КИНО клуб

• 24 157
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
А по какво се различава тази тема от ето тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542656.0, като че ли я доблирате?

# 661
  • София
А по какво се различава тази тема от ето тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542656.0, като че ли я доблирате?

ми тук си раздуваме на воля и спамиме едновременно за даден филм, а в другата е повече като лексикон - събират се заглавия и препоръки Peace

# 662

ми тук си раздуваме на воля и спамиме едновременно за даден филм, а в другата е повече като лексикон - събират се заглавия и препоръки Peace
Не изглежда така поне за наблюдател отстрани.

# 663
Lazara, тази тема има определена концепция, която е различна от идеята на другата тема, която посочваш за сравенение. КИНО клубът е по-скоро един експеримент, който във времето евентуално ще се задържи или първоначалната идея ще се размие и вече няма да има нужда от отделна тема. При всички случаи няма да навреди да прегледаш тази тема отначалото, със сигурност ще ти се проясни идеята й.

Момичета, аз тотално ви изпуснах дирите с тия мои пътувания, а и малко ангажименти напоследък Whistling "Социалната мрежа" остава за гледане, докога си определяме срок или няма да поставяме срок, в крайна сметка?

# 664
  В споменатата тема, често се отплесваме и коментираме по-подробно някой филм. Почти винаги се появява потребител, който се сърди. Искали само да се посочи заглавие и да бягаме.
 Спонтанно ни дойде идеята в друга тема за кино, и така... Дори и да се дУблира, няма лошо. Не насилвам никой да пише в тази.

# 665
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък не мога да разбера какъв е проблема? Ако се дублираше, то има си за тая цел модератори и те нямаше да я допуснат.
Колкото до двете теми - съвсем различни са. Тук коментираме определени режисьори, конкретни филми и изобщо това е тема за развлечение, докато другата е изключително и само енциклопедична.
А и като не му харесва на някой нещо, не е нужно да пише, много е просто Wink

# 666
Шехина, радвам се, че пак се включваш. Липсваха ми коментарите ти.  Hug

За "Социалната мрежа" определяме ли някакъв срок, и аз питам ? Или всеки когато успее да го гледа, близките дни, да пише ?

Може да започнем от утре например.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 21:03 от С О Н Я

# 667
  • в сърцето на един мъж...
Соня, повечето казаха, че тази вечер са на кино Mr. Green Та мисля, че можем и от утре да почнем коментарите, че тая седмица съвсем му изтървахме края Sunglasses

# 668
Соня, повечето казаха, че тази вечер са на кино Mr. Green Та мисля, че можем и от утре да почнем коментарите, че тая седмица съвсем му изтървахме края Sunglasses

Така де. Аз бях вече. Утре ще се отчета. Laughing

Алиса, сигурно ще е хубав  True Grit . Джеф Бриджис няма слаба роля .   

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 21:11 от С О Н Я

# 669
  • Далече
Алиса, сигурно ще е хубав  True Grit . Джеф Бриджис няма слаба роля .   

За Джеф Бриджис  съм съгласна, но братята Коен миналата година ме разочароваха. Филмът си го преставям нещо като "No Country for Old Men" в уестърн вариант та и аз го чакам, но да видим Simple Smile

И за да не съм съвсем спам ето едно забавно видео , как би изглеждал "Социалната мрежа" направен от различни режисьори Simple Smile

# 670
Аз харесвам Коен, харесах и "No Country for Old Men". Не колкото някои други техни неща, но не съм разочарована, както бяха повечето.
   What if компилацийката е добра, хахааа.

# 671
Аз харесвам Коен, харесах и "No Country for Old Men". Не колкото някои други техни неща, но не съм разочарована, както бяха повечето.
   What if компилацийката е добра, хахааа.

И аз харесвам Коен, макар и да ми идват някак претенциозни  Peace Мисля, че Alica е разочарована от "Сериозен човек" http://www.imdb.com/title/tt1019452/  newsm78 Лично на мен и той ми хареса, макар че стои някак странно на фона на цялото им творчество (по-скоро като начин по който е разказана историята, иначе си ги има всичките им характерни прийоми - черен хумор, натрупване на напрежение,  мрачен сюжет и т.н.)...Някои критици казват, че бил филм като за след "Оскар", т.е., че са си позволили да направят доста личен филм...
Като цяло Коен и много ги плюят и много ги възхваляват, което е добър знак за това, което правят Laughing

# 672
Аз съм малко прелитаща тези дни, та изпуснах накъде вървят нещата. "Социалната мрежа" ли остава?

# 673
  Мускулна треска от сваляне на филми! hahaha

# 674
Аз съм малко прелитаща тези дни, та изпуснах накъде вървят нещата. "Социалната мрежа" ли остава?

Да.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт