"Системата минус 60" - Тема №13

• 33 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
А по въпроса с колбасите на обяд какво ще кажете?
Например -кренвирши, филета, пастърми, саздърми,пушени колбаси..... newsm78

# 466
el_ena , Дивимо е имала, ако не се лъжа -3 кг. за 1 седмица, така че не е невъзможно, но както вече са ти казали, не се разочаровай, ако утре минусът е по-малък, пак ще го видиш. Тъкмо щях да добавям  аз за вечерята ти днес.. но ще се научиш, не е толкова фатално като за начало.
Шоколадово бонбонче, скоро си мислех за теб! Hug Влизай от време на време, хем и за стимул на новите момичета!
Джил, пожелавам приятно завръщане на работата и успешно системстване занапред! Heart Eyes
маик, точно си мислех, че уцелихте чудно време! И браво, сама трябва да си направиш изводите понякога, колкото и да четеш, докато не го изпиташ не е съвсем същото.
Evita, аз имах почти 1 месец застой, но моят не беше същински, защото имах известни прегрешения. За да задвижи отново нещата, може да пробваш известно време с ограничаване на някой продукт по твоя преценка, дори и за закуска. И.. търпение! Hug
Джижи, аз няма да се опитвам да те разубеждавам, но разбирам от какво е провокирано решението ти - от желанието ти за бърз резултат. Ясно е, че с Дюкан ще ги свалиш, дано успееш да ги задържиш! И само за сравнения, след първата бременност свалих излишните килограми с Дюкан, но сега резултатите ми се много подобри и то за по-кратък период с никакви лишения! За мен си беше тормоз, макар че съм си мръвкарка по-принцип, но да чакам 1 година, за да хапна плод, не благодаря.. Другият ми плюс е, че продължавам да кърмя и да слабея, за съжаление дъщеря ми се наложи да я отбия, за да мина на Дюкан, не беше малка (1,5 г.), но все пак ми се искаше естествено да се случат нещата..
Бебо, заслужаваш си браво, даже и въпреки бадемите! Wink
map_n, аз лично ги избягвам, именно поради споменатите причини от Мляко с нед, но и като цяло вкъщи много рядко се купуват. Все пак за 6 месеца ми се е случвало 1-2 пъти да ям за обяд и няколко парчета луканка, веднъж си купих саздърма, че ми се беше преяла и ми се видя по-безобидна. Иначе само чисто месо, мляна пред мен кайма, сега купих веднъж на Стара планина, но нещо им нямам вяра, мисля, че може лесно да се лепкат тези етикети, без особен контрол, освен това отново си има в нея стабилизатори и пр.
З. Овесени ядки - малко с мед, после и със сирене и масло; пъпеш
О. Салата с 2 малки кутии риба тон, краставица, домат, червен лук, сушени доматки, магданоз
В. Сини сливи (бях си отделила чист императорски ориз, че правих с пиле, но не успях)

Лека нощ! Hug

# 467
Добър вечер~ Аз за днес си изпълних плануваното вчера меню:

З - палачинки с ягодов мармалад (направих си 3 малки - диаметър около 8-10см)
О - руло стефани и салата домат и краставица и
В - постни сърми

Утре ще ходя до факултета да се записвам и ще поразгледам дали някъде я няма предварителната ми програма за семестъра, за да мога да почна да си планирам как да се храня.

# 468
Сиси не толкова за бързото отслабване,знам че не е полезно,но просто тук нещата при мен не вървят.А за задържането на кг навсякъде го има,ако си мислим ,че със системата няма да се стараем да ги задържаме жестоко се лъжем.
Четох ,че и след системата хората които не са системни напълняват.Така,че тука се иска да се задържат тия кг,както при РХ 90 дневна и т.н.
Срещала съм във форумите точно от трите режима хора,които са напълнявали.
Аз си знам моята грешка от Дюкан и няма да я повторя,а що се отнася за после вече след 4 етап бих предпочела или системата или РХ.
А сега ви желая лека нощ!!!!

# 469
Здравейте,момичета!  Hug Hug Hug
Няма да коментирам мерки и теглилки,защото съм в 1-ия ден от МЦ/боже,какво е през 2-ия / #Crazy
Днес съм онази дълга смяна на работа -от 10,00 до  22,00часа и  се постарах:
з.кисело мляко с корнфлейкс и "Мура" карамел
о.200гр.руска салата без колбас/преобладават сварените картофи/ и 150гр. задушени такива-дано не съм в грешка newsm78
в.домашен плосък ръжен хляб и кисело мляко с 40гр. кашкавал
Сега пия чай и ви чета.Сина е сгрешил вечерята,сам си призна,но утре ще съм вкъщи за вечеря и ще поправим нещата.Лека и спокойна нощ,аз продължавам да чета.  book

# 470
  • ВАРНА
Сиси не толкова за бързото отслабване,знам че не е полезно,но просто тук нещата при мен не вървят.А за задържането на кг навсякъде го има,ако си мислим ,че със системата няма да се стараем да ги задържаме жестоко се лъжем.
Четох ,че и след системата хората които не са системни напълняват.Така,че тука се иска да се задържат тия кг,както при РХ 90 дневна и т.н.
Срещала съм във форумите точно от трите режима хора,които са напълнявали.
Аз си знам моята грешка от Дюкан и няма да я повторя,а що се отнася за после вече след 4 етап бих предпочела или системата или РХ.
А сега ви желая лека нощ!!!!

Джижи, какво по-особено трябва да правя, когато ще се старая да задържам килограми? Аз цял месец през ден вечерях след 18ч, имаше и бира, и пържена риба, и пици.... и въпреки това не само че не качих, ами даже свалих един килограм. Всички ограничения спазвах само в началото, като поотслабнах, започнах да си позволявам и мазнина на вечеря, и не толкова системни комбинации... И пак продължавам да отслабвам. Най-важното в Системата е, че промених хранителните си навици - ям по-малко като количество, не ям боклуци, закусвам, вечерям по-рано, научих се да си задавам въпроса - сега наистина ли съм гладна или просто ми е скучно... За всичките тези месеци не съм се лишавала нито от една храна, която ми се е прияла в някакъв момент, съответно, няма го големия недостатък на диетите - само да устискам да свърша с диетата, как ще се наям с.....
          Аз  вече знам как и с какво да се храня. Тялото ми ме научи. Това никоя диета не може да го направи. С диетите само се сваля.
          Може да прочетеш и какво е написала Шоколадово бонбонче днес или ГРИП преди няколко дни. Както и момичетата, които са свалили вече много и продължават да свалят без лишения.

Не се опитвам в никакъв случай да те разубеждавам да опиташ поредната диета, просто се подразних от думите ти. Всъщност, щом досега не си разбрала какви са разликите между диетите и системата, едва ли точно аз, точно тук и точно сега ще успея да ти ги обясня. 
         Както и да е, ето нещо, което може би ще ти е полезно  http://lubomirivanov.com/2114

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 00:55 от Мляко с нес

# 471
Здравейте системки   bouquet
Аз съм Дюканката, която хвърля не едно, а две очи при вас редовно  Wink Харесвате ми, харесва ми и системата ви, която всъщност е била моето хранене почти винаги още преди да знам за съществуването на системата.Малко за мен сега.Дойдох в САЩ и за година,година и нещо си лепнах 10 и повече килца от ядене.Ужасих се от себе си и за първи път в живота си реших да правя диета.Избрах Дюкан, защото резултата идва бързо и се яде всичко, което обичам.Системата още я нямаше в подфорума.И така набързо за 2 и половина месеца свалих 10-те килца и минах в третата фаза без да се насилвам повече.Целта беше постигната после в трета още 3-4 свалих и сега в четвърта си поддържам килцата с 2+ - ,ама не се тревожа.Чета ви и заимствам някои неща от вас особено вечерите, че на мен най-много те ми се отразяват.Не се сърдете на Джиджи аз я разбирам.Изтормозена е от тежкия физ.труд, стриктна е, но резултата идва трудно и затова се лута и търси решение.Джиджи, ако искаш продължи си системно и се придържай към олекотения вариянт на Дюкан за бременни като правиш един чист протеинов ден.Там има всичко и плодче има и хляб и кашкавал.Мисля, че ще има ефект.Ще си системна и по-спокона.Много ти е тежка работата и не ти препоръчвам чист Дюкан.Не се впечатлявай много от кантара, успокой се и бавно и полека ще се пребориш.Каквото и да решиш успех  Peace

Дългочко стана за което се извинявам.Благодаря на всички пишещи в темата за полезната информация   bouquet
Аз ще продължавам да ви чета и да ползвам някой от идейките ви, за да не ми се налага никога повече да съм на диета.Дано Praynig.

Желая на всички успешна седмица   bouquet

# 472
Добро утро на всички  Peace
За съжаление през почивните дни се поотпуснах малко и сега ще трябва да си догонвам линийката  Embarassed
Дано при вас не е така  Praynig
Но .... ще се правя че нищо не е станало и ще продължавам нататък  Mr. Green
Лек и системен на всички  Peace

# 473
tqna, много хубав постинг!  Peace
Никой не се сърди на Джиджи, напротив - искаме да й помогнем. Все пак, тук сме се събрали за подкрепа, а не на комсомолско събрание, та присъствието да е задължително.  Laughing  Stop
За мен едно е същественото - ако не вярваш, че нещо е добро за теб и ти помага, то наистина няма да ти помогне. И обратното - всички знаем за плацебо лекарствата. Така че, щом Джиджи твърдо е решила, че иска Дюкан, наистина трябва да се заеме с него - със сигурност ще има по-добри резултати, отколкото да прави нещо против волята си.
Но нещо ми стана адски странно, като съм я чела - пише, че сваля само мазнини и на обиколки, а килограми не. А всъщност, каква е най-важната цел на която и да е диета? Не е ли точно да стопим мазнините и да се вталим? При Джиджи - тя трупа мускулна маса с тежкия физически труд, същевременно гори мазнини. Тялото й се променя, обиколките падат, но тя не гледа това, а гледа кантара, че не мърда.
Мускулите имат по-голяма плътност, затова тежат повече. (около 20% са по-плътни в сравнение с мазнините).
Все едно да сравняваме 1 кг. желязо и 1 кг. памук. Масата им е еднаква - като ги претеглиш, резултатът на кантара ще е все 1 кг., но на обем са страшно различни!

# 474
Добро утро и от мен.
Щом Джижи си е решила, нека го направи. Ще я чакаме след 3-та фаза при нас Hug
Мляко с нес отново е права. Аз колко месеца не бях системна. Резултат като горомен плюс няма налице. ГРИП и Шоколадово бонбонче си поддържат килограмите без да спазват ограничения. просто Системата си работи перфектно. А дори и самата авторка е написала, че след отслабването контролът на теглото продължава, но се вземат мерки само ако има +, вечерите вече не са ранни и може да не са по вариантите.
в.ябълки,извара и 2 морковчета
Смесваш 2 варианта Peace
План за днес
З: 8 лешника, 8 бадема, 1 минивафла, 1 дива праскова, чисто кафе. После може още нещо да хапна ако огладнея преди 12
О: Салата зеле, домат, половин краставица, сирене, 2 сухарчета
В: чушка със сирене, салата зеле, айрян
Лек и системен ден Hug

# 475
Здравейте Hug
Идвам на отчет и съм много доволна днес от кантара. За последната седмица имам -1.4кг. newsm68
Не мога да повярвам. Всичко се случва с такава лекота и сякаш с магическа пръчка падат килограм след килограм. Стигнах днес тегло от 65.9кг. Всички дрехи вече са ми много широки и ми висят Party Отивам да си преместя линийката.
tqna добре дошла в системата и пиши по-често след като толкова дълго ни четеш Hug
Джижи желая ти успех каквото и да решиш да правиш Hug

Системки къде с отчета днес? Защо няма отчет с минуси?

Бебок напиши ми моля те за миналия понеделник +100гр., а за днес -1.4кг. И да не съм чула днес че си прегрешила, че идвам да те ступам. Обещала си вече да влезеш в правилата напълно Naughty Peace

# 476
Жани, обещавам. Нова седмица, ново начало. Между другото да ти сменя ли целта на 60?

# 477
Бебо ами нека първо стигна тази цел от 65кг. и да и се накефя че съм я стигнала и тогава ще сваля целта надолу Heart Eyes

# 478
Жани, браво на теб!!!  Grinning
Лелеее, гледам ти подписа - минус 35 кг. е страхотно постижение!  Shocked

Аз дотук съм -11кг. и продължавам смело напред. Искам скоро да ги направя -20.  Praynig
Целта ми, като се присъединих съм вас, беше 25 кг., но не очаквах, че толкова бързо ще тръгне - за 2 месеца се разделих с 11 кг., което си е почти половината.  Grinning Grinning Grinning Grinning

Като обиколки, от бюста съм свалила 3 см., от талията - 9 см., а от ханша - цели 11 см, което много ме радва.
Забравих да си записвам резултите напоследък, че хич не ми беше до това, но последната седмица съм около минус 1 кг. От днес започвам да си водя дневника пак редовно.

Закусих с 1 кисело мляко, разбъркано с мюсли с плодове - 1 голяма купичка стана
Обяд: печено пиле с доматена салата
Вечеря: не знам още, ще я мисля

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 12:40 от Анонимен

# 479
Добро утро!
Първо отчет и от мен -900 гр. Имам +200 гр. от последната най-малка цифра, която видях през седмицата, но няма значение, пак е предоволен минус, 65,100 гр. съм днес.

Мляко, с нес, отново заставам изцяло зад думите ти! Peace Системата трябва да се почуства, да те промени и да стане начин на хранене, не диета, но това сякаш се случва на по-късен етап, за себе си го разбрах може би към 4 месец и сега съм убедена и щастлива, че съм намерила равновесието.
tqna, чудесно решение си взела за себе си! Интересна идея даваш на Джижи за олекотения режим, може да подейства.
Жани, снощи като писах на Джижи, забравих, че и точно това също щях да пиша, че в крайна сметка тя беше доволна от сантиметрите, което не е малко и пак е резултат!
Чудесен минус, мила, отличничка, браво!! Heart Eyes
klemi, пожелавам бързо да влезеш в ритъм!
Жаси, честито минусче!

Хубава и системна седмица! Hug

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 10:55 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт