КИНО клуб

• 24 157
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • в сърцето на един мъж...
Ами някъде в началото се коментираше, че са трилогия, аз затова така писах Embarassed

# 31
А какво се случва с картата, която е първият пост? Или тя беше само примерна такава?

# 32
Ами аз предложих след като минем с Бергман коментарите да си мятаме по една линия и да решаваме до къде да пътуваме. То е насока, а има интересни филми вътре.

# 33
  • Ænima/Albuquerque
Веднага влизам да се запиша в тази чудесна тема,ще ви следя отблизо.
Тия дни няма да имам никакво време,но се надявам на следващата "тройка" да мога да се включа!

Картата е уникална!
Не са много филмите,които не съм гледала.

# 34
Цитат
има интересни филми вътре

Има, има  Flutter Аз затова питам!
Аз с първият филм, може и да не се включа, че отивам на море (сега е момента да ми завиждате, тези които не са ходили още  bowuu), но по натам съм с вас.
И пак като идиот да си попитам- субтитри за първият филм има ли нейде?

# 35
Ами някъде в началото се коментираше, че са трилогия, аз затова така писах Embarassed

Да, наричат трите филма, трилогията за "мълчанието на Бог" , но самите сюжети не са свързани, няма последователност. Аз лично по една случайност гледах първо този, който е последен по хронология - "Мълчанието"...
Другото го оставям за коментарите после.

# 36
Момичета, записвам се и аз, идеята ви е чудесна, а това да започнем с Бергман още по-чудесна Wink
Свалих филма, дано успея да се оправя и със субтритрите - имам няколко варианта, да видим Simple Smile

# 37
Шехина, ако искаш дай мейл, ще ти пратя субтитри.

# 38
  • София
Много ми харесва идеята!
Ще ви следя. Не знам дали ще успея да гледам филмите, но за следващата тройка и аз се включвам!  Hug Hug Hug

# 39
Ох, аз да попитам - на Бергман сега и трите филма ли ще ги коментираме след 7ми или само единия? Защото аз гледах само единия, нямах сили за останалите два Embarassed

# 40
Ох, аз да попитам - на Бергман сега и трите филма ли ще ги коментираме след 7ми или само единия? Защото аз гледах само единия, нямах сили за останалите два Embarassed

Аз мисля, че се разбрахме само за "Като в огледало"...Дай си малко почивка, но щом си издържала този, няма да имаш проблем и с другите два  Wink  + това доколкото те познавам имаш къде-къде по-висок предел  Sunglasses

# 41
Хаха, Кики, благодаря за доверието Mr. Green Просто това не е моя режисьор и ми трябва определено специално настроение, за да го гледам Embarassed Значи ще почивам сега Sunglasses

# 42
  От трите филма най-много харесах "Причастие". 

# 43
Момичета,много съжелявам но май аз отпадам от първият филм.Нямам достатъчно уединение.. та да вникна във филма..  Grinning

# 44
Чакате ли настървени?  Laughing СОНЯ, гледам съвсем се Бергманоса. Ако искаш дай още негови заглавия, ще сме на Бергман диета, аз нямам против да му изгледам още неща. Другите да кажат дали са ОК с това.

Общи условия

Активация на акаунт