Цветолечението на д-р Бах - 4

• 69 444
  • 738
  •   2
Отговори
# 165
Може ли да ми кажете от сайта на аспен за колко време пристигат поръчките и по коя куриерска фирма ги пращат  newsm78 че аз поне не намирам в сайта подобна информация
И също ме интересува при поръчка на "Направа на комбинация по избор"(има такава опция) какво количество пристига - 10 или 30мл и дали е само комбинация от есенциите, които съм избрала или си е микс от есенциите+алкохол+вода?

# 166
Хомеопатката предписа Пулсатила 30 за около 10 дни за по лесната адаптация в ДГ, та продължаваме с капките и хо. Днес оставихме детенцето за 1.5 часа и е плакал през по вечето време.

Аз ще си направя комбинация. Обаче дали има нещо конкретно което трбва да сложа в предвид предстоящото раждане ( мисля че ще е след около 3 седмици).

Реално нямам страх от раждането, първото мина много леко и успешно и се надявам на същото повторение, само дето бебето още не се е обърнало с главата надолу а е косо. Та от това ми е притеснено, въпреки че правя упражнения за помагане за заемана на правилната поза на бебето.

Страхът ми е по скоро че всичко ще е наред с бебето. ДО момента всичко е наред, но аз си се страхувам.

# 167
borislavka72, много благодаря. Точно такава комбинация си направих.
Nivea Simple Smile, виж какво пише Моцарела за раждане:
Моментът на раждането почти винаги се предхожда от противоположни чувства. Има мигове, в които се изпитва неописуем ужас - преди всичко, ако това е първото раждане; тогава наистина не знаем какво ни се случва и какво предстои. Както винаги в подобни случаи спасението е Rescue, докато Crab Apple ще ни помогне, ако нашето безпокойство е свързано със страха от кръвта, родилната зала, лекарите или от погнусата от замърсяванията и лошата хигиена. Red Chestnut е подходящ, ако притесненията се отнасят повече до здравето на детето, отколкото до собственото ни страдание, Aspen - ако не можем да опишем добре онова, което ни терзае, а Mimulus - ако го знаем твърде добре.
От опит, мога да ти препоръчам и да ползваш хомеопатия. Щом ходите на хомеопат, той ще те посъветва. Peace

# 168
borislavka72, много благодаря. Точно такава комбинация си направих.
Nivea Simple Smile, виж какво пише Моцарела за раждане:
Моментът на раждането почти винаги се предхожда от противоположни чувства. Има мигове, в които се изпитва неописуем ужас - преди всичко, ако това е първото раждане; тогава наистина не знаем какво ни се случва и какво предстои. Както винаги в подобни случаи спасението е Rescue, докато Crab Apple ще ни помогне, ако нашето безпокойство е свързано със страха от кръвта, родилната зала, лекарите или от погнусата от замърсяванията и лошата хигиена. Red Chestnut е подходящ, ако притесненията се отнасят повече до здравето на детето, отколкото до собственото ни страдание, Aspen - ако не можем да опишем добре онова, което ни терзае, а Mimulus - ако го знаем твърде добре.
От опит, мога да ти препоръчам и да ползваш хомеопатия. Щом ходите на хомеопат, той ще те посъветва. Peace

Very nice, благодаря ти. А в коя книга ги четеш тези абзаци от Мацарела? Аз уж и двете ги имам...а колко време преди раждането трябва да започна да вземам комбинацията?

# 169
  • Страната на приказките
А някой знае ли дали ще има скоро курсове?

# 170
Very nice, благодаря ти. А в коя книга ги четеш тези абзаци от Мацарела? Аз уж и двете ги имам...а колко време преди раждането трябва да започна да вземам комбинацията?
"Жените и терапията на д-р Бах с цветовете на растенията"
Мисля, че щом си вече в 9 месец е време да ги почваш. За хомеопатията-като почнат контракциите.

Ситна мушмулка, това видя ли?
Ето програмата за Седмица на Баховата терапия от 24-30 септември

СЕДМИЦА НА БАХОВАТА ТЕРАПИЯ
24 – 30.09.10
.........

# 171
  • София
Нивеа, препоръчвам да си сложиш и 33 Орех в комбинацията.

# 172
Нивеа, препоръчвам да си сложиш и 33 Орех в комбинацията.

Добре, блгодаря  Hug

До сега станаха : Орех, Mimumulus, Red Chestnut. Друго какво да сложа?

Ще се върна назад да видя на Мирка какво и бяха предписали за раждането.

# 173
  • Пловдив
Здравейте,

Искам да попитам какви са тези Постбахови есенции, как се приготвят и какво представляват?

# 174
Постбахови приготвя Д-р Пашкулев от български цветя/има здравец ,например/,но има и австралийски постбахови-те не са разработени лично  от Д-р Бах,но са по същата методология

и аз съм питала вече в темата,но пак да попитам-някой ползвал ли ги е ,има ли отзиви?

# 175
Здравейте!
Предстои ми интервю за работа утре. Мисля да си взема Larch. Някакви други идеи?

# 176
Предстои ми интервю за работа утре. Мисля да си взема Larch. Някакви други идеи?
Към лиственицата мoже да добавиш мимулус и тинтява (gentian). Успех  Hug

# 177
Gentian добавих, но за Mummulus не се бях сетила Wink
Много благодаря! Simple Smile

# 178
Тези комбинации, които си правите за определен повод как ги приемате? В смисъл, прекъсвате си другата комбинация и известно време, например след като мине интервюто спирате, а после продължавате личната си комбинация ли?

# 179
аз лична комбинация нямам-защото сама се занимавам,никой не ме е „обследвал“така да се каже,а сама не мога да се определя точно Peace
виж,на децата ми,мога да кажа,че имам яснота кои са основните цветя в профила им Simple Smile

искам да се похваля,че последната комбинация явно дава резултат,миналия петък я почнахме,имахме нещо като „лечебна криза“в понеделник/як рев,доста нерви,и много кашлица/,постепенно утихна,но днес! оставих ги на местата им на възглавниците,с хиляди целувки...и без рев Grinning

Общи условия

Активация на акаунт