"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Добро утроо!
Не й устисках на тази торта!Вижте само в колко часа ви пиша!
Шегувам се,мъжът ми днес е отрано на работа и ме събуди.Разсъних се и викам,чакай,да се похваля на системките,докато си хапвам,че тази сутрин съм
59.300 кг
Здрава,бодра,ядяща...
Хапнете,че и вашите кантари да ви заобичат!!!

# 661
Добро утро.
Деси, страшна закуска Crazy
Сутринта като се възкачих на гея, показа 76 newsm44, ама имам малко прегрешение снощи - няколко зърна гроде, натъпкани от детето в устата ми Blush
Ако понеделник видя 75 ще вдигна банкет hahaha Joy
План за днес
З: пица отново, грозде
О: пиле със зеле, шопска салата без сирене
В: или месо и наденица или запечени сухари с кашкавал и айрян
Лек съботен ден. При нас се учертава дъждовен Sad

# 662
Добро утро, момичета~ Не знам за вас, но на мен ми е страшно студено. Бррр. Не трябваше да излизам да тичам, като се събудих... -увива се в юрганче-

Днес закуската ми беше корнфлейкс и мляко и един сникърс  Laughing Но тъй като ще ходя на кино, ще има и късна закуска - пуканки - прожекцията ни е от 11, така че ще хапна малко пуканки, и чак след филма и след евентуален шопинг ще обядвам - някъде към 13.00. Все още не знам какви да са обяда и вечерята, но тях със сигурност ще ги направя системни.  Wink

# 663
Добро съботно утро системки Hug
Деси срахотна закуска Crazy И поздравления за кантара Hug
Бебок стискам палци в понеделник да е 75кг. и да почерпиш Wink
И аз днес искам да се похваля, че след като мина вчера пълнолунието днес големия плюс от +1.7кг. го няма. И тази сутрин с колям кеф видях, че съм на теглото от понеделник на отчета и на това от линийката Party
Отивам за чаша кафе и порция топли макарони на фурна, че вече са готови и как ухае само Crazy

# 664
Значи за пореден път се уверявам, че тия изненадващи плюсове са от луната. Дано сега завалят минуси и в понеделник напълним темата с тях.
Аз току що изпих и едно мляко с нес и май няма да ям грозде, че преядох.

# 665
Ами да Бебо от луната бяха тези плюсове. Аз за това предупредих, че има пълнолуние и че плюсовете почти сигурно са от задържана вода Peace
Сега вече ще валят минуси и отчета ще е супер в понеделник за всички:party:

# 666
Добро утро, моичета! Браво за минусите, само така!  newsm10

Izu, пази се да не се разболееш само, че сега времето е много променливо. Около мен всички са болни и май и аз тръгвам на зле - тази сутрин доста ме боли гърлото.

desi_max, за тортата не знам, ама как ми се допи капучино, мммммм - страхотно изглежда

Бебок, браво за минуса! Я виж какви незабавни резултати имаш, като си по-сериозна със системата.  Grinning Peace

Жани, много се влияеш от луната ти, как качи и свали 1,7 кг. за 2 дни, това никога не ми се е случвало?  Shocked

Аз тази сутрин съм само -200 грама надолу, но пак е нещо, че съм в МЦ.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 08:54 от Анонимен

# 667
аз съм пък + 400 отгоре - от снощния паладжан ще да е. това ще ми е голяяяма висулка на ухото Rolling Eyes
з: и у нас макарони, но не на фурна, а варени и със сирене. малко по-късно ще изям и един донат с нещо сладко Peace
о: хартисалите патладжани. четох внимателно ПАК и това може сякаш;
в: таратор
после сме на гости, за където съм си купила сухо червено вино и няколко чешита сирена' надали ще пи или ям, но все пак има резерва някаква.
системен ден желая. аз излизам на традиционно съботно кафе със закуска и планирам да мушна един боровинков донат   bowuu

# 668
Маик едва ли е от патладжана този плюс. При нас жените организма се влияе от много неща и почти винаги има нещо което да донесе плюс на кантара. Продължавай системно и не обръщай внимание на този плюс-утре няма да го има Peace
Жасмин минус 200гр. в цикъл са направо страхотно. Радвай се на всяко минусче без звачение дали е -600гр. или -100гр.....важното е че е минус. И минус след минус ще стане голяяяяяяям минус.
Ами да ти кажа аз имам плюсове при пълнолуние, МЦ и ову-но понякога е това. Не всеки път. Но този път луната ми донесе доста голям плюс. Всеки ден от последните 3 дни имах по 500-600гр. плюс. Дори вчера малко се притесних какво става ooooh! Но се самонавивах че това е от луната и че до 1-2 дни няма да го има този плюс. И така и стана-притичвах цяла нощ до 00 и водата явно е изчезнала Party

# 669
Маик,забравих сутринта да ти кажа,че и аз не се имам за проста,уж бързо запомням,ама месец и нещо ми трябваше,за да запомня какво може и какво не за обяд и вечеря!А като го погледнеш,не са толкова много като обем правилата!Все се бърках,то и досега имам пропуски де,къде съзнателни,къде момичетата тук ми ги посочват.
Не е закусвало още детето,не било гладно.Какво ли ще му се яде...

# 670
божкеее - не знам какво чета. а специално си купих  ooooh! няма да пиша повече менюта, че само се излагам. а не съм прост човек уж...
Маик защо казваш, че няма да пишеш менютата повече? Нали идеята е ако бърка някой другите да го поправят. За това споделяме и храната тук. Продължавай да пишеш и не се притеснявай ако сбъркаш. Ще те поправим и много скоро вече ще си запомнила храните и комбинациите. Не си проста........а просто всяко начало е трудно. И ако до сега си имала различен начин на хранене (а в това съм сигурна) ще е нужно време за да научиш и свикнеш с нови правила
И аз съм бъркала в началото. С времето става много лесно всичко Hug

План за меню днес:
З: макарони на фурна, нескафе
О: ориз с месо на фурна, салата, айрян
16 нескафе
В: мисля да си купя от въпросните оризовки и да си ги хапна с ябълка (стига да намеря системни такива), ако не намеря ще си взема от вчерашната извара и сухари с айрян

# 671
Жасмин минус 200гр. в цикъл са направо страхотно. Радвай се на всяко минусче без звачение дали е -600гр. или -100гр.....важното е че е минус. И минус след минус ще стане голяяяяяяям минус.

Радвам се аз, как да не се радвам!  Grinning  Знаеш ли колко страхотно се чувствам с 11,5 кг. надолу?  Grinning
Ти знаеш де, какво те питам.   bouquet

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 11:20 от Анонимен

# 672
Жасмин разбира се, че знам мила какво е усещането- сякаш летиш Party

# 673
Здравейте момичета, присъединявам се към вас. Да ви разкажа малко за себе си и защо реших да пиша при вас. В момента съм 76-77 кг(1 кг варира) и немога точно да преценя- искам да сваля до 60. Последните 3 месеца започнах опитите си да отслабна, не съм спазвала конкретна диета, но ограничих много неща. Ядях предимно месо, плодове и зеленчуци всякакви, риба и млечни. Така от 85 кг вече съм 76 и нещо.
Вече като реша да почвам определен режим и всякаш подсъзнателно ми се хапват се неща, които не трябва да ям. Това е една от причините да се спра на Системата, защото до 12 няма забранено.  Не че ям много и безразборно, но като знам, че няма ограничение и не ми се ядат много неща , защото знам че мога да си позволя всичко, от което последно време не съм яла.
Объркана съм  защото винаги се колебая в решенията си и бързо се отмятам, не че нямам воля, а защото си мисля че ям много, а като не ям не отслабвам и пак съм на начална позиция  Confused  Променяйки хранителните си навици намалих и часът на вечерята си и гледам да не ям късно-  преди вечерях към 22 часа, а сега 19 или 20 така че вечеря в 18 няма да ми е толкова трудна или поне се надявам. По - късно ще напиша менюто си за днес и ако нещо съм объркала да ме корегирате. Имам и няколко въпроса, които ще ви задам ако не намеря отговор на 1 страница. За сега това е от мен   Simple Smile

# 674
  • ВАРНА
           hi_itt, здравей. Явно тялото ти само ти е подсказало, че се чувства добре с хранене като системното. Бързо ще свикнеш с леките ограничения,  по-трудно сякаш е да си позволиш да ядеш всичко на закуска. Явно изглежда страшно за желаещите да отслабнат  Wink  Набито ни е в главите, че само с глад се отслабва.... Но като започнеш системното хранене, ще видиш, че става и с ядене  Peace

Маик, и аз след патладжанена вечеря съм имала плюсчета, може би вода се задържа повече след него...  Едва ли случайно са го забранили в списъка. Ние двете сме още едно доказателство, че патладжан за вечеря не става    Grinning Hug

След всички ПМС, МЦ, пълнолуние и от каквото още може да се подуваш и да задържаш течности, днес пак съм под 57 - 56.4. Излизам да закусвам с торта .... Grinning

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 16:20 от Мляко с нес

Общи условия

Активация на акаунт