Лакове за нокти - тема 11

• 45 371
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
понеже успях да постигна това, което търсех като цвят и блясък по друг по-красив начин, реших да пропусна холограмното черно
Сподели с другарчетата си. Rolling EyesКакво само пускаш мухата и спираш. Crossing Arms

# 676
понеже успях да постигна това, което търсех като цвят и блясък по друг по-красив начин, реших да пропусна холограмното черно
Сподели с другарчетата си. Rolling EyesКакво само пускаш мухата и спираш. Crossing Arms

писах и дори снимах /с лошо качество  Confused/, сега ще изровя  Laughing

# 677
цък
последният на КА е този, обърканият  Laughing

# 678
цък
Да,сега си спомних,че съм ги гледала. EmbarassedАма какъв скрит творец се крие в тебе! Hug Laughing

# 679
цък
Да,сега си спомних,че съм ги гледала. EmbarassedАма какъв скрит творец се крие в тебе! Hug Laughing

ами  hahaha

благодаря ти   bouquet

# 680
  • Ст Загора
цък
последният на КА е този, обърканият  Laughing
ами мене лично ме кефи повече холограма  Heart Eyes

# 681
Като свършат страниците на тази да се преместим в  Новата тема.

# 682
Нали уж 50 страници да минем, и без това ги изписваме толкова бързо.  Peace Ако ги съкратим ще пускаме тема всяка седмица.  Laughing

# 683
  • София
Е, нека пускаме, лошо няма. Аз с огромно задоволство следя главозамайващата скорост, която набира тази темичка. И никога не изпада на втора страница. Голям кеф  Mr. Green

# 684
  • София
А с каква цел се правят нови и нови теми през няколко дни?! Според мен е много по-удобно всичко да е в една, на едно място.

# 685
  • USA, Steak State

Heart Eyes

# 686
  • Стара Загора

пп ГР също имат разни холограмни цветове, май също и черно

Да, имат доста.  Peace

# 687
Нали уж 50 страници да минем, и без това ги изписваме толкова бързо.  Peace Ако ги съкратим ще пускаме тема всяка седмица.  Laughing
Направих я по-рано, защото се изписва много бързо и може да ме няма, като е на 50 страница. Simple Smile Темите след изписани 50 страници се заключват по правилника. Ще си пишем в тази до 50 страница и после ще отидем в другата. Hug

Един хубав nude.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 09:14 от densi

# 688
  • София
Densi, а може ли да напишеш цвета и марката...
Много ми хареса

# 689
Aризона, очите ми останаха в хорърчето ти! Прилича ми на Lubu heels малко.
Благодаря, радвам се, че ти харесва!  bouquet Общо взето, е на същия принцип като Лубуто, Вампирата и пр. от този род - тъмен лак с червеникав брокат; само че моят брокатен лак е доста щедър /на снимките е на един пласт/, а и аз не исках да смесвам директно броката с черния лак, понеже почти не ми остана черно, в което да не съм накиснала нещо. Но този резултат ме задоволява напълно. Simple Smile

Карън, аз си го джуркам с лаковете, а този имам идея да го объркам с някой топ лак.
това съм го правила с червен брокат /отдавна, много отдавна..... дефекта беше, че на следващия ден се сдобих с прозрачен червен топ лак и бял брокат  Mr. Green т.е. цвета се беше разтворил  Sick

Хм, странна работа. Thinking Аз имам един сребърен в кутийка, на Флормар, ако не ме лъже паметта; бях си го взела в един лъскав период за новогодишната нощ - в резултат мигах на звездички почти през целия януари; та него съм го слагала и в лакове, и самостоятелно съм го лепвала на нокъта с топ лак, не съм имала проблеми. Дали пък, щото е сребрист, тоест няма какво да му се обезцвети?

Общи условия

Активация на акаунт