Лакове за нокти - тема 11

• 45 343
  • 714
  •   1
Отговори
# 660
Aризона, очите ми останаха в хорърчето ти! Прилича ми на Lubu heels малко. Аз преди малко се сдобих 67С на Манхатън, за него ли имаше обсъждания преди време?

Аз мислех да си го купя,ама се отказах.
Може ли да го снимаш да го видя как е на живо Praynig

Всичко може Simple Smile
- не средния пръст не е той

# 661
  • USA, Steak State
Момичета рових се ама не отрких, някъде бяхте постнали снимки на КА черен холограмен, ама май бяха няколко вида. Може ли пак снимки и номера.  Rolling Eyes

# 662
  • Бургас

И искам да запитам, защо никога не съм виждала самостоятелно черен брокат? Тоест, само аз ли не съм виждала или си няма, принципно? Rolling Eyes

имала съм такъв преди време, купих го по грешка, като мислех че е черен. Ефекта върху ноктите ми бе "поразителен"  newsm11 приличаха на пъдпъдъчи яйца  ooooh!

Карън, аз си го джуркам с лаковете, а този имам идея да го объркам с някой топ лак.
това съм го правила с червен брокат /отдавна, много отдавна..... дефекта беше, че на следващия ден се сдобих с прозрачен червен топ лак и бял брокат  Mr. Green т.е. цвета се беше разтворил  Sick

# 663
Тази сравнителна статия дава доста отговори.

Не няма ги май.

# 664
Дени, супер, има ли ги тези лакове тук? Ако не моля някой да поръча и за мен  Praynig
Трябва да се следи този сайт, може да пуснат и на Jade rose имитация.

# 665
Момичета рових се ама не отрких, някъде бяхте постнали снимки на КА черен холограмен, ама май бяха няколко вида. Може ли пак снимки и номера.  Rolling Eyes
TheBlackWidow,ето снимка на черния холограмен на КА(един е,не са няколко),но на моя лак не се вижда кое е точното номерче http://prikachi.com/images.php?images/73/2426073h.jpg

# 666
  • София
TheBlackWidow,ето снимка на черния холограмен на КА(един е,не са няколко),но на моя лак не се вижда кое е точното номерче http://prikachi.com/images.php?images/73/2426073h.jpg
Ох, прекрасен е, защо го подминавам вече толкова пъти newsm78

# 667
  • USA, Steak State
Сега някой и номерче ако ми даде.  Blush
Аз правя износ на лакове от БГ щото тук са ми малко нали...  Mr. Green

# 668
  • Ст Загора
Сега някой и номерче ако ми даде.  Blush
Аз правя износ на лакове от БГ щото тук са ми малко нали...  Mr. Green
 Aз съм този някои Laughing КА -Е 805 за черния холограмен де

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 23:40 от nasito8988

# 669

един е, но има и сходни - например има едно черно, което е със сребристи частички  Wink

# 670
един е, но има и сходни - например има едно черно, което е със сребристи частички  Wink
Да де,ама то се води диамантено ли newsm78,не си спомням какво беше.

# 671

Днес го видях, много е хубав и той.

# 672
  • USA, Steak State
Трудно ли се махат иначе.
Аз се извинявам, че не снимах скейл ефект лаковете си, но някой беше снимал вече и цветовете, които имам и сметнах, че е излишно и аз да го правя.
Довечера се чудя с какво да се лакирам.. лилавия от Мууд-четата на Клари или черния Еклипс на Есенс...

# 673
# 674
Да де,ама то се води диамантено ли newsm78,не си спомням какво беше.

не знам, но аз сдобих с него по погрешка  Joy
не е лош наистина
понеже успях да постигна това, което търсех като цвят и блясък по друг по-красив начин, реших да пропусна холограмното черно

пп ГР също имат разни холограмни цветове, май също и черно

Общи условия

Активация на акаунт