НОЕМВРИЙСКА кръгла 10-та тема

• 22 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Млечните продукти не ги спазвам много ама те не са ли за желязото пак бе ?
В листовката на ферофолгамата пише че не бива да се приема на едно с Са и Mg
Та затова мляко и млечни (те уж съдържат Са ) по късно приемам
Ако греша някой да ме поправи всъщност за млечните продукти ?

# 481
Млечните продукти не ги спазвам много ама те не са ли за желязото пак бе ?
В листовката на ферофолгамата пише че не бива да се приема на едно с Са и Mg
Та затова мляко и млечни (те уж съдържат Са ) по късно приемам
Ако греша някой да ме поправи всъщност за млечните продукти ?
Peace така е  Peace

# 482
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:32 от Мозче

# 483
И момичета забравих да ви кажа, че видяхме, че бебка има няколко косъмчета коса отзад на главата дълги 0,6 мм хаха  Laughing
Joy Стига бе ... верно? На нашия два месеца не му видяха голямата буба , пък при теб и 6мм коса ...  Mr. Green

# 484
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И момичета забравих да ви кажа, че видяхме, че бебка има няколко косъмчета коса отзад на главата дълги 0,6 мм хаха  Laughing

Може ли да се види такова нещо  Shocked

# 485
И аз съм изумена  newsm78 за косата.

# 486
ние сме готови с всички покупки...само ми се струва че това което имам ще ми е достатъчно до месец и половина на бебе........към 2рият месец стават към 60цм горе долу...
затова купуваите винаги по големи работи

Обикновено при нормален растеж на бебето едва към 4я месец достига ръст 60-62 см. , а дрешките за 0-3 месеца ги правят по-големички. Не се притеснявай , че няма да ти стигнат за повече от месец и половина , освен ако не си родиш по-голямо бебе  Wink

# 487
Дарче-Неси се роди 52см,и на 3мес.вече беше 64см. Peace

# 488
на моята комшийка която роди на 29 април...бебето вчера ми каза че е 68 см..момченце......
да ви кажа днес добре си починах......даже дремнах между 17/18...но може и круста да ме боли о от кг...аз от 02.08 съм качила 5 кг #Crazy #Crazy #Crazy...то ка да те ти тежи....

# 489
*Beboslava*-относно Малибуто,аз също нея съм харесала,но ще си взема вероятно 2в1,защото ще ми дадът кошница за  колата на chicco.И това за което се сетих поне аз само съм ги гледала в нета,а не на живо,дали летния вариант пада до долу или е полу легнало-става въпрос за гръбчето.И ако не е тайна вие от къде ще  я поръчвате вашата?Гледах клипчето и това,което ми се стори странно е че отзад на летмия вариянт гръбчето се пуска с връвчица  newsm78

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 19:36 от didka banditka

# 490
miMozzza, браво за прегледа и бебка! Hug С тая коса и мене ме тушира  Laughing
Майка ми и братовчедката на мъжо, оня ден ми спорят, като гледаха снимката на Картофката ни, че имала коса. Е, как пък я видяха тая коса, не знам?! Аз само нос виждам.  Crazy

didka
, я ги проучи тези новите на Хаук, че срещах доста мами, които се оплакваха, че рамата много се чупи  Confused. Не знам точно кой модел, ама май беше този с цялата дръжка

http://www.preciouslittleone.com/thumb/phpThumb.php?src=../image … ise.jpg&w=450,
та се установило, че не знам си каква партида била дефектна.  newsm78
Разпитай ги в темата за количките "(наука за 2-ро виШо)"  Wink

# 491
Дъгичка -благодаря за съвета миличка сега ще проверя,как стоят нещата там? Peace

# 492
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:31 от Мозче

# 493
  • В две мънички очи...
Поликсандрина, ние си купихме вече на бертони трансформ и честно да си кажем сме очаровани. Много добро изпълнение, като изключим ръководството че не е подробно но за сметка на това няма болче което да не е на мястото си. Ние даже сме я сглобили и подготвили за идването на малкия. Засега там му прибирам нещата само защото мисля чак следващия месец да започна да му подготвям нещата - не съм купувала никакви дрешки, освен чаршавчета и протектори. Като легло също е много удобно вече ни се наложи да я ползваме вече ни се наложи и така да я ползваме Simple Smile
Хей момичета недейте така да бързате с раждането на бебоците, докато не станат 2500 както беше казала една мама им е рано да излизат. Почивайте повече и качвайте килограмчета на маниците Simple Smile

# 494
Дарче-Неси се роди 52см,и на 3мес.вече беше 64см. Peace

Да , то няма две еднакви бебета , ама съдя и по моя ... роди се 50см, на 3месеца беше 60 , на 4 беше 63  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт