"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро,Системки! Hug Hug Hug
Добре,че ме светнахте за задържането на вода по пълнолуние/вчера бях 77,200/ #Crazy
Но днес да се похваля-вече съм 76,400кг.Талия 80см.-не мога да повярвам!
Маик,какво е това пуша- не пуша,ям-не ям.Вземи се в ръце и откажи цигарите,през това време системствай и да видиш резултати!Говоря ти от личен опит.
Да се отчета:
з.кисело мляко с вафлички "Мираж"
о.лятна маджа/тук така й викат/ със сирене и сухари
в.кисело мляко с 2 кивита/от кога чакам да ги заредим/
Миме-то,честит ти нов номер на дънките-давай все така!
Мляко с нес,страхотна си!Винаги даваща съвети и мотивираща!  bowuu
Лек и системен ден на всички! Heart Eyes

# 631
Мляко с нес, моля те сподели системното меню от Макдоналдс Praynig

# 632
Аз съм с малък плюс, дано до понеделник да го няма, но и да е там, няма значение, все ще падне...
blaithy, и аз много ги обичам, а по повод стиропора, дъщеря ми като беше малка яде в градинката такова блокче и един дядо много притеснен започва да ми обръща внимание какво яде. Мъжът ми каза, че е трябвало да му отговоря, че ни е останал малко от ремонта и да не го хвърляме.. Simple Smile
Жаси, и моите деца ги обичат и това е от компромисите, които давам на вън освен плодове, купувам различни видове, от царевица също са много вкусни, смесените.. За сушито съм писала аз как го правя в темичката с рецепти, не е трудно, има само няколко тънкости в приготянето на ориза, дресинга и самото навиване, но като опиташ веднъж.. За магазинчето маик вече ти е писала, точният адрес е Пиротска 18, но по точно е на Цар Смуил и Пиротска - http://www.kitaiskistoki-lius.com/. Има страшно много боклуци там, но и много неща, които си заслужават и предпочитам от там да купя по-евтини норита, уасаби на прах и т.н. и да наблегна на по-качествени риби и морски..
маик, ще затвърдиш минуса! Hug

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 16:06 от Сиси ♥♥

# 633
Тиру-риру!

Здравейте, дами!!!   bouquet  newsm51 smile3525
Теменуга - забравям да ти отговоря на последното ЛС  Blush Благодаря за милите думи и успешно системване на теб и сина ти!!! Шъ стани!!! Важното е да сте постоянни!!!
СисиHug Hug Hug Какво и как съм чела не е ясно, сега видях, че съм пропсунала повод да те поздравя - да ти е жив и здрав мъжа и дълги години да сте щастливи заедно!!! Много здраве на красивия мъж Влади и принцеса Юлияна!!!
Миме-то, ЖасиHug Hug Hug да спретнем среща за другата седмица, ако нещо? newsm78
МММ, на всички останали/да не изброявам, че ЕГН-то ми играе номера  hahaha/ -  Hug Hug Hug

Днес със ставането си изкълчих глезена, мммдааамм, от чиста спортна злоба, реших да тропам с крак и така!! После паднах по стълбите!!! А като тръгвах за офиса и кола щеше да ме блъсне, та стана съвсем весело!!  #Crazy smile3501 smile3532

За отчета - верно като пише, човек слабее, при това равномерно,  newsm62 Нови минус 300гр или 96,7, да видим дали 6е е така добре и на отчета в пондРелника!!!

Мляски и гушки!!!  Two Hearts newsm76  loveuuu Heart Eyes txtloves Tada  bigdance2

# 634
  Здравейте Hug Браво на всички с минуси! Няма да ви изброявам за да не пропусна някой. Аз не бях системната двете седмици от как работя, но от три дни влязох в ритъм и си системствам. Чета ви редовно, но не ми се пише понеже цял ден съм на компютър и вечер нямам сили за писане. Малкия боледува в момента и съм си вкъщи от вчера.

Ето отчета ми за днес:
з-тостери
о- купичка леща, филийка ръжен хляб , 1 краставица на салата
в- зелева салата планирам

Не съм качила за двете седмици несистемстване, но вече искам и да свалям. Достатъчно се мотах, няма свикване..задълженията в къщи, детето на ясла, работата..лудница е, но трябва аз да си нагодя нещата, очевидно сами няма да се наредят.

Желая ви приятен уикенд Hug

# 635
Тиру-риру!
Миме-то, Жаси -  Hug Hug Hug да спретнем среща за другата седмица, ако нещо? newsm78

Добре, супер! Искате ли в Мола (Карфур) на Цариградско? Там има едно готино кафе точно под купола, има и за хапване - ако има гладни.
За Ариана вече е много студено. Или пък вие предложете къде? Може в някое по-централно място - някоя пицария примерно?

А ти ще се претрепеш, бе жена - внимавай!  ooooh!
Аз ще ходя в едно манастирче на околомръсното да питам да ми четат Киприянови молитви против уроки и магии (има защо), да те водя и теб?  newsm78

# 636
  Какво стана последно с ония оризови стириопорки? Режимни ли са чисти за вечеря? Свеки много ги яде в офиса, но не се бях сещала че може да са системни , а не им знам състава.

# 637
Жассс -  Hug Hug Hug ОбичЪм тЪ!!! Не е лоша идея, кога ще ходиш на манастир4е? Че аз на вси4кото отгоре съм и изоставена за уикенда отново, а не мога да мръдна на гости, щото няма кой да ми гледа ку4е и костенур4е!!  Cry Пък и ме е страх да стоя сама, картинка отвсякъде!! Инак и идеята за Карфура ми се струва добра имам добър подстъп, ама Миме-то с коли4ката как шъ стигнИ?  newsm78 #Crazy

Много ми е самотно и смотано - нашите сега заминаха на Белмекен, 2 приятелки за Турция, а другата с която имах уговорка да се видим, ми е в Дивотино и няма как да си направим женско парти - ба .... ти и седмицата гадна!!!  Confused Cry Sad

Сиси - дай идея и ти, молиФ ти сЪ!!!! Нал' шЪ си възможна?  Praynig

КашHug Hug Hug Да се оправя бързо детенце!!   bouquet

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 13:54 от divimo -66,8

# 638
Здравейте и от мен.
Чак сега се добрах до компа и набързо да ви пиша
З: 2 парчета пица
О: пържола и наденица на барбекю, шопска салата без сирене
В: мисля или готвено прясно зеле или салата зеле и айрян
Да ви се похваля - мъжо ми купи телефон за РД-то - LG GD330. То има време до тогава, ама тъй тъй решил та днес го взехме. Отивам да го разучавам още и след това да чистя, че бая за чистене има ooooh!

# 639
но по точно е на Симеон и Пиротска
Thinking Сиси ♥♥ ,Симеон и Пиротска са успоредни - не се пресичат!

# 640
Здравейте Hug
Диви честит нов минус Hug
Сиси много се зарадвах на инфото за оризовките. Явно щом пък са само ирз и сол ще са системни за вечеря. Ще се заровя в Билла да им изчета етикетите и ще си харесам  един пакет. Пробвала съм такива и ми харесват. Ще ги имам като вариант за вечеря с плод или зеленчук Peace
Мляко с нес е права като казва, че руските модераторки съветват да се чете съдържанието-от там лесно ще се разбере дали отговаря на правилата на системата
Жасмин благодаря за споделеното вчера за изварата на Olimpus-страхотна е Crazy Момичета ако иската вкусна извара, която се маже като крема сирене тази е супееееееееер. Сега изядох половин кофичка с извара Crazy И май това ще и вечерям, или пък ако си купя оризовки-ще им добавя плод Peace
Кашарел радвам се че писа Hug За оризовките-явно преди да си вземен пакет е добре да погледнем съдържанието. Но тези с кафяв ориз и сол/подправки са явно съвсем, съвсем системни Peace Бързо оздравяване на малчо Hug

При мен-теглото ми и днес играе Thinking Но нищо. Преди малко попрочетох съветите и опита на Мириманова. От това което тя е разказала излиза, че когато е била съвсем малко от целта неочаквано е качила. Продължила е да е системна. И така след извесно време плюса е паднал. После пак нагоре. И така няколко пъти теглото е играло. Дали наистина на финала се получава така? То аз на моменти се чудя дали да продължа още с отслабването или да спра да слабея Thinking Не съм решила дали да гоня цел от 60кг. или да спра на 65кг. Ще продължа все така системно и тези дни ще реша дали искам още да свалям или само ще искам да задържам. Май е добре сега да се постарая следващите 3 месеца да запазя този прекрасен резултат. И после ако реша че искам още 5кг. да махна да ги махна. Май ще е добре да чета за храненето след постигане на целите и как да се запазят килограмите Thinking Защото това е най-дългата и трудна част от отслабването- а именно запазване на постигнатото Wink

Редакция: Намерих нещо интересно, което е от книгата за живота след отслабването. Като имам време ще прочета повече информация за това какво съветва Мириманова да правим след като си постигнем целта. Има много сканирани неща и снимки на упражнения Peace
Ето тук: http://www.labirint.ru/books/193971/

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 15:52 от janeta*

# 641
map_n, Самуил имах предвид, ама.. сега ще го поправя и по-горе - http://www.kitaiskistoki-lius.com/contacts.php
Жани, ами те всъщност всички, които са само с ориз стават, дори и тези с подправки, защото те подправките са ким, сол, а натуралните са и без сол, аз затова давам на децата от много малки. Наистина е удобство, вместо да вариш ориз..
Див, ще дойда с деца през седмицата, в зависимост кога точно 1-2 бр. Simple Smile A през уикенда мога и сама. Hug
КашHug
Бебо, честит телефон!

Отиваме на разходка..

# 642
   Жани, така си перфектна Heart Eyes но ти си знаеш най-добре. Аз с удоволствие ще чета новите неща които ще откриваш и ще ни споделяш Hug такова инфо нямаме, а е време да се набави Peace

# 643
Жасмин благодаря за споделеното вчера за изварата на Olimpus-страхотна е Crazy Момичета ако иската вкусна извара, която се маже като крема сирене тази е супееееееееер.

Нали?  Grinning Grinning
Щом на мен ми се услажда, а аз мразя извара, значи наистина е вкусна.  Peace

Сиси, мерси много за инфото! Ще се пробвам с това суши, да видим как ще се спогодим.  Hug

Bebok, честит телефон, със здраве да си го ползваш!

Диви, не знам точно кога ще ходя в това манастирче, не съм решила още - ще се разберем на срещата.

Днес съм системна, та знае ли се.  Laughing

Закуска: кисело мляко с мюсли с плодове
(от Карфур, вкусно е много, ето това е, разбърквам си от него с 2/3 кофичка кисело мляко и става страхотна закуска:
http://www.thepricechat.com/price_info.php?pid=Carrefour+Cereal+ … g&city_id=111 )

Обяд: Ризото с пиле и морски дарове
Вечеря: ще е плодово-млечна

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 16:16 от Анонимен

# 644
Кашарел благодаря ти Heart Eyes Наистина е добре да вземем да си набавим и от инфото за след достигане на целта. И май сега това ще започна да търся и чета-мисля че е време Peace
Жасмин наистина изварата е много хубава. Благодаря ти че вчера сподели за нея. Последните дни много ми се ядеше извара и всички други които съм си взимала не ми харесваха особено. Но тази си е като крем и мъжът ми който много е капризен на извара я хареса много. Докато го погледнах и той ми я беше подхванал с лъжицата. Едва си я оттървах от него hahaha

Редакция:
Системки къде сте всички? Вечеряхте ли вече?
Аз вечерях......познайте какво? Извара, свърших кутийката която купих днес hahaha Но е толкова вкусна, че на обяд и вечеря стабилно си ядох извара със сухари
Отчет за днес:
З: сухари с пастет, кафе с бита сметана, вафла
О сухари с извара, краставица, ябълка
16ч. нескафе
В: пак сухари с извара hahaha и чаша прясно мляко(свърших я изварата....но утре пак ще си взема Joy)
Днес менюто изглежда много скучно....но нещо ми се ядеха сухари и извара. И за това предимно това ядох днес. Чувствам се много доволна и сита защото ядох нещо, което ми се хапваше от доста дни насам Peace

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 18:18 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт