КИНО клуб

• 24 165
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Красота! Значи може и да сложим по-скорошна дата.

# 16
  • София
предвид празниците, дето идват може ли най-нахално да предложа краен срок 7 Септември Blush?

# 17
  • в сърцето на един мъж...
Аурора, то празници, ама при вас празници Mr. Green За нас все тая Grinning

# 18
   А докато започнат същинските обсъждания, може ли да загряваме с някой и друг коментар, само за филми на Бергман ?
  Гледах днес "Седмият печат"....

# 19
Първо да кажа на всички "здрасти" и тук  Sunglasses
Чудесна идея на Тина   bouquet

Не разбрах сега от трите предложени на Бергман (пардон, 4 със "Седмия печат"  Simple Smile ), само първото заглавие ли остава за коментиране след 7-ми септември?

С О Н Я , давай за него в другата тема, ако тук ще коментираме само избраните предварително неща  newsm78

# 20
Само едно заглавие, да. Което там се води първо. Седми ли остава като дата?

# 21
  Седми е добре.  Peace

# 22
Значи, търсим Through a glass darkly, гледаме и на седми тук, да се правим на разбирачи. Диъл? Laughing

# 23
Значи, търсим Through a glass darkly, гледаме и на седми тук, да се правим на разбирачи. Диъл? Laughing

Ние сме си разбирачи.... Laughing Laughing

# 24
А субтитри някой намерил ли е? Че ми е по- лесничко с тях...  Mr. Green

# 25
И аз тук,ако не вързразявате,разбира се..Нямам много дар писане за филми  Grinning ,та сигурно няма да имам добри написани постове,но се надявам да бъда извинена..Та,значи сега осташа този-Throught a glass darkly?Така ли?

# 26
  • Далече
Много сте организирани Simple Smile. Кога хрумна идеята, избрахте филм и дата и всичко? Аз незнам дали до 7-ми ще мога да го изгледам , че при нас 6-ти е празник, но ще се пробвам, ако не ще се включа по - късно с мнение.

Само да питам след това другите два  ли ще гледаме, да си опитам да си ги намеря по - бързо?

# 27
  • в сърцето на един мъж...
Ами щом са трилогия, значи трите да се търсят и гледат.

# 28
Но ще коментираме спокойно, от уречената датат нататък, няколко дена поне.

# 29
  • Далече
Ами щом са трилогия, значи трите да се търсят и гледат.
Те май условно са трилогия, не са свързани мисля, поне така разбрах аз,  но ще си запазя поне втория в библиотеката , да дойде по навреме.

Но ще коментираме спокойно, от уречената датат нататък, няколко дена поне.
Ами да, трябват няколко дни, поне заради часовата разлика Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт