Кюретаж и забременяване след това - 13

• 25 086
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честита розова радост на мама Дъгичка   bouquet

# 676
Аз пак да напомня на мамите, които не се виждат на първа страничка да ми пишат.
Момичета и вие помогнете ако се сещате за някоя мацка пишете тук.

# 677
Честито на мама Дъгичка! Да ви е жива и здрава малката Рая (много хубаво име сте й избрали) и много да ви радва! А на мама бързо възстановяване!  Hug

botzy, мила как си?  Hug
*Oryx*, toni_St честито, лека и успешна бременност!   Hug

Момичета, простете ми че не споделих по-рано, но малко ме беше страх...  Blush Така първия път си казах веднага, и после ми беше гадно да обяснявам какво е станало... Една седмица след като се върнахме от морето и аз най-накрая видях така мечтаните две чертички!  Heart Eyes Една седмица по Пеми съм...

Бейби, може да ме добавиш в списъка.
Мечтаниеfingerscrossed

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug

# 678
  • София
pepito21, напълно разбирам защо до сега не си споделила,честно казано незнам ако на мен отново ми се случи, дали ще посмея да го произнеса на глас, от страх да не разваля всичко. Честито и да имаш една лека бременност, а на финала здраво бебче.  Hug
Мечтание , в теб са ми надеждите за следващото положително тестче.

# 679
Честита прекрасна принцеса Рая-да е жива и здрава и много да ви радва!
А на мама Дъгичка-бързо възстановяване!  bouquet  bouquet
Pepito21--напълно те разбирам Hug Hug Hugсега без лоши мисли...всичко ще е наред Praynig Praynig

# 680
А Янчето къде се изгуби?  newsm78 Магнитчето също не е минавала отдавна..., но нея я мяркам по другите теми поне.

# 681
  • София
Пепито, честито  bouquet Тази тема май завършва с много хубави новини Simple Smile

# 682
  Ехааа , страхотни неща са се случили в нашата темичка ...

Тихичко честито на Тони , *Oryx* и на Пепито21 ... сега стиснати палчета за Мечтание  Praynig Praynig Praynig

Специално за Дъгичка ... честита малка бебка Рая , да Ви радва , да ви кара да се усмихвате във всеки миг занапред  Hug Hug Hug

# 683
  • Бургас
Момичета,извинявайте,че нахлувам така в темичката Ви,но искам да кажа на мечтание,че й стискам силно палци! Praynig

# 684
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ДЪГИЧКА   bouquet  bouquet  bouquet smile3501

# 685
Най-обичам като влезна в понеделник сутрин в темичката да видя толкова чудесни новини!!!

Дъгичка, мила, недочака бебка! Да ви е жива и здрава малката Рая, много да ви слушка и радва!

Пепито21,  Hug, браво! Ще видиш, че всичко ще е наред! На мен не са ми толкова яки ангелите!

Мист, много ми харесва и твоята лентичка  Hug - явно съм пропуснала новината! Лека и безпроблемна бременност и на теб!

# 686
Ехеее, ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ДЪГИЧКА. Че тя си е с перфектни мерки! Да здрава и щастлива и мама и татко покрай нея. На мама бързо възстановяване.

Пепито, Oryx, браво на вас, пожелавам ви най-леката бременност.

Пеми, и аз няма да устискам да мълча със сигурност.

Мечтание, не сме пускали палците, чакаме днес добри новини.

# 687
Честита кукличка на Дъгичка  Hugда расте здравичко и щастливо детенце Hug
Днес моя син има рожден ден  Hugнавършва 3 годинки да ви почерпя

като намеря малко време  и ще направя тестчето Wink
 WinkИринка Hug

# 688
Мечтание , да ти е живо и здраво момченцето!
Дано му направиш най-хубавия подарък- сестриче или братче Hug
Стискам силно палци Praynig

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 13:44 от mari:)

# 689
Дъгичкаа,честита ти дъщеричка Рая,много щастие,радости и успехи да ви донесе!   bouquet  bouquet  bouquet
Еее само хубави новини тук,все така да е ! Hug
Мечтание поздрави мналкия,да ти е жив и здрав и скоро да се сдобие с братче или сестричка  Heart Eyes!
Пепито21  Hug !
Ние вчера правихме пита на Диди,много хубаво беше и получихме мн хубави подаръци!
Ставам че мрънка  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт