Кюретаж и забременяване след това - 13

• 25 089
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Принципно течението по време на бременност е нормално, стига да няма мирис и да не е в странен цвят. Тихичко честито и от мен dragonfly28.

Кика, ясно ми е за размяната при вас с Дъгичка, аз си записвам на едно листче, че много забравям напоследък.
Беболина е добре, кисела е тия дни, къса ми нервите, но явно нещо я мъчи, може би зъб, не знам. Tired
Ти как си? Hug

# 706
dragonfly28 чудесна новина ,честито и от мен   bouquet
Аз съм добре,вече започнах да дебелея +1.5 съм Simple Smile във вторник съм на преглед и ще се отчета тогава  Hug

# 707
ЧЕСТИТА КУКЛА НА ДЪГИЧКА.ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ДА СЛУШКА И ДА ВИ РАДВА

# 708
Благодаря Ви за топлото отношение и позитивизма.  Hug  Hug  Hug  След няколко дни ще ида на преглед и ще кажа дали всичко е наред.  Praynig

# 709
dragonfly28, честито, мила! Безпроблемна бременност ти желая!!! Успех на прегледа.

JennyAta, ти как си?

Мечтание, чакаме със стиснати палчета твоето тестче  Hug Praynig!

Кика, въпреки че се бях зарекла до шестия месец да не качвам, ще ти призная, че от няколко дни забелязвам и аз се въртя с около 1 килограм отгоре  Embarassed, но какво да се прави...пък и хемоглобина ми излезна под нормата и не мога да се ограничавам кой знае колко, че ще ям шамари  Mr. Green. А ако знаеш какъв корем ми се е появил - все едно съм в шести месец - към края... Явно после ще пада яко тичане по гребната, но само човечето да излезне живо и здраво  Praynig, пък аз си знам после  newsm39!

# 710
Момичета  Hug Hug Hug

Мечтание, честит ти рожденик на патерици!  Hug Не пускаме палците да знаеш! fingerscrossed

dragonfly28, всичко ще е наред! Мисли позитивно!  Hug fingerscrossedfingerscrossedfingerscrossed

PEMY, Кика не се притеснявайте за коремчетата, ще му мислим после! Важното е сега бебчетата да са добре и да растат!
Аз досега съм качила сигурно 2-3 килца (а съм едва в 13 г.с.), личи ми вече от две седмици и няма панталони които да мога да ги закопчая.  Embarassed

# 711
Здравейте, милички!

Пеми, има дни, в които се чувствам много добре, други (като днес), когато ме наболява тук и там, но явно ще е така. След 2 седмици съм отново на консултация в Пловдив и трябва да реша как искам да раждам. Иначе миналия ден бях на ЖК, бебчо е вече 2 кг и не спира да ме подритва, особено вечер Simple Smile
Що се отнася до килограмите, аз отначало въобще не качвах, но както при вас коремчето ми още от третия месец доста личеше. Напоследък апетита ми много се отвори и започнах страшно много и бързо да качвам, вече съм 11 кг отгоре, но важното е бебето да е добре. Килограмите после ще ги свалим с грижите покрай бебоците.

Бобинка, ти къде роди в Пловдив и доволна ли си? Аз имам още време (30 г.с. съм), но ми се иска да се ориентирам.

Целувам ви и ви прегръщам!!! Hug Hug Hug

# 712
dragonfly28-тихичко честито и от мен- Praynig Praynig Hug Hug Hug
Мечтание-да е жив и здрав рожденника -на патерица Blush-да ви радва и прави щастливи всеки ден,а скоро да е и горд батко Peace Peace Hug Hug
Пеми и Кика-погал по тумбачето-няма страшно за килиграмите..важно е бебовците да са добре..пък и Мечо Пух казва..."Колкото повече,толкова повече"-шегувам се Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Horoze-как си Hug Hug

# 713
Привет на всички настоящи и бъдещи мами в тази тема!
Надявам се да съм попаднала на правилното място и да не обременявам излишно някой тук.
Моят случай е слендият: Преди седмица и половина ми се спука околоплодния мехур в 22 г.с., след което последва спонтанен аборт. Причината за момента е инфекция. Не е бактериална, но ако е вирусна, от хистологията нищо няма да се разбере, тъй като вирусите трудно се засичат в такива ситуации. В момента съм в края на лечението си, вече съм вкъщи, предстои ми да се върна на работа, но тъгата в сърцето ми е огромна. Споделям с приятели и познати, но искрено имам нужда да поговоря с някой, който е в подобна ситуация и би искал да се подкрепяме заедно през следващите месеци на очакване, изследвания и нови надежди. Пишете ми на лични, или където прецените. Ще се радвам на всяка една подадена ръка. Опитвам се да бъда силна, но като че ли е още толкова рано, болкта е много много голяма и не иска да се приътъпи.
На всички останали щастливки, пазете се, обичайте се и нека лошите мисли не ви спохождат! Вярвайте в доброто!

# 714
 Cry ужасно съжелявам Kamellita в толкова напреднала бременост да се случи такова нещастие,разбира се че всички тук ще ти подадем ръка,всяка от Нас е загубила в ранен или по късен стадий своето бебе,и сме плакали и сме се радвали заедно на успехите след това
В началото е най трудно,най много боли и тъгата е изписана най вече в душата Ти,но това отминава с времето а и Надеждата е по силна от всичко,дано установите причината за загубата ти,много съжелявам,бъди силна,при нужда сме насреща  Hug

# 715
Kamellita , много съжалявам за загубата. Много се натъжих, след като прочетох поста ти.
Аз не съм преживяла такава загуба, но много ми се иска да мога да ти помогна - по какъвто и да е начин.
В момента ти се нуждаеш от подкрепа и разбиране, макар че, както и да се опитам да те успокоя в момента, едва ли ще успея и намеря правилните думи.

Знаеш ли, аз съм убедена, че всички ние имаме предначертан пътят, който ще извървим. За някои той е лек, за други по-труден. Може би, ако можем да приемем всички трудности и предизвикателства, които ни се предлагат в тоя живот, и намерим сили да продължим напред - ще дойде и нашият щастлив, усмихнат слънчев ден.

Аз вярвам в това и се искрено се надявам, че ще дойде и твоят щастлив слънчев ден. Моля те - вярвай и ти!

Прегръщам те топло!

# 716
  • Варна
Kamellita, много съжалявам миличка! Бъди силна!  Hug Hug Hug

# 717
Kamellita на мен ми се случи спонтанен аборт в 7 г.с,  доста по рано от на теб, но също ми беше много тежко. Само времето лекува, при теб се е случило много скоро. Аз след 6 месеца бях отново бременна, този път успешно. Пожелавам и на теб след няколко месеца да ти се случи най-хубавото нещо. Hug

# 718
Kamellita, няма какво да кажа, освен много Кураж и не преставай да вярващ, че не след дълго ще си щастлива майка Hug

# 719
Kamellita, много много прегръдки , не се мъчи да притъпиш болката , изживей я , а времето лека полека ще я притъпи .... това е. Вярвай и си давай кураж , пиши тук при нас , всички ние сме страдали , но пък като гледам как всяка от нас рано или късно се сдобива с мечтания подарък, това дава сили да се продълже напред. И ние скоро ще си имаме туптящо сърце под нашето  Hug Hug

Погал по коремчетата и много гушки от мен на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт