пенсии за сигнал - 20 години по-късно...

• 10 722
  • 175
  •   1
Отговори
# 150
  • в страната на чудесата
Сесили, както вече казах - темата е за пенсиите на певците. и то някои от тях. защото са по-велики от хора на БНР например. 
ако желаеш да обсъдим доган - пусни друга тема. организирай протест. сезирай прокуратурата, създай граждански комитет и т.н. или очакваш някой друг да организира отзвук?
и кое те кара да ме смяташ за ССФ. може само кирЧО да ме дразни, а ахмедЧО не.
 Joy

# 151
Някой от вас дали е виждал ритонците в каква къща живеят?   Thinking 

# 152
  • София
Някой от вас дали е виждал ритонците в каква къща живеят?   Thinking 
LaughingАз съм виждала. Била купена с парите от едногодишни концерти из Русия, явно са били големииииии концерти Joy

# 153
Ахам, затова всеки ден се молят да не мине журналист покрай нея.  Joy

# 154
Ритон преди година,две направиха една нова песен.Беше ми омрьзнало повече от 10 г.да пеят само оная за табора шарен,забравих и името.

# 155
Шушон, Гала прави тъкмо две предавания от къщата им..та не е тайна за никого високият им стандарт. Но и не ги виждам точно тях в "хленчещата" групичка. Wink

# 156
Нашите таланти, нали много скандираха против предишния режим. Сега какво искат като не са се осигурявали? Да се осигуряваш три години и да вземеш висока пенсия, а в същото време да укриваш доходи за милиони!
  А и чак за милиони! 
така:
http://-spam082-/n/Vasil-Najdenov-zakusa-s-danuchnite.17215.html

# 157
  • София
Шушон, Гала прави тъкмо две предавания от къщата им..та не е тайна за никого високият им стандарт. Но и не ги виждам точно тях в "хленчещата" групичка. Wink
Е, те нямат още 55г , за какви пенсии да реват Simple Smile

# 158
  • гр. Шумен
Нашите таланти, нали много скандираха против предишния режим. Сега какво искат като не са се осигурявали? Да се осигуряваш три години и да вземеш висока пенсия, а в същото време да укриваш доходи за милиони!
 А и чак за милиони!  
така:
http://-spam082-/n/Vasil-Najdenov-zakusa-s-danuchnite.17215.html
на клюкарски сайтове и жълти парцали не вярвам. МОже ли официално становище на НАП или там каквото беше.
Мишка, няма що да пускам тема, то си имаше, ама замина по предназначение в девета глуха поради слаааб интерес. Всъщност българина няма нищо против политици да го грабят, лъжат, продават и т. н. Обаче, ако някакви представители на интелигенцията потърсят някакви права, отгоре им скача целокупното българско население (поживем, увидем, както казват руснаците, какво ще се случи, когато лекари и т. н излязат наесен на протести, а такива трябва да има). Това е за противниците на "двойния стандарт".
А ти що не организираш граждански комитет за публично осъждане на "наглите" певци. МОже и акцийка да им спретне ЦеЦе-то - "щуравите". КАто гледам вече сте почнали да им бройкате имотите (визирам ритонците, те засега мълчат, защото са млади за пенсия). Следват Лили, Васко, МАричков и кой ли не още. МОже би, за да заслужат пенсия трябва да живеят в кирпичена колиба с кенеф на двора и да карат трабант. В противен случай, да си продават апартамента и да излизат на палатка! МОменталически!!!

# 159
Хехе, въпросът е принципен и това че някой е извършил престъпление не значи че всички трябва да бъдат оставени да вършат пресъпления
Ако беше пусната тема за Доган преди да си вземе милиончетата, нещата щяха да са съпоставими
Не, не искам да има двоен стандарт в НОИ, за много хора ще е обидно, защото бая народ има проблем със стажа и осигуровките, и то далеч не по своя вина

# 160
Е, те нямат още 55г , за какви пенсии да реват Simple Smile
Това имам предвид де Laughing И след десет години не вярвам да са хленчещи желета.

# 161
  • гр. Шумен
Хехе, въпросът е принципен и това че някой е извършил престъпление не значи че всички трябва да бъдат оставени да вършат пресъпления
Ако беше пусната тема за Доган преди да си вземе милиончетата, нещата щяха да са съпоставими
Не, не искам да има двоен стандарт в НОИ, за много хора ще е обидно, защото бая народ има проблем със стажа и осигуровките, и то далеч не по своя вина
Значи достигнахме до окончателно решение - певците са престъпници и трябва да им се спретне полицейска акция, както си му е редът с видеокамери, с насочени пищови и заподи "ЛЕгни, иначе много ще те боли".
А за ДОган ПРЕДИ ти знаеше ли? Защото аз научих СЛЕД и то много СЛЕД.
МЕжду другото от цялата тая истерия покрай певците ще има нещо положително и за обикновените хора - ще се разкара остарялата нормативна уредба за доказване на трудов стаж, дано поне напишат читав закон.

# 162
  • в страната на чудесата
ами за да няма двоена стандарт аз предлагам да се обсъди въпросът с пенсиите и прдените им едва след щателна проверка на доходите им, платените данъци и осигуровки в последните 20 години. на всички от групата и не само от нея.

# 163
А защо не?! Дали си певец, хирург или чистач, все трябва да се осигуряваш и така е от доста много години, не от вчера.
Това че Доган е крал в крайна сметка няма много общо. Както се вижда, някои "звезди" са си оправили стажа и осигуровките и не реват че пенсията им е недостойна.
А и в крайна сметка начин за доказване на стажа има пак от много години, по съдебен ред, с документ и свидетели. Разбра се и че документи има налични- Камелия Тодорова си ги е издирила. Просто не им харесва размера на пенсията. Все едно на останалите хора им харесва  Tired

# 164
Тази статия по темата много ми харесва. Уравновесена е и без излишни слюнки, така смятам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт