Кюретаж и забременяване след това - 13

• 25 094
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мечтание, честит празник на детенцето ти и дано днес му подариш новината, че ще си има братче или сестриче!  bouquet

# 691
  • Варна
Дъгичка, честита дъщеричка!   bouquet Да е жива и здрава и много да ви радва!  Hug

Мечтание, честит ти рожденник! Да ти е живо и здраво детенцето и много послушно!   bouquet

Пепито, честито! Лека и безпроблемнна бременост ти желая!  Hug

# 692
Аз пак да напомня на мамите, които не се виждат на първа страничка да ми пишат.
Момичета и вие помогнете ако се сещате за някоя мацка пишете тук.

Аби може да преместиш Дъгичка при Мамите а мен да сложиш като бременна Simple Smile
как е малката ти принцеса?
Мечтание честит Ти рожденник,хайде сега един хубав подарък за всички да направиш  Hug
pepito21  честито миличка   bouquet

# 693
Момичета, много хубави новини има при вас. Честито на новата мама, да и е живо и здраво детенцето, също и на бъдещите мами с пожелание за лека и безпроблемна бременност. И при мен дните започват да се нижат, доста бавно, но се надявам след няколко месеца и аз да съм в редиците на мамите Praynig.

# 694
Мечтание, честито на рожденника! Направи ли си тест?

# 695
   Мечтание , цял ден те мисля , дано , дано резултата да е хубав и да имаш още един повод за празнуване ! Честит ти рожденник , жив и здрав да е малкия юнак и много много да ви радва  Hug  bouquet

# 696
  • София
Мечтание, да ти е жив и здрав рожденника и скоро да се радва на другарче.
В ичакване съм за теста  Hug.
Ralica85 , разбира се че скоро ще си в редиците на мамите. Hug

# 697
Мечтание, държиш ни в напрежение. Стискаме палци.
На патерици честит рожденик. Да е много здрав и много да ви радва.

# 698
Здравейте!

Отдавна чета темичката Ви, но не се осмелявах да пиша. И понеже реших,че имам нужда от подкрепа или съвет реших да Ви пиша ,защото съм на път да се побъркам. Моята история е следната: преди повече от година предприех диета и отслабнах с около 10 кг. , дали от това или от нещо друго, но хормоните ми се объркаха. И така, два месеца подред не ми доиде. Предписаха ми оргаметрил 3 по 1 за 5 дни и ми дойде. Казах на АГ-то , че искаме да работим за бебе и тя каза да отида след известно време да ми изпише дуфастон. Преди да отида ,за да ми изпише дуфастона (беше се минало време не помня колко точно) си направих тест и се оказа положителен. Но втората му черта беше много бледа и тънка. След две седмици ми се появи бяло течение,което прерасна в кървене и изгубих детето. Много исках детето и бях съкрушена. Бременността беше в самото начало и не се наложи да ми направят кюретаж.
 След тази история три месеца подред с мъжа ми се пазехме, а цикълът ми идваше редовно и навреме. След три цикъла решихме да опитаме отново. Сега цикълът ми закъснявя с 6 дни. Правих много тестове още от преди датата на закъснението. Всичките имаха бледи втори черти. Последният от вчера , като че ли малко по - наситена, можи и да си въобразявам. На моменти усещам бременни симптоми много силно, на моменти изобщо не. И пак имам бяло течение. Страх ме е , че и тази пременност ще завърши несполучливо. Рано е да ходя на АГ, защото няма да види нищо, а толкова се тревожа и толкова много го искам  Cry

# 699
Dragonfly28 тихичко честито! Ако имаш някакви съмнения си направи кръвен тест- ще ти отчете. Почивай си повече. И най-вече мисли положително!
 Мечтание... newsm78

# 700
dragonfly28 , не са ли ти правили микробиология за течението?По принцип при бременност влагалищните течения се усилват.Какво е по-точно това течение?Като водичка или като крем-бяло?
Не си мисли лоши работи сега, нали знаеш колко е важно позитивното мислене.
Тихичко честито  Hug

# 701
Не като ходих при личния лекар и му разказах ми обясни,че било много рано да ходя при АГ. Иначе е прозрачно бяло като водичка наистина. Благодаря за отговора  Simple Smile остава само да чакам , да видя как ще се развият нещата  ooooh!

на всички  Hug

# 702
dragonfly, честито и от мен! Първо-съжалявам за това, което си преживяла. Що се отнася до ходенето на лекар, моят съвет е да отидеш колкото се може по-рано. Наистина няма смисъл да те преглеждат толкова рано, но не е зле да обясниш какво си преживяла предния път и най-вероятно ще ти изпишат нещо (като пр. ФК, Утрогестан или нещо такова). А за преглед мен ме викнаха 11 дни след закъснението. Стискам ти палци и момичетата са прави, че позитивното мислене е много важно, колкото и да е трудно.
Мечтание, стискаме палчета и за теб!!! Praynig

# 703
Ами щом е като водичка, прозрачно, без мирис мисля, че е нормално, но аз бих си пуснала микробиология
Също така не мисля, че има връзка между първия аборт и течението, не си мисли сега такива неща Hug

# 704
  • София
dragonfly28 , тихичко честито и от мен. Стискам палци всичко да е наред и да имаш сполучлива и спокойна бременност. Hug

Общи условия

Активация на акаунт