Лакове за нокти - тема 11

• 45 411
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Deborah Lippmann All That Jazz Collection

# 691
Лелееееее колко теми съм пропуснала  Crazy

# 692
Deborah Lippmann All That Jazz Collection

Всичките са божествени.. но последният е нещо уникално според мен. А и изглежда покривен.

# 693
  • София
да похваля този разтвор за кожички на Мавала - 14 лв.

# 694
Изпратих запитване до Есенс,дали серията Denim Wanted ще се зарежда в DM.Отговор:"От тази серия има само една бройка.Тя ще се продава в магазин на адрес:Младост 1А,бл.528"

# 695
От Липман си паднах по първия и втория. Но има ли откъде да се поръчат или купят? Аз нахално ще си повторя въпроса за белешите се на люспи нокти и с какво да ги лекувам   bouquet

# 696
Valandin Винаги след период на дълго лакиране ги получавам а и не само. За мен терапията е антилак, освен това всеки ден мажа с масло от разл. смеси (avocado,olive,almond etc), но и вит. Е е супер, също режа ноктите къси и лакирам със заздравител само прорасналата част от нокътя т.е. бялото, така се получава защитен слой   bouquet

# 697
  • София
Aurora ме подсети да кажа,че вчера бях в аптека Ремедиум на Шишман,която се намира и там при касите имаше от продуктите на Мавала.Както лаковете,така и заздравителите.Но не съм заглеждала кои точно има и какви са им цените.

Valadin на мен също ми се белеше един нокът преди време и нямах опция да го режа предвид предстоящия бал и просто мажех по-дебел слой основа на този нокът и отгоре лак,също така ги скъсявах малко по малко и общо взето след известно време забеленото го изпилих и остана само здрав нокът.Не знам дали обаче на теб това би ти помогнало.Може би наистина най-добрата терапия ще е антилак newsm78

# 698
Aurora Премахва ли добре кожичките наистина или само маскира и почти без резултат? Отдавна търся нещо ефикасно да замени рязането на кожичките, но все не намирам  Thinking

# 699
Систева антилак не-лакиране ли ще рече? newsm78 Простреляхте ме в сърцето, но какво да се прави. Тъкмо си пуснах дълги, поддържани нокти и те взеха да правят номера Confused Днес явно ще скъсяваме. Розово цвете, видя ли снимката на Манхатъна, какво мислиш

# 700
  • София
Aurora Премахва ли добре кожичките наистина или само маскира и почти без резултат? Отдавна търся нещо ефикасно да замени рязането на кожичките, но все не намирам  Thinking

за пръв път сега го ползвах и съм много доволна, наложи ми се съвсееем мъничко рязане. Peace

# 701
  • София
Valadin, аз също имах проблеми с белене на ноктите и се спасих с Мавала - течният заздравител в малкото шишенце. Преди известно време пак го ползвах и тогава също имаше страхотен ефект - т.е. не е съвпадение, а наистина той ми излекува цепенето и чупенето на ноктите. Около 24лв е в БГ, а по чуждите сайтове 12-17лв (  #Crazy ). Струва си всяка стотинка, а и е страшно икономичен. Предишния го ползвах почти година при положение, че се мажех преди всяко лакиране - т.е. по 2 пъти седмично, а понякогаи по-често. Не е нужно да спреш да се лакираш докато го ползваш. Най-много за една седмица да си починеш от лакове и тогава да слагаш по-честичко от заздравителя.
Другото, което можеш да направиш е да си вземеш някакви хранителни добавки от типа на Ревалид. Навремето ги ползвах заради проблеми с косата и имаха страхотен ефект върху ноктите. Лошото при тях обаче е, че ефект се забелязва чак след месец - месец и нещо (когато се обнови изцяло нокътната плочка) и няколко месеца след като спреш да ги ползваш отново ноктите са в същото състояние като преди да ги започнеш.

Този продукт за кожички също го имам. Определено съм доволна и аз, а имам чудовищни кожички винаги

# 702
  • София
Систева антилак не-лакиране ли ще рече? newsm78 Простреляхте ме в сърцето, но какво да се прави. Тъкмо си пуснах дълги, поддържани нокти и те взеха да правят номера Confused Днес явно ще скъсяваме. Розово цвете, видя ли снимката на Манхатъна, какво мислиш

Да видях я,благодаря ти  bouquet
Но ми е светличък,аз си забърках един сив тия дни,ще го видим как е като застудее.

А защо не пробваш с някаква полираща пила да загладиш малко там където се е олющило и да не ги скъсяваш ноктите много и после отгоре да ги мажеш с някакъв задравител или масло някакво Thinking

# 703
Аз също ползвам олиото на мавала за кожички и не съм кой знае колко доволна. В момента като ги намажа ок, ама после пак е зле. И аз си търся хубав продукт за омекотяване, защото са ми много твърди кожичките и са тотално цъфнали. Най-зле е положението с кожата по краищата на ноктите. Става доста груба и ако не я изрежа със змийския език навреме става лошо. Моля, дайте съвет  Praynig

# 704
ААА, значи няма да спираме лакирането! Чудничко! Мавала ми идва малко скъпичък, но щом си струва парите... На мен 67C на Манхатън много ми допада-имайки него и Зулу-то, спирам да търся неутрални тонове и ще се насоча към: нещо тъмно червено, нещо черно с червен брокат като хорърчето на Аризона и каквото ми грабне окото тук Laughing

Общи условия

Активация на акаунт