"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ходих да карам колело в парка - ау ти казвам, върнах се вир вода.  Crazy
Каква мускулна треска ще ме тресне, не ми се мисли просто. Сега ще мия прозорците в спалнята, за отмора.  Mr. Green Laughing
Дайте някакви идеи за вечеря?

# 481
Жасмин, Сиси благодаря ви Heart Eyes Hug
Жасмин страхотен резултат, браво и все така да падат килцата Hug
Сиси честито минусче-страхотна си с твоите минуси и да кажа, че точно това мислех и аз да напиша, че така го чувствам и аз. След толкова месеци вече ми е много лесно и всичко правя с огромна лекота.
Системата трябва да се почуства, да те промени и да стане начин на хранене, не диета, но това сякаш се случва на по-късен етап, за себе си го разбрах може би към 4 месец и сега съм убедена и щастлива, че съм намерила равновесието.
Peace Peace Peace

# 482
Отчитам се за обяд : 2 сухарчета, малко зелева салата, салата от един огромен домат и половин краставица с малко зехтин, парче сирене - около 100 гр макс, малко кашкавал, 300 мл айрян - и направо преядох. Нямамтърпение да стане 2 часа да пийна и едно кафенце и спокойно ще мога да дочакам вечерята.

П.П.Май ще си надвиша дневната нужда от калории, ама да видим Blush

# 483
Бебок, мерси!  Hug

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 15:08 от Анонимен

# 484
Отчет за днес:

З: 3 ръжени филийки с кашкавал и чубрица, две парчета руло (от 2 дни ужасно ми се прияде сладко, много странно, защото по принцип не обичам и не ям)
О: омлет със сирене без мазнина и един домат
В: не знам - сега ще гледам примерните менюта, да си избера нещо. Ако не избера ще да е кисело мляко със сухари или ябълка.

# 485
Аз така се наядох хубаво за обяд с едни мои "Системни принцеси" Crazy Реших да пробвам да си направя принцеси с яйце и сирене върху сухари. Станаха супер- като се изпекоха си ги поръсих с шарена сол (това е добра идея за обяд в офис), добавих голямо количество домати и 1/2л. айрян

Отчет за днес:
З: 2 сухара с пастет и 1 сухар със сладко от боровинки, нескафе
О: моите системни принцеси с яйце и сирене, домат, айрян
16ч. нескафе
В: имам риба щука (ще мисля как да я приготвя за системна вечеря Thinking)

Евита към обяда може да добавиш или сухари, или нещо от месо Peace

# 486

Евита към обяда може да добавиш или сухари, или нещо от месо Peace

Hug благодаря janeta. Аз незнайно защо съм решила, че сухарите и изобщо хлебните неща са само сутрин и рядко вечер във варианта" мляко със сухари".

# 487
За нищо. Ами може и на обяд- след като са позволени дори за вечеря. Но според правилата- за обяд не може да се мешат с месо Peace

# 488
  • Пазарджик
Привет и от мен системки.Първо поздравления за минусчетата , дано и аз скоро да се отчета с такива.Исках да ви попитам как се правячт с вечеря до 18 т.к аз съм на работа до тогава а и нямам др почивка след обедната.И се прибирам около 19.Това няй мн ме затруднява.Ето и моето меню за днес
з-тестена закуска , о- огретен с един домат в- пиле с айрян .Надявам се да е добре

# 489
з: омлет с яйца + 1 пържена филия със сладко от малини
о: малка свинска пържолка с картофено пюре
в: не знам още, но ми се ще нещо леко - може би кисело мляко с плодове;
вчерашното ми нарушение беше вечерята, която си беше ориз, но надали оризът беше системен - какъво имали в къхнята, такъв. поне говоря само за ориз, а не за ориз с месо  Wink
сиси - права си - затова и казах,ч е ще експериментирам и сама ще видя какво се получава. инак илиза нещо като 'ЕЖК' = 'една жена каза', че се отслабва, че не се пълбнее, че може да си сит и отслабващ и т.н. наистина ми е много любопитно какви цифри ще видя на кантара като се прибера - ям повече (но се и движа в пъти повече), храня се по-разнообразно, закусвам (!!!), не виждам кой знае какви отклонения - да видим. ако съм същите кила (дори не се боря за спад при положение, че съм на ол инкл. почивка), то това ще е моята система на хранане  Peace

# 490
Жани май скоро време ще пробвам системните принцеси. Много жалко, че не стават за вечеря.
Да ви кажа - преди малко си изпих кафето и ми стана още по-тежко. Как ще вечерям след 2 часа просто не знам, ама ще се насиля.

# 491
Това е забранена комбинация за вечеря. Месото не се комбинира с нищо друго. Виж отново 7-те варианта Peace

о: малка свинска пържолка с картофено пюре
На обяд месото не се комбинира с картофи, бобови (с изключение на зелен боб), тестени. Обяда ти е грешен и не системен.

Момичета знам че в началото е трудно да се свикне с комбинирането на храните и за това е добре да си напишете някои неща по на едно листче и да ги залепите някъде. Например за обяд си напишете кое с кое е забрането. А за вечеря си напишете позволените 7 варианта. И така докато свикнете Peace
Нещо такова Thinking

- Комбинациите на продуктите за обяд - всички, НО: Ръжени сухари, макарони, картофи, сладки картофи, царевица, кус-кус и бобови не трябва да бъдат съчетавани с продукти от групата месни и рибни продукти, с изключение на яйцата, те могат да се добавят в малки количества.
Вечеря
1. плодове и мляко
2. плодове и зеленчуци
3. плодове и зърнени храни
4. зеленчуци и мляко
5. зеленчуци и зърнени храни
6. месо и риба
7. мляко, сирена и сухари

Бебок и аз преди малко пийнах едно кафе, но до 18ч. тъкмо ще съм добре огладняла. А иначе принцеси си правя за вечеря но само със сухари, кашкавал и шарена сол + айрян Wink

# 492
Здравейте,Системки!Мляко с нес,не знам какво бих правила без теб-щях да съм качила кг. Hug Hug Hug
Чета ви с удоволствие,но избягвам коментари и съвети,извинете ме!Надявам се да ви опозная повече и да се включа пълноценно и аз.За сега ,като нова,само ще споделям менюто ни и ще очаквам съвети и критики.Днес със сина отчитаме :
з.2 ръжени сухара със сметана и "Мура" карамел,естествено/обожавам кавамел/
о.сина-принцеси с кайма,а аз кренвирш и Данон за пиене
в. зелен боб с доматен сос и айран
Аз вече вечерях,че отивам извънредно на работа.

# 493
  • ВАРНА

Здравейте,Системки!Мляко с нес,не знам какво бих правила без теб-щях да съм качила кг. Hug Hug Hug
Чета ви с удоволствие,но избягвам коментари и съвети,извинете ме!Надявам се да ви опозная повече и да се включа пълноценно и аз.За сега ,като нова,само ще споделям менюто ни и ще очаквам съвети и критики.Днес със сина отчитаме :
з.2 ръжени сухара със сметана и "Мура" карамел,естествено/обожавам кавамел/
о.сина-принцеси с кайма,а аз кренвирш и Данон за пиене
в. зелен боб с доматен сос и айран
Аз вече вечерях,че отивам извънредно на работа.

Ако не съм аз, някой друг щеше да помага. Просто аз съм нощна птица....  Набързо, че съм на работа - закуската ти е странно малка, нищо за наяждане, обедните принцеси на детето са си точно за закуска - за обяд хляб и месо не трябва да се комбинират. Ако само кренвирш си обядвала - това не е обяд. И какво значи Данон за пиене - айрян или някакво плодово мляко? Захар след 12 не трябва. Вечерята бива  Wink

# 494
Здравейте момичета,

Днес естествено се оказа, че нямам никаква работа в офиса, вкл. нямам бюро, компютър и стол. Така че се разходих пеша до вкъщи вместо спорт и имах спокойно време да си спретна системна динена вечеря. Сега се чудя дали да шмугна и едно кисело мляко. Или да си направя мляко с безкофеинов нес.

з. Не успях покрай вълненията, към 10 ч. кафе със сметана и захар
о. Огретен, бира
в. Диня, една ябълка

За отчета съм -800 гр. от миналия понеделник насам. Сутринта измерих точно 57 кг. Целта за следващия понеделник е да видя 56.

Сиси, браво... чудесен резултат за седмицата.
Жаси, и ти си при отличничките виждам.
Жанета, ти пък си направо за пример.

Общи условия

Активация на акаунт