Лакове за нокти - тема 11

• 45 443
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Pink Flower,би ли казала,къде го видя?

# 346
  • София
Pink Flower,би ли казала,къде го видя?

На спирката на НДК на рейсовете

# 347
Ивче, ясно че не са за размяна съфър бейб, но може да споделиш как си се сдобила с тях.  Wink

Тафи, и аз си поръчах едно розово муудче, благодарение на помощта на една съфорумка!  Hug

На мен ми допада френския - създава усещане за чистота и подреденост. И отива на всякакви цветове и стилове.  Party

Някой ще ми даде ли идейка за сливово лилав лак все пак? Blush

# 348
  • Стара Загора
Ивче, ясно че не са за размяна съфър бейб, но може да споделиш как си се сдобила с тях.  Wink

Ами една съфорумка ми ги купи.  Hug toniboni   bouquet
В предната тема тя обясни от къде ги е купила, но там сигурно свършиха вече.  hahaha Горката по 3 пъти на ден се връщаше да купува по нещо от серията.  Joy Накрая, ако не се бъркам продавачката и казала "Да си беше взела сутринта цялата тарелка щеше да ти е по-лесно."  Laughing

# 349
  • София
И аз съм фен френския, поне веднъж в месеца ходя с френски.

Ето снимка на Purple Grey и Red Alert na Models Own, с  Purple Grey съм в момента и не спирам да си гледам ноктите страхотен лак, на живо е по-лилав, не знам защо излиза толкова кафяв на снимка  newsm78

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 21:41 от nad_tab

# 350
френският маникюр си е класика, специално на мен ми харесва. ако на някой му доскучае чистия френски може да го разнообрази с някоя декорация или печат Simple Smile

И отива на всякакви цветове и стилове. 
както казваш отива на всичко  bowuu

# 351
И аз съм фен френския, поне веднъж в месеца ходя с френски.

Ето снимка на Purple Grey и Red Alert na Models Own, с  Purple Grey съм в момента и не спирам да си гледам ноктите страхотен лак, на живо е по-лилав, не знам защо излиза толкова кафяв на снимка  newsm78 Втория ще го пусна в размените, защото подобно червено имам поне в 3 варианта Laughing
Heart Eyes Purple Grey  Heart Eyes

# 352
И на мен ми харесва френски Flutter
Тази сутрин се ядосах, че съм с розов лак и трябва да взема друга връхна дреха. Сега го махнах и си измайсторих сив - страхотно ми се получи. Само където вкъщи никой не го хареса Blush

# 353
  • София
Тази сутрин се ядосах, че съм с розов лак и трябва да взема друга връхна дреха. Сега го махнах и си измайсторих сив - страхотно ми се получи. Само където вкъщи никой не го хареса Blush

Може ли да пуснеш негова снимка Praynig

# 354
Ами той е собствено производство от черен и бял, скоро четох тук, не си спомням кой го беше направил и пуснал снимка. Blush
Снимах, но не се получава - изглежда съвсем различно. Thinking

# 355
  • София
Ако можеш да уловиш цвета някой ден ще се радвам Hug
Иначе и аз си правих сив от черно и бяло,защото така и не си откривах моето сиво bowuu

# 356
  • София
 Joy Аз точно до преди 2 минути бърках сив лак  Laughing
Взех си един бял и един черен и си направих светло сив и тъмно сив лак. Сега обмислям да си забъркам и едно междинно сиво и да си спретна някой ден едно омбре от черно, през 3 вида сиво до бяло

# 357
  • София/Горна Оряховица
И като говорите за сиво, ето го и моето: http://www1.picturepush.com/photo/a/4114789/1024/bla-bla/CIMG0041.jpg. Вдъхновихте ме (защото аз само тайничко и срамежливо чета) и това е смес от ненужно черно, през бяло, доста ментово, което не се научих да слагам на ноктите си и мааааалко телесно розово. Но ми е неудобна четката на лака и станах цялата в лак  ooooh! .

# 358
А аз си търся перфектното тъмночервено, което и сама не бих могла да си забъркам. newsm50
Първо пиша, че трябва да е от евтините марки - Голдън роузки, Пърфекти, Флормар и пр. - за да не четат надолу мацките, които не се занимават с подобни евтинджоси.
После: да няма кафеникави отенъци; да няма лилави отенъци; да не изглежда черен или кафяв, погледнат отдалече - просто, достатъчно често нося черно, затова искам червеното да си е баш червено; да не е брокатен, перлен или друга форма на лъскотия; да е с креместа или т. нар. "jelly" текстура. Цветът е такъв: http://3.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SDraZPqGOXI/AAAAAAAAAXs/LM … s1600-h/atame.jpg
Всъщност, по-накратко и точно казано, търся си евтин заместител на горния цвят, който е Rescue Beauty Lounge - Atame. На някои снимки, обаче, го дават кафенеещ, затова се обяснявах толкова, вместо да го дам директно за пример.
Ако някой е попадал на нещо подобно, ще бъда благодарна да сподели. Simple Smile

# 359
Аризона, на скоро се отказах да си купя такъв цвят.
Ще отскоча до кварталното магазинче да проверя дали е още там  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт