Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 79

• 40 005
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Дано да не съм права! Но по принцип тия празници имат голямо зна4ение в много слу4аи!

# 541
Байрама е на 11.09.

# 542
Ако се запази срядата - 15.09. -  първа възможна дата!

# 543

Аз знам, че Байрама им е 2 седмици! Така, че няма да се учудя ако започнат излъчването на филма  на 22.09

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 09:56 от moxito

# 544
Аз мисля, 4е е 3 дни! Ама преди това имат пости. Сигурно с тях стават 2 седмици! Но това обяснява защо няма никакво раздвижване около сериала!

# 545
Няма значение колко дни е, важно е да пуснат някаква информация за да са наясно зрителите. А, не да ни държат в затъмнение.

# 546
Няма значение колко дни е, важно е да пуснат някаква информация за да са наясно зрителите. А, не да ни държат в затъмнение.

Не 4акай информация! Това е целенасо4ено!

# 547
Досега три пъти пускаха дезинформации! защо мислиш, 4е го правят?

# 548
# 549
Съгласна съм, че всичко е PR. Политиката на менторите е безупречна, но ако искат да привлекат повече зрителска аудитория би било лоялно от тяхна страна с пускането на първият трейлър, да упоменат и някаква дата. Това поне е моето скромно мнение.

# 550
Привет на всички Незабравими!!!!!

Желая ви хубав ден и успешна седмица smile3525 smile3525 smile3525
И според мен няма значение вече кога, но да излязат с официална дата и да я спазят smile3516Вместо да постигнат засилване на интереса, може да постигнат обратна реакция от феновете.В официалния сайт във фейсбук явно е имало бурни и нецензорни постове на фенове, защото един от администраторите ги предупреждава, да се въздържат,че в противен случай ще закрият страницата-ама те какво очакват вече, хората изгубиха търпение smile3515

# 551
# 552
Привет, Незабравими !!! Hug Hug Hug
Хубав ден и успешна нова седмица! Kissing Heart

# 553
# 554

Аз знам, че Байрама им е 2 седмици! Така, че няма да се учудя ако започнат излъчването на филма  на 22.09

Нито е на 11 септември, нито е две седмици.
Месец Рамазан е 29 дни (както всички останали месеци в арабския календар... (Реджеб, Шабан, Рамазан...), а Рамазан Байрам е тридневният празник, който е в края на въпросния месец... тази година се пада на 8-10 септември.

Леко уточнние: Месеците в арабския календар са с 1 ден по-къси от другия календар и вместо 31, 30, 31, 30... са 30, 29, 30, 29... Така дните в арабската годината са с 12 по-малко. Затова и деветия месец от лунния календар (Рамадан) винаги започва с 12 дни по-рано , спрямо предходната година. ДОгодина например е от 1 до 29 август

п.с. Ето финалната сцена от сезона http://www.vbox7.com/play:653a2fa0
Последния заснет засега епизод, 53-ти. Ние сега сме на 50-ти (оригинален), остават грубо казано около 8 нарязани серии.
При нас финалът ще е идната сряда най-вероятно, зависи дали ще има серия на 6 септ. или не, нали неработен ден

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 11:21 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт