Отговори
# 75
... не особено високи и набити мъже с бедра като козунаци  Embarassed...
искам да видя такъв мъж  Laughing, с бедра като козунаци  Crazy

честно казано, нито една от приятелките ми не си пада по ниски, /въз/пълни мъже.

всички търсят високи, елегантни, материално обезпечени  Laughing.

# 76
  • до една звездичка
Или са с 3-4 години по-малки или с 10тина по-големи.
...
Къде да си намеря хубав сингъл мъж на около 26-30:)))?

Ми, май ти трябва да се "развъртиш" повечко и да разшириш диапазона на търсене... Laughing

# 77
  • София
Абе, не съм много сигурна дали на 24 знаят какво искат! Поне не всички. Аз на тази възраст бях на сексуалната фаза и съм си избрала мъж по този критерий. Не са ме интересували ни пари, ни кариера, ниито нищо! Важното беше да е хубав, умен и да си пасваме в секса! ей на, дотук изкарахме повече от петнайсет години и сексът продължава да е супер! Та, природата си знае работата -събира подходящите на сексуаленпринцип, а не материален.

# 78
Мацка, аз ти се предлагам Simple Smile
На 27 съм... Само да не си от зодиите лъв, стрелец, водолей и близнаци, можеш да пишеш на лична Simple Smile)

# 79
всички търсят високи, елегантни, материално обезпечени   Laughing.

Материално обезпечените не ги мисля  Mr. Green Дори да са ниски, като си стъпят на портфейла ръста им става идеален  hahaha Или поне доста жени така смятат  Whistling  Tired

# 80
Абе, не съм много сигурна дали на 24 знаят какво искат! Поне не всички. Аз на тази възраст бях на сексуалната фаза и съм си избрала мъж по този критерий. Не са ме интересували ни пари, ни кариера, ниито нищо! Важното беше да е хубав, умен и да си пасваме в секса!
абе то си зависи от характера и от личния опит на жената,ама до 24-25,ако не се е ориентирала правилно,после става по-трудничко с търсенето,критерият се покачва,годинките също,а за една жена това има значение Wink
Например,ако до 28-30 разсъждава като до 24 кофти.

# 81
  • град-държава
Палмира,бившия беше такъв,идеала ми за мъж  Laughing, 175см,набит с бедра като козунаци,тъмен със светли очи,ама иначе за чеп на зеле не ставаше милия...

# 82
Мацка, а защо си мислиш, че всички мъже са еднакви?
Т.е - ако е по-малък, задължително ще е като предния?
Или пък да отричаш до крайност всичко у предния и дай да намерим негова противоположност??
Идея си нямаш в колко грешна посока си тръгнала.. Wink
Имала съм връзка с 6 г по-млад мъж от мен (аз на 28-30, той на 22-24) - и беше по-читав и отговорен от всеки друг, особено от по-големият от мен с 10 г съпруг. Сега съм с мъж, който е пълна противоположност на бившия, та чак прекалено.. Laughing

# 83
  • София
Тъй де, човек трябва да се жени докато е млад и глупав, защото е по-гъвкав както към намиране на партньори, така и откъм нагаждане в съвместния живот! Започне ли много да разсъждава какъв мъж или жена му трябва, тръгва с голямата кошница, прави си някакви невъзможни образи и накрая се разочарова. Като във вица, в който един мъж търсел идеалната жена, ообаче като взел, че я намери, разбрал,, че тя търси идеалния мъж!
Най-субективно мога да кажа, че от моите познати, които бяха с големите изисквания за пъртньор, една част още нямат семейсва, а други се ожениха късно и за хора, които са много далеч от изискванията.

# 84
Компромиси е ключовата дума,
но защо ли след натрупването на някакъв житейски опит не сме склонни да ги правим?!
Ясно преживели сме вече доста неща,но нали и хората ,които срещаме са различни?
Високите критерии в случая стават излишни.

# 85

но защо ли след натрупването на някакъв житейски опит не сме склонни да ги правим?!

Не,че не сме склонни да правим компромиси,просто не ни се занимава,нямаме желанието за това.... Peace

# 86

Не,че не сме склонни да правим компромиси,просто не ни се занимава,нямаме желанието за това.... Peace

ами ок  не ни се занимава,ама сама по-добре ли е?
аз не съм в това положение,но ако сега нямах мъж до себе си,предпочитам занимаването,отколкото самотата,а пък и с търпение все някак ще го превъзпитаме Wink

# 87
определено е много по-добре сама отколкото в неподходяща връзка. Несравнимо по-добре. Аз съм склонна на много компромиси и наистина много давам във връзките си, работя за тях, полагам усилия и се адаптирам и напасвам към мъжа до себе си.
Например много рядко аз казвам какво да се прави за забавление, защото на мен почти всяко занимание може да ми е интересно и приятно. нямам битови претенции, кое как да се прави. Искам секс и хармония, диалог, коректно отношение, да се изясняват нещата с думи. а не да седиш и да тръпнеш сега какво ще ти се сервира.

Но не може човек само да дава. Просто не е здравословно. Сама си се чувствам страхотно - ухажвана, харесвана и тн. във връзката се чувствах много изтормозена и обиждана, а с прекратяването на връзката пък беше най-ужасното преживяване в живота ми - не искаше да ме пусне и т.н.. На никого не пожелавам това.

Естествено, че не искам да стоя сама без секс и без мъж, но ако трябва да избирам между неподходящ партньор и сама - всеки път самотата.

Не искам да звуча надменно, но съм много харесвана жена и не виждам защо да нямам все пак някакви изисквания. със сигурност съм 15050 пъти по-харесвана от пикльото си бивш, който ту не можеше да живее без мен, ту "имал съмнения дали да ме остави в живота си", ама ей така все му щукваха разни. такива простотии просто няма какво да търпя. 

# 88
Палмира,бившия беше такъв,идеала ми за мъж  Laughing, 175см,набит с бедра като козунаци,тъмен със светли очи,ама иначе за чеп на зеле не ставаше милия...
и моята голяма любов беше светлоок, тъмнокос, 174, набит, но не е бил дебел. обичам такъв тип мъже, има нещо земно и стабилно в тях. С него бях най-безумно и хармонично щастлива(страхотен секс, интелектуално си бяхме на една вълна), и най-големият ни проблем е бил, че той не обича да излиза. Ако зависеше от мен още щях да съм си с него, но кофти обстоятелства...връзките на далечни разтояния са трудни Sad

# 89
Цитат
и моята голяма любов беше светлоок, тъмнокос, 174, набит, но не е бил дебел. обичам такъв тип мъже, има нещо земно и стабилно в тях. С него бях най-безумно и хармонично щастлива(страхотен секс, интелектуално си бяхме на една вълна), и най-големият ни проблем е бил, че той не обича да излиза. Ако зависеше от мен още щях да съм си с него, но кофти обстоятелства...връзките на далечни разтояния са трудни 

Отговаря на типаж зодия телец и по-малко козирог.
За протокола: съм същият набит, но не дебел, но съм 178 см

Общи условия

Активация на акаунт