Лакове за нокти - тема 11

• 45 450
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Беки Б   по - добро е от моето творение
стана ужасно - http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/005.jpg

# 166
  • Бургас
Днес, впечатлена от маникюра на Аризона (на живо Wink ), си купих от люспестия лак, ама не се получи като при нея... Thinking Сигурно защото основата там е черна, а аз избрах много тъмно червено за основа. Но пак е хубаво де. Blush

да, хубаво е и аз искам  Blush

# 167
  • София
Да похваля и Models Own преди малко се лакирах с Purple Grey, страхотен цвят и 100% покритие от първия слой, поогледах си ноктите и по навик сложих и втори слой. Утре ще снимам, че съм гроги и ще си лягам.

Споделете как е Paradoxal, като трайност и покривност.

# 168
Thinking Мъжът ми изпълнява същата функция Mr. Green...много ще се зарадва, ако види, че има джаджа, която да го смени Laughing
е `що  newsm78 да не би ако не го държи някой да бяга с писъци по масата  Thinking
Да, точно за това....особено, ако малкият е наоколо и му помага в  бягството Mr. Green

# 169
  • София
Pink flower, Би ли споделила коя марка и кой номер е червеният цвят? Много ми харесва. Май е малко коралово червено. Много приятен цвят.

Да коралово е.На Flormar 377 е Simple Smile

# 170
Беки Б   по - добро е от моето творение
стана ужасно - http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/005.jpg

Според мен трябва да сложиш по-малко от тъмните цветове. Thinking А знаеш ли, може да не потапяш голи нокти в "сместа",  а да си сложиш основа - примерно бяла и да си направиш малко мазалце само с черно и червено примерно. С по-малко капки... newsm78
Ако имаш нерви и желание опитай! На мен ми допадат тези от видеоматериала, които са в бяло, синьо и розовко и там момичето с едно потапяне прави два нокътя на лентички. Simple Smile Може би ще го опитам през почивните дни...като си почистя къщито  ooooh!

# 171
Споделете как е Paradoxal, като трайност и покривност.
Добра покривност на два слоя, прилична трайност от 4 дни.
Сега си изтрих лака в магазин и ме лакираха с 10 различни цвята от лаковете на Шанел. На всеки нокът различен цвят, да ги пробвам и видя хубаво на всякаква светлина. Очарована съм от няколко цвята. Какво ми трябваше? ooooh!
Jade rose e точно търсения от мен nude нюанс. В шишето изглежда безлично и онзи ден като го пробвах на един пласт не ми направи кой знаe какво впечатление, но на два пласта е страхотен нюанс. Heart Eyes

Розовия Mistral от лятната колекция, обаче е непокривен и дори не ми покри очакванията за бледо розово, по-ярък е.

Много ми хареса Chanel Coromandel. Heart Eyes

# 172
Момичета по колко са Шанелите? Money

# 173
  • Бургас
Бижу, видях го още в първият пост и много ми харесва, на истина  bowuu дори веднага си намислих как бих го комбинирала - оранжева основа с червени частици  Mr. Green

# 174
  • Варна
Момичета по колко са Шанелите? Money
40 лв  Simple Smile

# 175
По 40 лв  Tired м.... им.

Коромандел е супер, искам такова ярко червено, но май ще се задоволя с по-евтино. Jade rose също ми хареса много и на живо.
Над-таб, покривността на Парадоксал е много добра, лесно се нанася, от снощи съм с него ще пиша за трайност към края на седмицата  Peace

# 176
  • Варна
Парадоксала при мен изтрая четири дни, което е добре. Тази вечер го махнах.
Коромандела го гледах, ама нещо ми оранжавее като че ли, а от това розовкото пробвах един слой и не ме впечатли. Сега пък дали да не се върна за още един слой  newsm78

# 177
Аз имам едно такова подобно, малко по-розовко с малко златисто на Перфект, а ярко червено съм набелязала на Римел и Манхатън. Шанелите са по-хубави есествено, но и други неща за предстоящия сезон трябва да купувам  Money  Виж Парадоксала е незаменим  Heart Eyes

# 178
Бижу, видях го още в първият пост и много ми харесва, на истина  bowuu дори веднага си намислих как бих го комбинирала - оранжева основа с червени частици  Mr. Green
Ама аз не го виждах и затова го сложих отново, но после се появи и изтрих второто. Blush
Ще пробвам люспите и на други цветове.  Peace И на мен тази комбинация ми мина като идея. Hug

# 179
Парадоксала при мен изтрая четири дни, което е добре. Тази вечер го махнах.
Коромандела го гледах, ама нещо ми оранжавее като че ли, а от това розовкото пробвах един слой и не ме впечатли. Сега пък дали да не се върна за още един слой  newsm78
Няма оранжево на два слоя дори и на един Коромандела. Доматено червен е. Абсолютна класика. Лака за устни също е такъв и е много хубав. А другия светлия на един слой не бива, но на два за мен е много хубав. Има много финни розови частици, забележими само на силна светлина, който го  правят олкова хубав за мен. Пробвах и вашия тъмно синия Blue Satin. Върха е! Heart Eyes Дракона също е страхотен.
После ще покажа и другите пробвани.

Общи условия

Активация на акаунт