"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
да дам цялостен отчет за деня
З: бадеми, лешници, 1 мини вафла, 1 праскова
О: салата зеле, домати и краставица на салата, сирене, кашкавал, 2 сухара, 300 мл айрян
В: салата от домати, чушка със сирене, 300 мл айрян и преди малко мляко с нес
Много съм доволна от себе си днес  Sunglasses
Джили честит ти минус Hug

# 496
Пфуу... не ми е излязла програмата още -.-

Иначе днес беше един хубав ден - 5 часа шопинг  Sunglasses

З: мляко с корнфлейкс, няколко соленки
О: някакво кюфте/руло печено беше и салата домати и чушки
В: кисело мляко и сини сливи и 2 глътки прясно мляко

Сряда ми е ден за мерене, така че тогава ще кажа какви са резултатите за първата една седмица.  Simple Smile

# 497
Здравейте момичета!
Прочетох ви,но закъснях от работа си дойдох в 17.50 и ето ,че пак не мога да вечерям като хората.
Таня е права може да комбинирам олекотения режим на Дюкан със системата,но вече по тоя начин аз си я видоизменям!А това не е хубаво.
Значи вечерите може по вечко да ми са протеинови!
Наистина ,че свалям мазнини и тялото ми взе да се пребира.
Ще поискам брат ми да ми направи снимки и някога ще ви ги пусна откакто съм на системата,а после ще ви пусна и преди.
Наистина затова сме тук да си помагаме.
За кантарите не вярвам,защото на 2 кантара се теглих едновременно-електронния ме измери 73.300 но това е вечерта облечена и нахранена,а механичния 75
Ако съм 75 и напълняла дрехите ми изобщо няма да ми стават.
А сега ви оставям,че отивам да пазарувам до Пенито.
Бебок ти на интервалното или на системата си?В колко вечеряш?

# 498
Бебок ти на интервалното или на системата си?В колко вечеряш?
От 2 дена карам Системата, интервалното ще го ползвам за задържане на килцата.
Ако комбинираш олекотения Дюкан и системата ще е супер, ама ти си реши. каквото и да решиш ние сме с теб. И наистина дай снимки Преди/Сега Hug

П.П. Къде сте всички бе? Стига сте ровили в хладилниците, ами идвайте тука на отчет.
Аз от сега знам какво ще закусвам утре - сухари с лютеница и шоколад Crazy Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 19:14 от bebok_86

# 499
Здравейте всички..

Менюто ми за днес -
Закуска: 3 парчета руло със шоколад, 100гр бадеми, 3в1
Обяд - чушки с месо на фурна
вечеря - наденица на скара, която ми се стори по-мазна от необходимото Sad

Сега отивам да правя Наши сиренки и като се върна ще ви прочета Simple Smile

# 500
ЦУН-ГУН И ОТ МЕН!  Hug Hug Hug Hug

Видях една моя любима дюканка, че ние навестила и много й се зарадвах - Тяна, пиши ни по-често, ти си един от най-позитивните хора, който съм срещала във форума и още едно такова слънце ще ни дойде добре  Hug Hug Hug
Особено на мен и особено сега!!! Момичета, аз съм 3-та седмица в застой - ни нагоре, ни надолу!!!  Whistling Crossing Arms Имах и няколко несистемни дни в които пиех кафе с мляко/без захар, бррр, мразя захар в кафето/ посред нощ, но дори и това не се отчета на гейчо  newsm78
Което ми напомня - честито на всички минуси, добре дошли на всички новопристигнали, пожелавам купища минуси !!!
Чета редовно, но нямам ищях за писане!! Депресирана съм и ми става все по-трудно! Нямам предвид системата, от нея няма отказване, просто защото вече се е превърнала в навик, като дишането bowuu
Имам предвид "психологията на отслабването" - не вярвах, че разхубавяването може да ми вгорчи живота толкова, но е факт!! Напоследък си правя разни равносметки за живота ми до тук и нищо смислено не излиза, след като тегля чертата  Tired
Мозъкът ми започна да" дава на заето", както пише Катето, след определен брой свалени кг и честно казано ми става все по-трудно да живея в мир със себе си! Аз се променям, но живота ми остава същия - това ме побърква!! Не мога да намеря опорната си точка!!! Не знам какво ми се иска да направя и от къде да започна!!! Изнервена съм, нещастна съм, а няма и с кого да се скарам да ми олекне!! Всичките ми приятелки в този момент имам някакви проблеми и аз няма и на кого да се оплача, приемам оплаквания, съветвам, утешавам, но ... си оставам самичка да се самоизяждам!!!
Не знам защо се получава такава, мислех си че съм позитивен и весел човек, но сега ....
Чета главата за спадовете, чета и "Минус 60, проблем", опитвам се да правя разни психологически упражнения, но ме хващат дяволите и зарязвам всичко и после пак отначало!! Или апатично си проспивам няколко дни!!
Не знам какво ми се случва и защо  newsm78

И за да не е съвсем сълзливо излияние да ви почерпя с 2 мои скорошни изцепки:

1. Разговор с доКтора/за пишещите в лапацалника е ясно за кого иде реч  hahaha/
Преди няколко дни си пушим и си говорим пред клиниката, слънцето напича, аз съм замижала срещу него и съм се унесла от гласа му, дори не слушам какво ми говори точно и някак в просъница почти, го чувам как казва:
-Един казва, свършва, друг че сега започва, трети, че се задълбочава ...
 и аз разнежено изтърсвам:
- Ама за секс ли става въпрос?  ooooh! doh rotfImao rotfImbo Banghead

Леле как ми се смя тоз ми ти доКтор докторски, със сълзи направо!!!  Blush Човека за кризата си говорил, ама пусти телешки възторг!!!

N.B. - това все пак доведе до определени положителни напредъци, но не е това за което си мислите  hahaha Joy rotfImbo rotfImao smile3533 smile3532

2. Случка с контрольори в градския транспорт:
Пътувам си аз от банката към офиса и пак съм се отнесла във вътрешните си адови кръгове, когато чувам строг, но любезен глас:
-Билети за проверка, ако обичате!
На което аз, не съвсем на себе си отговарям:
-Не, благодаря!!!  newsm78
Контрольорката  smile3506 newsm09  и ме пита:
-Вие с карта ли сте?
На което аз силно възмутена и раздразнена отговарям:
-Каква карта, не виждате ли, че съм с билет!!!  fight fight smile3537 smile3538

Та такива ми ти работи!!!

Хайде живо-здраво и до кукане!!!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 21:09 от divimo -66,8

# 501
Дивко, много ме развесели с твоя пост. По-често се включвай. За депресията - ами оплаквай се на нас, ние за какво сме тука. А за карането - ми и с нас може да се скараш (може и с новите да се караш Joy) Hug Тоя пусти доФтор - как може да си мислиш за секс, докато той ти говори за тая пуста икономическа криза  hahaha Joy hahaha Joy

Отивам да гледам Байландо, че една приятелка ще участва ( не лично), за да сбъдне мечтата си.

# 502
Диви хайде едно гуш от мен за депресията Hug А с тези истори ме зареди с усмивка за цялата седмица Heart Eyes
Джилиан благодаря ти  bouquet Браво за страхотното минусче и другия понеделник да видиш следващата цел Hug
Бебок аз съм тук, не в хладилника Peace Малко закъснях с вечерята днес, че от 17.30ч. до почти 19ч. бях на родителска среща в училище. Но пък и днес мина поредния системен ден Flutter

# 503
Джиджи, да, задържането на килограмите винаги е най-големият проблем след всяка диета, режим, но тук това му е хубавото, че няма след. Системата според мен не е за хора, решили да смъкнат определени килограми и после да продължат със старите си хранителни навици.
pipilota_85, най-добре си осигури предварително вечеря и я хапни веднага като свършиш работа. Вечерята ти от даденото меню не е системна.
маик, Hug
Джил, чудесно минусче, много ти се радвам! Hug
Диви, доживяхме! Hug Ще изгрее слънце и на твоята улица, просто му го позволи!! Продължавай да се разхубавяваш!!!!! На прав път си! Обичаме те и няма да се даваш на тъпата депресия, хайде казвай й марш и ще видиш как ще започнат и минусчетата! Hug И тук да пишеш всеки ден, без значение какво!!!  Heart Eyes

З. Пълнозърнеста юфка с масло и сирене; грозде
О. Ризото с див ориз, пиле, чушка, малко зеле
В. Кисело мляко с извара, 1 изостанало парче плосък ръжен

Лека нощ! Hug

# 504
Ма то вярно днес трябваше да се тегля сутринта  ooooh!!Само ако бяхте видели как търчах,100 задачи в минута,изтървах си автобуса,изобщо не ми дойде наум,че трябва да възкача гея!
Наистина не е системно това моето с ябълката,изварата и морковите,но ми е дяволски вкусно и днес пак това си хапнах!
Ама да знаете какви дънки открих,обух и как ми стояяят Flutter!Много съм доволна от себе си!Хайде,утре,ако успея сутринта,ще се метна на кантара!
[color=greendivimo -66,8][/color],и на мен ми е готино да чета постовете ти!Освен това си спомням,че май твои снимки гледах с впечатляващ резултат!Не изпадай в униние,ние имаме нужда от теб!

# 505
Момичета едно известно време няма да пиша,защото монитора ми издаде багажа , а ползвам на брат ми.
Ще трябва да си търся друг,но сега е по-важен ремонта ми и дърва за зимата!
Обичам ви и ви желая много ,много минуси!!!

# 506
Здравейте пак! Hug Hug Hug
Джилиън,много ти харесах офиса Joy
Диви,и аз съм в твоето състояние.Само че при мен е от натрупаните килограми и от стрес./Ь пък може и от друго да е./Започвам режима за 4-5 дни и като чуя нещо гадно или се натоваря психически повече ,налитам на сладко и прецаквам всичко.Напоследък много ми тежи от думите на колежките,че постоянно съм ядяла.Те ме виждат  в 18,00 часа да вечерям,а те се ояждат в къщи след работа/22,00часа/Качвам-смъквам 1-2 кг. от  1месец и сама виждам,че не си правя добро.Но се въртя в кръг.Много ми е трудно така.Все си мисля,че ако издържа да съм системна 1 месец всичко ще се подреди.При теб това е от задържане и не би трябвало да го вземаш толкова навътре,все пак си смъкнала доста.Хайде да се усмихнем и да продължим упорито да системстваме,дай го по-ларж!
Аз ако смъкна 5кг. ще се чувствам по друг начин-убедена съм.Само да мога да издържа 1 месец Sad
Явно не мога да си простя за килограмите и съм настроена,че няма да мога.А трябва-това са основни съвети от К.Мириманова. Hug
Миме-то,къде се загуби?

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 00:46 от Теменуга

# 507
Добро утро.

Теменуга, я по-сериозно. Всички се ядосваме, че сме качили кила, ама не се отчайваме. Длъжна си заради себе си, и най-вече заради си сина си. Никакво отказване, такъв ли пример ще му даваш? Като види трудност и да се отказва. Разгледай пак снимките на Дивимо, разгледай снимките на рускините ТУК, кажи си, че и ти можеш и ще махнеш тия проклети кила.
Джижи, жалко че нвма да може да пишеш Hug
desi_max честита ти придобивка и днес сутринта на кантара да ни зарадваш Hug
Аз сега закусвм : 2 сухара с купешка лютеница, малко лешници и бадеми. После ще ям шоколад, че няколко дена не съм Mr. Green
Лек и системен ден и стискайте палци да имам 6 на рецензията на дипломната работа Flutter

# 508
Добро да ви е утрото и красив денят   bouquet. Момичета Благодаря за топлия прием  Hug

Аз всъщност съм си стрикна четвъртофазна Дюканка, заимстваща системни идейки и затова не съм ви се месила в темата досега.Просто се опитах да помогна поне с кураж на Джиджи, че знам каква мъка е за всички ни пустото отслабване  Grinning
Уважам избора на всеки,който е решил да направи нещо за себе си без значение каква диета си е избрал ( е противник съм на отслабването с хапчета и чудотворни илачи, ама такива теми не чета и не ме вълнуват) и не харесвам крайните мнения, които някой си позволяват за една или друга диета.Аз съм безкрайно благодарна на момичетата от съседната Дюканска тема и винаги когато мога помагам, както те го направиха за мен.Ето и вие сте полезни не само на тези,които са системки, защото винаги линковете, които пускате са много интересни. На мен вашия начин на хранене ми допада, защото аз без стабилна закуска не мога  Laughing е не спазвам точно вашите правила, но пък основното е горе долу същото.
В крайна сметка е важно човек като реши да направи нещо да го направи отговорно премисляйки за себе си + и - .При диети е важно не само да отслабнем, а и да сме здрави нали така  Peace

Дивимо  Hug радвам се, че ти действам позитивно.Слушай сега няма да се даваш на лоши мисли  Naughty Хубавото едва сега започва.Променена, красива, слаба от какво си недоволна? Направи нещо съвсем ново за себе си, иди на фризьор, поглези се с нещо, смени си работата или поне шефа  Joy, иди на фитнес или подскачай в къщи абе изобщо нещо, което да те държи бизи  Laughing и да ти отвлече изцяло вниманието от злободневните проблеми.Те са винаги с нас, ама е хубаво отвреме на време да ги правим невидими  Mr. Green Толкоз за сега психология стига, че не ми е силна страна ама поне се опитах  Joy

Поздрави на всички ви и успех нататък   bouquet , а аз да си лягам,че пак среднощ стана  Tired

Жасмин  Hug Много благодаря!Изчетох на един дъх и ми дойде идеално преди сън.Простички неща, които уж знаем, но е хубаво да си припомняме  Peace

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 08:31 от tqna

# 509
Добро утро, момичета!
Дивииии, гуш! Hug
Ванга е казала разни неща за мъките и страданията, ако ти е интересно: прочети това
Животът е шарен, а щастието не е постоянно нещо - всеки си има и хубавите, и лошите моменти. Сигурна съм, че и при теб нещата бързо ще се оправят, само повече спокойствие и търпение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт