Чакам есента с черпак в ръка

• 25 228
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Живи сме! newsm44

Вдъхновена от вас, реших днес да се правя на готвачка с мишмаш и супичка.
Брей това мишмаша много трудоемък!
Режи чушки, режи домати, задушавай - оох.
Супичката беше лесна.
И свеки се включи с малко помощ и едно кремче.

# 181
Моята вечеря я купих вчера - две пушени скумрии, едната студено-пушена, другата - топло Peace
Ще нарежа и един лук и сме готови Mr. Green

# 182
Ъъъ, днес трябваше да правя риба, щото обещах. Ма забравих....  Embarassed Embarassed Ами спах до 16,30! След нощна смяна.  Crossing Arms То... за кога да я вадя от камерата? Мъж ми си дойде в 18 часа и не само, че вечеря нямаше, ми дечурлигата, и хляб не купили... О, колко съм лоша... smile3538 Яде пържени яйца с шунка и салата от домати, и краставици, миличкия. Heart Eyes

ПП. Мацки, и да не забравя, като пускате нова тема, нека мразенето към готвенето да си остане в заглавието, макар и да го украсите с някаква интерпретация, защото хората наистина не разбират, че ние мразим да готвим! Затова за малко да ни затрият темата.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 21:17 от Бижy

# 183
Дилянка, на мен пък миш-маша ми е любим, че и специалитет заедно със салатите.
Става за около 6 мин.. Sunglasses

# 184
То повечето неща с яйца са бързи. Омлети, на очи, по панагюрски, варени, миш-маш и т.н. Аз напоследък правя моя си миш-маш - само с печени чушки. Тая вечер сме на саламче, тараторче, салатка и...биричка за десерт  Mr. Green

# 185
аа, на мен салатата нещо не ми стигна, та сега довършвам с прошуто и бяло вино..Wink

# 186
Алилуя! Благодаря на Бижу, че си имаме отново темичка.

По идея на  Трещерица  днес готвихме боб на фурна - великолепен. Обаче си признавам, че майка ми го прави в по-голяма степен. Аз само се пречках.
После ходихме на месечен пазар за продукт и се чудя, кой ще го готви всичко това  Thinking

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 22:07 от Нини (на мама слънчицето)

# 187
Преди да ви прочета, ще ръкопляскам! smile3501 smile3501 smile3512 smile3512  love001  love001

# 188
Сега като казахте гювеч и аз утре ще спретна един с огромно неудоволствие. Ама в големия гювеч ще го сложа и ща го чакам да се сготви.

# 189
Ама така в големия гювеч не ви ли се получават зеленчуците като варени? Моите така стават едни меки и разкашкани, а вкъщи обичаме запечени и съответно гювеч не мога да сготвя Sad

# 190
Ми отвори капака и го запечи след като е почти готов.

# 191
Споделете при пълен контейнер с плодове на сокоизстисвачката колко сок излиза?
Имам чувството , че нещо не е в ред... Около 20 мл сок от ябълки , нормално ли е?

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 07:36 от Аз съм ваш'та леля

# 192
Колко ти е голям контейнера. 20 мл от половин ябълка трябва да излезе.

# 193
Амо не мога да определя , нарязах две ябълки.
А не изпих нищо
Пих кафе...

# 194
То и от ябълките много зависи.  Някои са много хлебни и не пускат.

Общи условия

Активация на акаунт