Лакове за нокти - тема 11

• 45 421
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Обожавам розовото - всички нюанси и отенъци - от пастелно бебешко до изкрящо цикламено. Само с перленето не сме на ТИ, но пак зависи от перленето. Ето едно, което направо ми завъртя главата   Heart Eyes Пак го няма в БГ или аз не съм виждала тази марка... Sinful Colors
- и този ми хареса...

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 16:17 от Clear

# 151
Аз пък не мисля и да го пробвам - струва ми се, че става голяма шарения, която не харесвам, пък и  не виждам кога ще намеря време за това...
И мен не ме привлича водният маникюр, поне засега. За такава цапаница си трябват здрави нерви, аз нямам. Laughing

# 152
Като стана дума за водния маникюр - след всеки нокът се капе лак наново ли? И не съм сигурна, че разбрах - защо всеки път се обира остатъка от лак във водата?

# 153
Като стана дума за водния маникюр - след всеки нокът се капе лак наново ли? И не съм сигурна, че разбрах - защо всеки път се обира остатъка от лак във водата?

обира се, за да се изчисти водата и се капе на ново, демек преди всеки нокът се слага лак във водата, след него се почиства

# 154
  • Belgium
Ексклузивна серия на Chanel по случай повторното отваряне на бутика им в Сохо

# 155
Тези на Шанел двата изглеждат хубави.
А по колко върви един лак на Шанел, досега не съм се заглеждала?
И пак ще си повторя въпроса от предната тема-лакове на Мода продават ли някъде във Варна коло центъра, но и другаде да знатете, споделете. Simple Smile

# 156
Да, така е - за всеки нокът се пави процедурата. Лошото е, че отива много лак и съответно лакочистител за дооправяне след свалянето на тиксото от пръстите, но пък ефекта наистина е интересен. При мен цветовете бяха доста бледи и решх да украся и с малко брокатче та мазалото стана пълно...Като начало ми хареса, но после го издържах само два дни и се изнервих доста от това мацаничкото. Освен това е много трудо да докараш едни и същи формички на всеки нокът.
Ето това беше първото ми и най-вероятно и последно върху моите нокти творение -   

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 20:34 от Беки Б

# 157
 Sick извинявам се за спама, но имам два въпроса - как да ги смаля тези снимки...нещо май не ми се получава? Blush
и...огнено червено или ментово зелено? Mr. Green

# 158
Sick извинявам се за спама, но имам два въпроса - как да ги смаля тези снимки...нещо май не ми се получава? Blush
и...огнено червено или ментово зелено? Mr. Green

Можеш да копираш директно формата, която ще се покаже при цитиране, на място на твоите снимки и после да разгледаш как става. Peace
...
В тоя студ бих избрала огнено червеното, за да топли. cold

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 20:39 от Аризона

# 159
  • София
В тоя студ бих избрала огнено червеното, за да топли. cold

А аз реших да сложа нещо ярко,за да ми е веселичко hahaha
http://media.snimka.bg/7067/020389051.jpg Малко китки Laughing /Оф що така ми се е развалило качестовото на снимката!? /

Ето и сивичкото,което успях да забъркам http://media.snimka.bg/7067/020389076.jpg
Все още не знам дали това е моето сиво,ама ако се наложи ще доизсветлявам./Не обръщайте внимание на омацаното,беше пробно само Peace /

# 160
  • Belgium
Едно супер смешно приспособление nail polish holder  hahaha

# 161
 Thinking Мъжът ми изпълнява същата функция Mr. Green...много ще се зарадва, ако види, че има джаджа, която да го смени Laughing

# 162
  • Over the rainbow
Pink flower, Би ли споделила коя марка и кой номер е червеният цвят? Много ми харесва. Май е малко коралово червено. Много приятен цвят.

# 163
  • Бургас
Thinking Мъжът ми изпълнява същата функция Mr. Green...много ще се зарадва, ако види, че има джаджа, която да го смени Laughing
е `що  newsm78 да не би ако не го държи някой да бяга с писъци по масата  Thinking

# 164
Днес, впечатлена от маникюра на Аризона (на живо Wink ), си купих от люспестия лак, ама не се получи като при нея... Thinking Сигурно защото основата там е черна, а аз избрах много тъмно червено за основа. Но пак е хубаво де. Blush

Общи условия

Активация на акаунт