторения в серия и с малко по-дълга почивка между сериите.

8 или по-тежка тежест, е много подходяща за оформяне на страничните мускули на кръста и премахване на онези много досадни мазнини, които са около ханша. Можеш да видиш в това видео http://www.youtube.com/watch?v=WCcrQ-ySRL0, само че аз го правя с една тежка гиричка, малко по-изправена и със свободната ръка зад главата (както при коремни преси) и без да се накланям на другата страна, само свалям тялото надолу към тежеста на гиричката и повдигам до изправно положение. Ако си купиш комплект, който е в пластмасова кутия като моя, вместо да купуваш тежка гиричка можеш да използваш кутията, като я напълниш с толкова от гиричките, колкото прецениш. Моят например е общо 6 кг.

Момичета, аз имам един въпрос към вас, който много ме вълнува и измъчва, той е следният: Коя програма от упражнения ви помага за премахване на целулита? Благодаря предварително на всяка, която помогне Simple Smile Поздрави

За съжаление ще те разочаровам като ти кажа, че никоя. Ако нямаш целулит и правиш редовно упражнения те помагат целулит да не ти се появи, но имаш ли вече такъв само мазила, масажи и специфичните антицелулитни процедури помагат. Ако тренираш със сауна панталони, както и ако ходиш на сауна или парна баня и това ще помогне донякъде, но дали ще доведе допълно изчистване зависи от типа целулит, който имаш.

# 76
Момичета, аз имам един въпрос към вас, който много ме вълнува и измъчва, той е следният: Коя програма от упражнения ви помага за премахване на целулита? Благодаря предварително на всяка, която помогне Simple Smile Поздрави
Според мен редовните упражнения и кардиото помагат да се позачисти целулита. Не казвам, че се изчисти нацяло. Аз нямам проблем с килограмите, слаба съм, но имам доста целулит /или поне аз доста го виждам/ и малко бричове, но след два месеца каране на кростренажора имам подобрение. Мазнинките почнаха да се обръщат в мускули, кожата почна да се заглажда, намалих обиколката на ханша. Мое лично мнение/не ангажирам никого с него/, че ако може да се чисти целулит е само със спорт, вода и правилно хранене и това е един много дълъг процес.

# 77
Здравейте. Искам да си купя уред за стягане на бедрата и дупето. Вчера пробвах един степер и ми хареса кои области натоварва. Проблемът е, че имам проблем с колената и не мога да ги натоварвам. След вчерашното 10мин степ-ване Simple Smile всичко беше ок, но днес малко ме наболява едното коляно Sad . Можете ли да ми предложите друг уред с подобно действие, които да е подходящ за моя случай.

# 78
Вземи си крос тренажор. При него ефекта е по-добър от степера и е по-щадящ за колената. Тук можеш да видиш какво имам предвид: http://www.topshop.bg/fitnes_orbitrek-44669-p.html?gtv=1&cex … aMCFQcsDgodGxE7Fg Не казвам да си купиш точно този, само ти давам линк за да се информираш.

# 79
Щък, честито! Успешна и лека бременност  Hug Консултирай се с лекар за тренировките, все пак при всеки е индивидуално, потърси и инфо в нета по въпроса  Simple Smile
Днес поредното от Инсанити  Crazy

# 80
  • Бургас
Днес по схемата  Slim Series Express - Tear It Up!
Щък лека бременност! В руският торент има доста за бременни - аеробика, йога, пилатес...http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3022398

За гирите имам 1 кг. и 2 кг. На някой упражнения  кг. ми идва малко, надруги пък 2кг. ми идва множко. Редувам ги.  И аз смятам че е индивидуално.

# 81
  • Torino,IT
И от мен днес Tear it Up Peace Този път като че ли по ми хареса и повече се изпотих. Моите гири са по кило и половина.
Ех, как ми се иска някой да качи в докса и останалите части на Слим сериите, ама знам че са много и ми е неудобно, както и да е, ако все пак има някаква възможност за още една или две части, ще съм много благодарна, аз не бързам, още повече че в неделя заминаваме на море и ще съм пак активна след две седмици,така че може и по натам Praynig Hug
Щък, и от мен лека бременност и споделяй какво тренираш Hug

# 82
И аз тук Simple Smile

# 83
Днес като за първа по-сериозна тренировка от доста време насам се отчитам с първо ниво на Джилиан Peace

# 84
 Rolling Eyes и аз ще почвам Джилиан и са ми затова гиричките,реших 3кг да си вземам.  Mr. Green

# 85
Rolling Eyes и аз ще почвам Джилиан и са ми затова гиричките,реших 3кг да си вземам.  Mr. Green

Аз с по 1кг и накрая вече издишам, а с 3кг не знам Crazy

# 86
хммм  newsm78  Man_7_Utd още не съм пуснала поръчката ще взема да сменя килограмите.Мерси  Hug

# 87
  • Sofia
bebo4ko ,кростренажорът също натоварва колената, казвам го от опит. За крака и дупе можеш да правиш упражнения.Изтегли си от Замунда Winsor Pilates for Buns and Tights и  подобни тренировки. Peace

# 88
хммм  newsm78  Man_7_Utd още не съм пуснала поръчката ще взема да сменя килограмите.Мерси  Hug

Не искам да ти повлиявам и после да съжаляваш, но освен ако не искаш да правиш здрави мускули на ръцете и гърба, мисля че 3кг са си доста за момиче/жена. 1кг или 2кг, в зависимост от треноровката, са най-подходящи според мен Peace

# 89
Запис Grinning

Общи условия

Активация на акаунт