Лакове за нокти - тема 11

• 45 493
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Днес ходих на педикюр и ме лакираха с този цвят,наистина е страхотен,особено за есента-
OPI Baguette me not

# 466
Днес ходих на педикюр и ме лакираха с този цвят,наистина е страхотен,особено за есента-
OPI Baguette me not

Разкош! Дали е възможно да му се намери евтин еквивалент..

# 467
Stardust*, много хубав цвят  Party

# 468

A някой да предложи подобно сиво-лилаво от евтините?  Mr. Green

а това е прекрасно,какво е?

Не знам, някой беше пуснал този линк и много ми хареса цвета. Търся си подобен.  Mr. Green

http://woman.-spam082-/n/siv-pastel-v-kraya-na-lyatoto.4345.html

# 469
Момичета, да ви се похваля - направих си първата поръчка от ebay!  newsm68 Сега чакам ето това:

# 470
Между другото този проблем с беленето на Seche Vite и аз съм го имала, не знам на какво се дължи, но на другия ден просто се белеше на люспи и не повторих.
Ама той така се лющи,че няма нужда от лакочистител Joy

# 471

A някой да предложи подобно сиво-лилаво от евтините?  Mr. Green

а това е прекрасно,какво е?

Не знам, някой беше пуснал този линк и много ми хареса цвета. Търся си подобен.  Mr. Green

http://woman.-spam082-/n/siv-pastel-v-kraya-na-lyatoto.4345.html
Перфект имат такива нюанси, но не мога да помогна с точен номер, но онзи ден ги гледах в една парфюмерия...Аз сега съм в търсене на Червеното ( имам два стари, но сега търся нещо по-различно).

# 472
Мерси, ще разгледам.  Hug

# 473
  • Over the rainbow
Очаквам с нетърпение да получа този лак

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 19:55 от Rain

# 474
и от мен 2 нови лакчета и един топ,розовия е много сладък цвят,но качеството му е ooooh! - едни линии,едни балончета,ужас,а със сивия нямам такъв проблем

тук със сивичкия,със и без светкавица

# 475
Сивия е 471 номер нали?Ако е той има невероятен блясък.
На 23.09 се отваря ДМ в Младост 4-бизнес парк

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 16:42 от Smokey

# 476
  • гр.Добрич
Аз също има сивия на Ше. На силно слънце става направо син. Доволна съм, но трудничко се сваля. Розовия също не е лош, но май блясъка му идва в повече.

# 477
polin4eto, сивичкото е много хубаво

новите ми придобивки, синият е по скоро небесно син, но тук не e излезнал както трябва

# 478
На мен пък днес ми се прииска да се лакирам с нещо тъмно ooooh!,въпреки че тук времето е все още слънчево и доста топло.Махнах розовия лак и се лакирах с този на S-he,който си бях взела преди повече от месец Много е покривен и се нанася лесно.На снимката е без топлак.

# 479
Smokey,471 е Peace

spinki,да на слънце е направо много нежно светло син Heart Eyes,а розовия май е излязъл много бляскав на снимката,иначе е нормален перлен цвят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт