Лакове за нокти - тема 11

• 45 476
  • 714
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Някой да е срещал лакове Gosh във Варна!?   bouquet
Да, срещу областна управа  Hug

# 331

Многоооо ти благодаря!   bouquet

# 332

Многоооо ти благодаря!   bouquet

Къде по точно там защото не разбах. Embarassed Embarassed

# 333
  • Варна
Точно срещу входа на областна управа има две магазинчета. "Кокона" се казва това, в което има Гош  Simple Smile

# 334
mari6a благодаря !!! Hug
Тъкмо щях да влизам да си редактирам поста защото се сетих  Embarassed.
Тъкмо днес ще ходя до там когато стане малкия за сборници на каката за училище и непременно ще вляза първо там Crazy Mr. Green.
  bouquet

# 335
  • София
Благодаря ви много за предложенията за цвят, подходящ за синята ми рокля - не се бях замисляла за nude вариант, но ми хареса  - ще пробвам да намеря подходящ цвят Hug

# 336
Френския маникьор, както и прекалено дългите и прекалено заострени нокти са демоде според нея.

Значи мнението ми се припокрива с нейното. Wink Не съм била с френски маникюр сигурно от сватбата ми. Simple Smile Много ми е скучен.

# 337
  • Sofia
И аз не харесвам френски маникюр , изглежда ми като .. сирене под ноктите.  Sick

Някой може ли да ми препоръча лак - търся си светло розово матово с прасковен оттенък. Ако не е матово, да е със златист блясък (на повечето лакове е сребрист).
Загледах OPI Cozu-melted in the Sun  M27, но ми се вижда не достатъчно покривен.

# 338
  • Belgium
Аз пък харесвам френски и то много. За мен е непреходна класика.

Но с толкова много лакове, които да опитам, го слагам рядко.

# 339
  • София
Вчера някой питаше за Art de Lautrec 415. Днес го видях този цвят.Ако някой го иска,мога да го взема и да му го пратя  Grinning

# 340
Никога не съм носила френски маникюр, не ми допада никак за моите ръце. Свръх дългите и заострени нокти ме плашат и ми създават много неприятно чувство. Фен съм на много късите и квадратни нокти и моите ги поддържам такива. На чужди ръце много ми харесват и средно дълги пак квадратни нокти.

# 341
  • Ст Загора
Имам няколко нови лака ама немога да им вкарам снимките ,фотоапарата нещо се развали и аз незнам .Днес си счупих нокътя ,че и бая дълбоко .

Искам да питам някои лак за по - бърз разтеж да знаете  имаше преди времв на Манхатън има ли го още и някои ползвал ли го е ?
 И хубав заздравител до наи много 7 лв да кажите .
ето това лакче имам вече

# 342
Вчера някой питаше за Art de Lautrec 415. Днес го видях този цвят.Ако някой го иска,мога да го взема и да му го пратя  Grinning
Iv4enceto_91 го искаше

# 343
И хубав заздравител до наи много 7 лв да кажите .
в AVON има един ''разтвор за предпазване на ноктите от чупене" мисля, че се водеше, един зеленикав. аз си го поръчах, но още не е дошъл, защото ноктите ми се цепят много, а момичетата от форума го хвалят, едно отрицателно мнение не прочетох. струваше 5,90лв. ако не се лъжа

# 344
  • София
Iv4enceto_91 го искаше

Да тя ми писа,че се е разбарала с една друга съфорумка,така,че ако някой друг се сети да казва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт