Връзка с мъж водолей?

• 184 565
  • 842
  •   1
Отговори
# 645
Абе, стигне ли се до там да се заплашваме, че ще се напуснем..... тая връзка е на "изкуствено дишане" и едва ли ще се реанимира. И тук наистина няма значение зодията.

# 646
Аз се изумявам какви генерални заключения се правят, само по една зодия. Това не е сериозно.
Знаем, че имат значение и другите планети и още куп неща, но мисля, че има все пак общовалидни черти за тях, дори да не са всички верни. Защо си в тази тема тогава щом е несериозно да се правят заключения по една зодия?

Защото така съм преценила. Отчет ли трябва да ти давам? Споделям си мнението, както и ти.
Разбира се, че е несериозно да се правят заключения за някой, само по зодията му. Все едно да кажеш, че всички Овни са инати, твърдоглави и агресивни. Това е абсурдно.

Колкото до Водолеите, аз лично живея с такъв от доста години и много от нещата, които се описват, че били непукисти, че нямало да се молят и т.н. изобщо не са верни.

# 647
Малееее дами, направо не знам да се смея ли да плача ли Grinning

Включвам се и аз риба с асцендент рак с водолей асенцент...тън тън ОВЕН. Преди да бъдем двойка бяхме приятели. Това е много важно за водолея, според мен. Като риба, съм го наблюдавала, анализирала и какво ли още не, ама на съставни части Grinning. За мен това беше най-трудния знак за разбиране, предвид така познатата ни чувствителност на водните.
Подкрепям дамите по-горе. Няма да се хване на никакъв вид манипулации, няма да търси скрито послание зад думите. Каквото му се каже се приема чисто и откровено. Защото те самите са такива. Ако го попиташ "ъъъ не помисли ли ,че исках да ме накараш да остана" ами не, не е помислил. Така си казала, той го е приел и повярвал. За едни хора това е добре, за други не. Аз лично съм "за" както споменаха по-горе чисти и честни отношения/ Няма да те гони, може да те потърси - но няма да те задържи, щом си казала, че искаш да си ходиш. Ако го попиташ гадно ли му е, ще признае. Но до там. Наистина свободата е тяхното олицетворение, но дават свобода и на другия.
Подкрепям adriana, не знам какъв е тоя мит, че са непукисти. Бих казала, че им пука за неща, които другите дори не забелязват. Дори и аз, дето плача на реклами Grinning

Мисля, че те доста добре и умело си разграничават чувствата от разсъдака, което малко знаци умеят. Може да мислят, че умеят. Накратко, сякаш те  преценяват предварително кое има смисъл и си струва, и кое не и просто прескачат "филма с емоциите".

И понеже съм риба и трябва да има баланс във всичко е време да ги насоля и аз.
Вятърничевост и непостоянство. Всеки ден се захващаме за нещо различно, междувременно имаме план за още 20 неща. Някак се получават (като на магия) повечето, но като цяло на мен ми идва в повече. Всичко трябва да се случи тук, сега, и по точния начин (по детински) Смятах, че близнаците и рибите са биполярните в зодиака, ама на .....

п.с жените водолейки, ако има такива тук - дано не ми се обидят (целувки) . Добри, отзивчиви, супер забавна компания. Ама толкова инфантилни и повърхностни, толкова да са drama queen и центъра на внимание. Всичко се прави за тяхна полза.

Всичко това е на база моят личен опит с водолей, както и други познати и приятели Simple Smile

# 648
  • Тра-ла-ла
Всеки ден се захващаме за нещо различно, междувременно имаме план за още 20 неща. Някак се получават (като на магия) повечето, но като цяло на мен ми идва в повече. Всичко трябва да се случи тук, сега, и по точния начин
Това вече може да е Овенското проявление. Всичко на тъгъдък. Не се чувстват живи, ако мислите и действията им не са заети със 100 неща. Трябва да им е динамично, трябва да има предизвикателства. Иначе залиняват образно казано.

# 649
Firefly, водолей съм, но с огнени планети и неизвестен асцендент.
Да, много съм отнесена от вихъра, но не и повърхностна и драма куин.
Ларж , над нещата, не обичам дребнави и тесногръди хора и ненавиждам хора, дето драматизират.
Мъжът ми е Драма Куин, а е Дева..
Аз съм по- спокойна, непукист и по- хладнокръвна от него. Дървен философ съм, факт и инфантилна, признавам без бой.
Отзивчиви сме, съгласна съм и от това си патим.
Водолей мъже не познавам много, но някак са ми твърде еднакви. Имах гадже Водолей, но беше лъжец и прикрит, нищо общо с честност и почтеност.

# 650
Аз се изумявам какви генерални заключения се правят, само по една зодия. Това не е сериозно.
Знаем, че имат значение и другите планети и още куп неща, но мисля, че има все пак общовалидни черти за тях, дори да не са всички верни. Защо си в тази тема тогава щом е несериозно да се правят заключения по една зодия?

Защото така съм преценила. Отчет ли трябва да ти давам? Споделям си мнението, както и ти.
Разбира се, че е несериозно да се правят заключения за някой, само по зодията му. Все едно да кажеш, че всички Овни са инати, твърдоглави и агресивни. Това е абсурдно.

Колкото до Водолеите, аз лично живея с такъв от доста години и много от нещата, които се описват, че били непукисти, че нямало да се молят и т.н. изобщо не са верни.
Какъ отчет, бе, жена, въпросът ми беше, че е противоречиво, че си в подобна тема за зодии, а не искаш да съдиш по зодията. Все пак е развлекателна, не знам някой да претендира за общовалидна истина. Такива включвания са супер излишни. Всеки си обсъжда впечатленията и толкова, нищо особено по въпроса. Като мнение можеше просто да напишеш, че твоите наблюдения не са такива, а са еди какви си и да върви разговора в някаква уж градивна посока, а не да влизаш и да обиждаш всички, че сме несериозни и те изумяваме.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 10:09 от Уейв

# 651
Уейв, аз не съм обидила никой, ако някой се е почувствал засегнат, проблема не е мой, но малко се съмнявам, че някой ще приеме думите ми лично.
Казваш, че такива включвания са излишни. И защо да са излишни, след като това е моето мнение? То по тази логика и твоя коментар е излишен.
Така съм се изразила, защото така съм преценила. Както предполагам и ти. Няма нужда да ми сочиш пръст.
А колкото до това, че темата е развлекателна - да, аз не го отричам, но точно защото е развлекатна, ми направи впечатление, че се правят заключения за характера на някой си, само заради зодията му, което за мен е доста необективно. Но това си е МОЕ мнение и много пъти съм писала, че е от ЛИЧЕН опит с доста Водолеи.
Нямам намерение да се обяснявам повече, ако не ти харесват коментарите ми, просто ги подминавай, от заяждане и размахване на пръст, няма нужда Simple Smile

# 652
  • София
Ох, наскоро бях свидетел на един водолей. Кое не мина, него не изкоментира. Много грозно му шареха очите.

# 653
А има и вариант, при който се срамува от жената, с която е и се прави, че не е с нея. Това съм го виждала при двама Водолеи. Държат се така, сякаш ще им падне реномето, ако не ги видят задължително с привличаща окото. Ако не е такава, то тя трябва да е важна дама, с положение и това донякъде да компенсира външния й вид.
Само го споделям, място за коментар няма.

# 654
  • София
Да, те много обръщат внимание на външния вид. Всеки водолей, когото познавам, ме е оглеждал. Дори един неприятник, който ме мрази. Grinning Като под лупа малко.

# 655
Tова съм го виждала в класически простак без оглед на зодия. И е вид агресия.
Веднага си слага печат на челото с това.

# 656
Моят водолей не е такъв, слава богу. Аз не съм супер суетна, нито съм го виждала да заглежда други жени. Нито съм важна дама, хаха. То точно това ми хареса в него, че е много ларж.

# 657
Моят водолей не е такъв, слава богу. Аз не съм супер суетна, нито съм го виждала да заглежда други жени. Нито съм важна дама, хаха. То точно това ми хареса в него, че е много ларж.
Чукай на дърво, че с Водолей никога не се знае...

# 658
  • София
Няма и да го видиш. Grinning
Дез, те не са от тия простаци бре.

Според мен на водолея му трябва я някоя стрелкиня, дето е перде и не я вълнуват земните неща, я някоя дева, да му свива перките и да не критикари или хубавица, че да не смее/умее да я подбива с този широк хоризонт, който има.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 11:05 от The Catcher in the Rye

# 659
Хахаха, аз Стрелкинята имах гадже Водолей преди време. Въх, обвини ме, че съм му била разбила сърцето. След години ми го каза. Направо ми дойде като гръм от ясно небе. Аз през цялото време си мислех, че сме се разделили нормално, без драми и сме останали приятели. Изобщо не съм разбрала, че той страдал. Егати. Ми, да беше промъцал нещо, той мълчеше кат пукел. Аз не чета мисли. Мислех, че е непокист и е над нещата (такъв имидж имаше)

Общи условия

Активация на акаунт