"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Жаси, след една седмица ще направя половин година на Системата. Ще успееш, убедена съм! Peace

Каш, весело изкарване! И друг път си писала, че теглото ти след сутрешното теглене се оказва по-ниско, дори и след хапване и ми е било странно, на мен не ми се е случвало, но може и от кантара да е. Аз като закуся и веднага съм си с поне 200 гр. плюс. С wc-то също нямам фрапантни разлики, затова се тегля и без да съм ходила, след е около 100-200 гр. по-малко.

З. Филийка с масло и Котидж сирене, 2 маслини, сладолед
О. Печени картофи със сирене, масло и останалото Котидж сирене, домат, малко краставица
В. Плосък ръжен хляб с малко кашкавал

Днес не успях да хапна никакъв плод, това май не ми се беше случвало, сладоледът е виновен..

Хубава вечер! Hug

# 61
Сиси, добавих те във Фейсбук, да не се чудиш коя съм.  Laughing Hug
Някъде из темите видях, че си далал линк към профила си, та те аднах към приятелите.
За половин година си постигнала наистина страхотен резултат, браво на теб!

Каш, приятно изкарване!

Аз се навечерях диня с кисело мляко и малко сирене (сори, знам, че не е системно, но извара не ми се яде!) и сега си ровичкам из нета.

Много студ, много нещо обаче - каква е тая зима посред септември...  Shocked

# 62
  • Бургас
Здравейте!
Отчет за деня:
з: странджанка, вафла;
о: картофена яхния, филийка "Вита", малко пъпеш;
в: домати с извара, сладолед -   341uu

# 63
Много студ, много нещо обаче - каква е тая зима посред септември...  Shocked

И аз съм изумена,онзи ден в Търново беше 38 градуса,изпекохме се!А днес няма и 13!Е как няма да ме боли глава,то е ужасно това време!Първи сняг на Мусала днес следобед е валял Shocked!
Купих си 2 нови батерии за кантара и изтеглих де кого намеря Laughing!Снаха ми ме тури у джоб-53 килца (беше с дънки),а е по-висока от мен и има детенце на годинка.То,като се замисля,и аз бях толкова,когато моето дете беше на година.
Някоя маниачка като мен,дето се тегли по три пъти на ден има ли сред вас?И да ми кажете нормално ли е да тежа с 3 кила повече от сутринта?Май кантара е боклук...
nadi_dg ,я стига,какви са тези тояги по главицата?Голяма работа,карай!

# 64
Възможно е ДЕСИ ,защото и моя кантар така показва.
В един друг форум четох,че една си е купила ел.кантар и си знаела нейните кг и изведнъж с 3 кг по-вече, а др. с 5 кг е показвал .
Но сутришното тегло е по малко,а след обяд вече кантара показва по-вече.През ноща теглото на човек спада до 2-3 кг по време на сън.Това е което знам относно теглото и ел.кантари.
Между другото не им вярвай много на тия кантари.Вземи сантиметъра шивашкия и едни панталони които ти харесват ,а не можеш да ги обуеш и действай по тях.Когато влезеш в желания панталон значи си постигнал желаните кг.
Аз вече съм на този принцип.Не ми пука дали ще смъквам на кг.важни ми са вече см,обиколките.
Желая ви лека и спокойна нощ!

# 65
Джижи Hug!И на мен не ми се вярва много-много,по дрехите усещам разлика!Не съм се мерила на сантиметри скоро....

# 66
Деси аз когато бях на 90 дн.диета не смъквахме много във 2-3 етап по 1 кг на месец,но пък в сантиметри доста смъквахме.
Аз също не ми се вярва ,че кантара показва реалното тегло.И моя бая се шашка ,но аз не му обръщам внимание.
Например тая сутрин ми показваше едни цифри после други .За това се тегли по едно и също време сутрин.Такъв съвет ми дадоха по старите системки.Когато си ходила до 00.
То ако река цял ден да се качвам и слизам представям си какво ще стане.
Аз от другаата седмица изобщо няма да се тегля.
Тази сутрин си направих едни експерименти и не ми харесаха с кантарев та за това съм решила шивашкия метър.Например за 1 месец имам в бедрата смъкнати 1 см,в талията взех да смъквам,ама по корема имам плюсче.
То изведнъж с тая закуска,която я правя сутрин нямаше как да не напълнея.Организма се шашка.
Аз пък бях свикнала да ям сутрин плодове до обяд и сега това ядене може 1 парче баничка да е...някак си Wink не ми допада много.Но пък само плодове ...нали трябва и нещо друго.
А сега се измери и след 1 месец пак и виж разликите!Там където не си смъкнала наблегни с упражнения в нея област.
Аз мисля да започна коремни преси.Изчаквах да мине едно известно време,защото ми махнаха доста голям полип и не исках да се напрягам и да вдигам тежко.

# 67
  Ето ме и мен. Прибрах се. Страхотно беше. Пих си джина с тоник и въобще не ми се ядеше.

Незнам какво показват вашите кантари вечер, аз сега се мерих 61.2 , сутринта бях 61.6  Joy Вече ще се меря само вечер.. hahaha от как съм на системата вечер съм най-лека Mr. Green А, дано утре сутрин видя нещо хубаво Laughing

И още нещо..днес си влязох в дънки които не можех да вляза..купих си ги за след 4кг , а ми стоят идеално нищо не стърчи..аууу как се харесах.  Joy Тия дни ще пробвам дънките ми от преди да забременея.
 Лека нощ! Hug 

# 68
Добро утро!

Хайде на закускааааа!

Днес моя кантар ме позарадва, но шшшштттттт, да не ме чуе  hahaha - 113,8. Поне не е 114,4. Дано да се е раздвижил, но не еднодневно!

Хайде гуш на всичкии и ставайтеееееееееее!!!

# 69

Добро утро,закусете и с мен Hug!
Тази сутрин ме събуди алармата на комшията отгоре Crazy!Явно е нова,не съм я чувала досега,ама е доста силничка!И звъни точно в 7 #Cussing out!
И сега си закусвам,спирам да се тегля вече!
Джижи,сантиметъра ми е пръв приятел от днес!Аз си бях сваляла едни мерки преди около месец,ама не мога да си намеря къде ги записах ooooh!!
Вчера си направих упражненията и понеже 18 часа беше по времето,когато бях по средата на комплекса,не съм вечеряла.Малко диня ядох към 20 часа.
Навън е слънчево,ама вятъра е много силен,дано да поспира днес!Искам на разходкаа!

# 70
Добро утро, момичета!  Hug
Аз вчера добре се похвалих, днес шляп - плюс 300 грама.  Crazy
Но съм пред МЦ, пък и вчера закусвах вафли и вечерях диня със сирене - явно това не са моите правилни храни.

Каш, браво, че си се намъкнала в дънките!  Peace Grinning
А това пък с джина и тоника да не мислиш, че сме ти го отчели като грешка, какво се оправдаваш - да не сме скумрии, да пием само вода?  Laughing Естествено, че човек трябва да си угоди понякога на душицата, на какъвто и строг режим да е.

Деси, страхотна закуска! Мляс, мляс!!!   newsm64

Аз обаче такива разкошотии нямам тук, затова закусих леща (не ми се смейте). Готвих я снощи, но се удържах да не ям. Сега имам един особен вкус в устата - леща с кафе сутрин е доста странна комбинация.  Mr. Green Laughing

Приятен ден на всички!!!  Hug

# 71

... Сега имам един особен вкус в устата - леща с кафе сутрин е доста странна комбинация.  Mr. Green Laughing

Приятен ден на всички!!!  Hug

Joy Joy Joy
Ох,много се смях,разхълцах се!!!
Тази рецепта можеш да я сложиш при закованите системни рецепти hahaha!Ама не ми се вярва някой да си я направи,или...може би да?!?

# 72
Добро утро и от мен.
Адаш  няма да го хваля, че току виж се засрамил, ама дано все така да продължава Wink и благодаря за закуската.
Жаси явно късната вечеря си казва думата. Не ми се мисли като преминем към нормално ядене ooooh!, май ще трябва доживот да си системстваме Crazy
Сиси браво за минусите, страхотни резултати Hug
Аз днес не знам какво да правя - да ям ли, да лунувам ли, идея си нямам. Ще мисля още няколко часа. Днес за закуска нямам време - станах 10 без нещо, пих 1 кафе, оправих и нахраних детето, седнах да се разпиша и ще трябва да се приготвям, че сме на консултация. В туй ужасно време въобще не ми се излиза, ама трябва да видим колко сме пораснали за 3 месеца.
Хайде лек и системен ден от мен Hug

# 73
Наде, а как си иначе, пиши повече. Още ли си на нощни смени?
desi_max, не се тегли вечер, а може и на 2-3 дни да опиташ, че да не ти действа демотивиращо.
Джижи, нормално е различните кантари да дават отклонения, но за работещ кантар според мен не е нормално отклонение повече от +/- 1-1,5 кг. спрямо друг, ако е повече тогава със сигурност нещо му има. Моят кантар тегли по-тежко точно толкова от тези на майка ми и свекърва ми. Нещо интересно ми направи впечатление, когато бях по-тежка, отклоненията бяха по-големи, а на по-малки килограми се смалиха и даваше разлика с 500 гр., а килограмите на децата и на трите килограми са еднакви, евентуално с 100-200 гр. разлика най-много. Т.е. ниското тегло си е точно, не знам някой метролог може да обясни..
Каш, на мен ми се е случвало да се тегля късно вечер, че обикновено не заспивам преди 12-1 ч. имаме баня в спалнята и като ходя да пишкам (или след курейшо Simple Smile) се мятам и на кантара и винаги е по-ниска цифрата от обяд да кажем, но на сутринта или е същата или имам още малко минус, никога по-голяма Браво за дънките!
Стеле, много се радвам, хайде в понеделник твърдо 113! Hug
Жаси, случвало се е често да закусвам някоя бленувана вечерта манджичка, така че те разбирам! Wink Спомням си едно момиче си беше пържило картофи за закуска, на мен ни ми се занимава, но съм яла студени.
Бебок, мерси! Hug Аз не смятам да преминавам към нормално хранене в ежедневието, само на определени поводи, празници, в останалото време ще изместя вечерята към 19-19.30, като пак ще се стремя да е лека. А на теб ти трябва не да се луташ и да се чудиш какво да започнеш или комбинираш, а да се въоръжиш с търпение и да си дадеш време, резултатите няма да закъснеят! Wink

Аз днес съм 66,800, т.е. стопила съм минуса от р.д. много бързо, сега остава да стигна последната най-ниска цифра, която видях, но така и не отчетох: 66,200 и продължавам. Вкъщи си ми е по-лесно системстването! Peace

# 74

Общи условия

Активация на акаунт