Връзка с мъж водолей?

• 184 702
  • 842
  •   1
Отговори
# 510
Защото е Водолей. Колкото и да ги обичам има една приказка точно за тях и тя е “събри, боли, драго ми е” 😁 Все ти трябва да ги натискаш и насочваш, те не могат решение да вземат.

# 511
Buttercake , правилни въпроси.Не знам.Мисля ,че изпитва страх от мъжа ми.Преди 3г получи многократни заплахи по телефона от него в нетрезвосъстояние за убийство и съсипване на бизнеса му.
В интерес на истината и мен ме е страх.
Това лято водолея ми каза,че причината да не сме заедно не е в мен,нито в другата жена,в мъжа ми е.

# 512
  • Тра-ла-ла
Аз не познавам въздушна зодия мъж, който твърдо да си заявява чувствата и намеренията и трайно да стои зад тях. Да си грабне смело приятелката и да заживеят щастливо.

# 513
А и тя не му е жена и той така го определя.Живеят на семейни начала,но той каза,че никога няма да сключи брак с нея ,дори и с предбрачен договор.Тя между другото е искала брак,но той не искал (майка му го е разказвала).

# 514
Сааа институцията брак е едно голямо нищо в 21 век. Това нищо не значи попринцип. Но да, общо взето не очаквайте от Водолей да заяви любовта си смело и открито. Ако има такава показват с мънички, ама много мънички жестове, но нищо конкретно. Сакън да не си провалят имиджа на емоционални инвалиди.

# 515
ARIA,случайно да не изглеждат слаби.
Та той има име,което с години гради Heart Eyes

# 516
Не знаех, че мъжът ви знае за любовникът Водолей. Явно го е приел, нищо че е ревнив. Мъжът ви каква зодия е ? Много е добричък. Мъжът ми е Лъв и ще ме изхвърли кат мръсно коте, ако разбере, че му изневерявам. За любовникът ми пък направо не ми се мисли.....

# 517
Нищо не е приел ,но не иска и развод.Откача от ревност,но винаги си е бил такъв.Има чувство за собственост,липса на амбиция и....и...не се е променил към днешна дата.
Овен е

# 518
Трябва да взимаме решения, които са добри за нас самите. Ако чакате някой друг да ви каже да се разведете, значи не сте готова да го направите. Да се прехвърля отговорност на водолея за това, че не сте се развела е погрешно.

Относно емоционалността на водолеите, имат я в огромни количества, някъде дълбоко, дълбоко и а се покаже, заравят ли, заравят Joy трябва да си перде, за да ги разбираш

# 519
А бе той самият казва,аз не се разбирам ,та ти ще ме разбереш:grinning:

# 520
Хахахахах това от колко Водолеи съм го чувала 😂 Горките те, все неразбрани.

# 521
Семейна сага... Каква досада!
Разбирам защо е с жена Рак. Със сигурност госпожата печели превъзходство с емоционална интелигентност.

# 522
Сааа институцията брак е едно голямо нищо в 21 век. Това нищо не значи попринцип. Но да, общо взето не очаквайте от Водолей да заяви любовта си смело и открито. Ако има такава показват с мънички, ама много мънички жестове, но нищо конкретно. Сакън да не си провалят имиджа на емоционални инвалиди.
По принцип да, но за много хора, по-важно от парите няма.
Това са големите спирачки при много хора- финансови интереси. Не на всеки му се дели имущество и имоти. Не всеки ще си наруши рахата и да иде в чужд дом.💰
Не твърдя, че това е проблема в настоящия казус обаче. Just saying. 😛

И показват любов съвсем открито, ясно и разбираемо. Поне тези, които са способни на това.

# 523
Точно с емоционална интелигентност не ме превъзхожда госпожата .Единственото й превъзходство е че е свободна и лесна плячка

# 524
Ами голямо предимство е, че е свободна. Вие не сте. И двамата ви е страх от мъжа Ви? Ако Водолеят (може да е и Риби и Лъв и каквато щете зодия...) не Ви каже, че Ви обича, Вие нямате проблем да си стоите в този брак? Ами ще си я карате така, защото никой не поема риска. И един ден връзката ви от самосебе си може да приключи. В най-добрия случай ще кретате по същата линия.

Общи условия

Активация на акаунт