Чакам есента с черпак в ръка

• 25 232
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Мен не ме е гнус, просто ми е някак неприятно, но пък ръкавиците - още повече Tired
Е, сега телешко, вътрешности, карантии и тн - не готвя примерно.

# 166
Сега го зачетох пакета - пише, че е Киноа с червена леща и морков..Вари се 15 мин със зеленчуков бульон и магданоз и се добавяло соев сос.
де да знам къде в квартала има соев сос.. newsm78
Ако досега не си използвала соев сос, го сготви по една от горните рецепти. Не всички обичат соевия сос и той дава различен вкус на ястията. Можеш да отделиш малко от лещата и само в нея да поставиш соев сос.
Ям го, ама само безсолен и със сушито..
Проверих в кварталния, но има само от обикновенния сос..((

# 167
Само да знаеш - става по-твърдо тестото, самия сладкиш не е така пухкав, нито много сладък - абе приятен есенен вкус има мен ако питаш. Също не го слагай в малка тавичка, трябва да е около 2-3 пръста височината на тестото - за да може да се опече и надигне.
Ще го имам впредвид, мерси.
Карантии, дреболии и секви такива гадости нито ям, нито готвя бррр.
От месото не ме е гнус, но виж риба... ужасТ!

# 168
Ооо, темата пак е отворена, макар и в отчетен.  Благодаря, модове newsm20 .

# 169
Е, сега телешко, вътрешности, карантии и тн - не готвя примерно.

За месо говоря, не за карантии, а за мен пилешко, телешко или др. си е все месо  Laughing

И от мен мерси, че направо мислех да звъня на мъжа ми и да му кажа, че спирам готвенето завинаги  Mr. Green

# 170
Не схващам смислъла с тези заклювания, премествания.. newsm78

Отказах се от готвенето. Пак.. Laughing
Купих 2 пържени кюфтета за хлапето + направих лека салата.. Heart Eyes

# 171
magarence, отключиха темата, запретвай престилката Joy

А на мен ми се размина утрешното за обяд Party ще ядем предвиденото за тази вечер, а днес ще си правим (мъжа ми де  Embarassed) кашкавал пане с шампанско, понеже излезе повод  Laughing

# 172

А на мен ми се размина утрешното за обяд Party ще ядем предвиденото за тази вечер, а днес ще си правим (мъжа ми де  Embarassed) кашкавал пане с шампанско, понеже излезе повод  Laughing

Бременна ли си?

# 173
Не знам, надявам се, че не, моля ти се не ме шашкай така, че и без това треперя всеки месец  Joy служебни успехи, не нещо лично  Simple Smile

# 174
O, чудесно, темата е активна и не е в готварския:)

# 175
А на моя мъж му излезе работа и гювечът, който щеше да прави аз го спретнах и сега го чакам да стане....

# 176
  • Ямбол
Аз варя картофи за любимото картофено пюре на дъщеря ми. Мъжете отсъстват тази вечер и ние сме само на пюре.
За утре обаче нямам никаква идея.
Гювечите ми се струват много сложни.
Може да помисля за гювечета, че има едни изостанали наденици.
Ама ще ви дебна, може пък нещо друго да ми хрумне.

# 177

Гювечите ми се струват много сложни.

Стига да се мобилизираш да имаш нерви да нарежеш зеленчука друго страшно няма, аз му слагам и мръвка, всичко заедно в тавата, повечко олио и червен пипер, съвсем малко вода и да се пече:)

# 178
 Shocked И азщо вече сме в отчетните?
Така да се отчета, наготвих на бързо от "Дар" картофени шницели.
А риба има. От вчера  Wink

# 179
Ау, сигурно съм била много добричка, защото само аз наистина готвя рядко, калпазанки такива и съм слушкала, и съм папкала най-много, та ни отключиха темата, макар и преместена в Отчетния.
О, джедаи, имате вечната ми благодарност! newsm20

Общи условия

Активация на акаунт