Лакове за нокти - тема 11

• 45 428
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
Мисля, че Rimmel Double Decker Red задължително трябва да го вземеш. Също и Revlon Minted, OPI Charged Up Cherry, яркосиния и тъмнозеления Пърфект  Simple Smile

# 421
Аз гласувам да вземеш Римелчето, Зулу-то или там неговия дубликат и черния холограм на КА  Hug
С оглед на наближаващите сезони, аз не бих взела синичките и зелените, те са прекрасни, но много летни.  Grinning
Нали ще ни пишеш и от там?  Wink

# 422
Приемам съвети от кои да се откажа.
Аз бих се отказала от ментовия ревлон, яркосиния перфект и зулу-то

# 423
  • Габрово
аз бих взела тези Simple Smile

# 424
Лу, номерът е 179.

И на мен много ми харесват имената им, въпреки че понякога бая се чудя, какво е искал да каже авторът Laughing; но пък то това ги прави интересни, всъщност.
Би било идейно да се допитват и до потребителите си; нещо от рода на: примерно, колекцията е от 10 цвята, само един се показва предварително и на него потребителите трябва да му измислят име; следователно, избраният печели я лак, я името му със ситни букви някъде... Laughing
Естествено, това може и да е правено вече от някои производители, пък аз тука да откривам топлата вода и сапуна, ама лаф да става. Laughing
И аз си кръщавам моите цветове - сивосиният от оня ден е Riders on the storm Joy, а днешният трябваше да е Christian woman, ама в последния момент размислих.

Беки Б, много ти благодаря Hug; записвам номера и ще се издирва.

Stardust*, аз съм за червения Римел и дубликата на Шанел Партикюлиер. Peace

# 425
Благодаря,много ми помагате!Естествено,че ще пиша и оттам! Hug

# 426
  • Belgium
Stardust* аз бих взела

Essence Undead
Черния холограм на КА
Дубликат на Шанел Партикюлиер
пърфект 224,прилича страшно на Зулу

Червеният Римел няма смисъл да го взимаш, защото ще носиш два прекрасни червени нюанса на OPI.

Ариозна, мерси  Laughing

Аз много си играя да разгадя имената на OPI, особено ако ме затрудняват  Laughing Много ме кефи например I`m a princess, you are not. Представям си някое нафукано девойче, намазано с лака, как цупи устни и се надува  Joy

Аз бих кръстила някой красив холограм A Stairway to Heaven  Grinning

# 427
Момичета,сещате ли се за марка лак,който да има такъв цвят или подобен?  bouquet

# 428
  • София
От мен днес (не можах да си харесам кадър, затова качвам всички, въпреки че са еднакви цветово Embarassed) Grinning

# 429
  • Бургас
И аз съм в зеленко, ама по-веселко Mr. Green

Над Hug

# 430
Много е хубав лака! Peace
Момичета,чудя се и за още един- Rimmel Your Majesty- http://www.mysupermarket.co.uk/Images/ExternalImages/ProductsDet … g?ts=634081215680 -страхотен сребрист металик.
Дано да не ставам прекалено нахална. Embarassed

# 431
  • София
Stardust*, аз на твое място или бих ги взела всичките, или не бих взела нито един, за да имам причина да си купя оттам Laughing

# 432
Хаха,и аз това го обмислях,но багажа ми е доста ограничени килограми,а аз без любимите си лакове просто не мога да тръгна,а не мога да реша кои са ми най-любимите.Пфф.Ще го измисля и ще докладвам. Peace

# 433
Момичета,сещате ли се за марка лак,който да има такъв цвят или подобен?  bouquet

Това е OPI and Apple Pie. Извинявам се, че не трия снимката в цитата, искам да се види приликата  Flutter

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 21:04 от Rangua

# 434
Rangua,задължена съм ти!  bouquet Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт