Представям си някой непознат на улицата да ме зяпне така! Ужас! За такива си мисля, че са енергийни вампири!
Ох, знам аз колко е дълго...
С една стара любов така се свалихме.

когато съм яхнала метлата. Но и по принцип, ако някой си задържи погледа в моя, гледам и аз - право в очите. 99% си отместват погледа. 1% издържали печелят усмивка. Няма да обяснявам защо го правя, който знае, ще се сети
. Тренирала съм с котки 

Телесно може, но духовно - ще тренирам. 
когато съм яхнала метлата. Но и по принцип, ако някой си задържи погледа в моя, гледам и аз - право в очите. 99% си отместват погледа. 1% издържали печелят усмивка. Няма да обяснявам защо го правя, който знае, ще се сети
. Тренирала съм с котки 
ако съм ядовита и аз ги поглеждам остро, сигурно за да не ме поглеждат пак.
Не знам защо го правя.
Когато гледам някой след 3 секунди трепвам и не мога по никакъв начин да се фокусирам отново в очите му. На подсъзнателно ниво е. На подчертаното - гледам наоколо, не в някой конкретно - така се концентрирам и не се разсейвам. Ама от страни си е груба постъпка, знам.
Но децата ги гледам съвсем спокойно и нищо не ми трепва...
Ще пробвам да зяпам някой като съм ядосана да видя дали ще ми олекне.

Мисля, че си голям психолог - харесва ми, как анализираш и опознаваш себе си, а най-много ми харесва, че се доближавам до твоите разсъждения. 
Сигурна съм, че дори и да хванеш някой близък в лъжа - няма да му го кажеш директно защото ще го видиш как се смущава. Може и да греша де. Аз поне не обичам да виждам объркани физиономии вследствие на проницателността ми. Случвало се е - но се научих да съм по-ларж. 
Трябва да си намеря оптималната точка за фокусиране. Тя G-точката е по-лесна за намиране. Ххихи
Макар че аз го правя нарочно понякога.
В общи линии като ме гледат втренчено все едно ми казват с поглед "Гледам те", "Контролирам те", "Очаквам определено поведение от теб", и "Ще ти държа сметка, ако не се държиш, както искам"