СЕПТЕМВРИ - тема 29

• 26 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!
Реших в нов пост да сложа кафето, че аз затварям единия ден и отварям на другия Simple Smile Заповядайте:
Ако ви е трудно, може просто:
Мойто бебе още спи, аз разлепих бележки с решението от събранието на входа миналата седица, изпих си кафето, пуснах съдомиалната, сложих бели дрехи за пране, но не съм пуснала пералнята, турям и тука кафето и... еми слагам си още кафе  Crazy Няма да ми дойде в повече, че съм  Tired

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 07:38 от MammaT

# 631
Добро утро !!!

МамаТ  с удоволствие ще ти правя компания  Hug, тъкмо и аз сядам на кафенце ...

Ние в момента правим сутрешна разгрявка, малкия се качва на стола и после на масата и хоп на лаптопа , аз вече за н-ти път го свалям, и той си продължава .... ставам за да мирне ...

# 632
  • София
Добро утро Simple Smile
И мойто дЯте още спи, но аз за съжаление имаше да върша разни битовизми и трябваше да ставам. Иначе ми спретна една фиеста от 4 до 5.30, щях да се гръмна просто Tired

# 633
  • София
Добро утро и от мен!
МаммаТ...ще ми дойде добре още 1 кафе/макар и не в тая поза хахаха, такива нещап равех като тренирах гимнастика/, макар че определено съм наспана, защото Ангел е цокал само 2 пъти  Grinning Но пък се събуди в 7 часа и реших да го заведа да го боцнат за изследванията. Урина неможах да събера,  та ще ходя да дам когато събера...В лабораторията казаха де не мъчим децата да стоят гладни...Но Ангел го заведох що годе гладен, последно цока в 5,30 ...Лаборантката беше без ръкавици, омаза се цялата в кръв...лошо впечатление ми направи... Confused
Иначе така да се каже Ангел минава в редиците на проходилите, но още няма да го обява за напълно проходил, защото прави 10 крачки и сяда на дупе, но пък вече е направил първите 5 самостоятелни крачки, което се води прохождане  Wink...  Така се радва като ходи, че направо и на мен ми е кеф....
Утре пак съм на родитлеска среща в ДГ. СНощи си нямах работа и четох във форума за въпросния филиал и само лоши неща пишат...Сега пак съм в чуденка какво да правя...Много ме е яд, като немога да взема решение...Ама айде да не ви занимавам с моите си терзания... Simple Smile

# 634
  • София; Дружбето
Дубрутру. Аз ненаспана днес. Габи реши в 3, че не му се спи повече и пя песни. Тихичко, но достатъчно силно, че да ми пречи да спя Crazy После стана в 7.20, а аз чак сега сядам да пия кафе ooooh!
Аз днес съм на родителска среща. Още не се възприемам като човек, който да ходи по такива мероприятия. Те вече били обсъждали какво ще се купува и т.н., а аз хич и нямам идея за какво иде реч Crazy Но аз и никога не съм била организатор, а само изпълнител, та не се бутам. Само ако ще искат много пари ще мрънкам Rolling Eyes
Еми, дано успееш да я преместиш в друга детска, че да спреш да се чудиш Simple Smile

# 635
Добро утро  bouquet

Честито и на днешните пораснали деца Hug Heart Eyes

Моя Мрън заспа newsm78, чак се чудя, тъкмо беше минал в един режим по веднъж на ден по обяд и сега пак двуразови изпълнения......, но щом го кефи, да спи....

Еми, ако не мога да накрам родителите да променим чез ремонт генерално нещата в стаята, бих си прибрала детето, от друга страна пък, ако се забавлява с децата  newsm78. При нас разрешиха поради ужасното състояние на дюшеците, който иска да си донесе друг, а като приключим да си го вземе...Все пак 4-5 години детето ти ще е там, а и не само твоето, не са ли съгласни родителите за нещо освежаващо, ние цял ламинат сложихме, че събрахме по около 70 лева на родител, а и останаха пари и за други неща......Не знам, ако не са проблем парите, може да направите едно доброволно освежаване на помещението....Да, а най-добре, ще е ако успеете да я преместите в друга градина, но при проблемите с местата, как ще стане.....освен с яки връзки...

Бобиндата и той го усещам, че вече е съвсем готов - като бяхме сега в Кръвеник, го пускахме между мен и баща му и се справяше чудесно, но до там, но вече като че ли си има сам смелостта да я свърши тази работа......

# 636
  • София
Еми, ако не мога да накрам родителите да променим чез ремонт генерално нещата в стаята, бих си прибрала детето, от друга страна пък, ако се забавлява с децата  newsm78.
Еми именно де и аз затова се чудя, ако пък и е кеф, но при такива условия не бих я пуснала. А за родителите ще видим утре на родителската...дали ще успеем да се организираме и да направим нормални условия за децата ни. Иначе за връзката ми...малко карък ме гони там, та ще видим до къде ще я докарам...
Честито на днес празнуващите!Да растат здрави и засмени!

# 637
Дубрютру, момичета! Макар че за мен хич не е добро  Crazy

Прихванах на Катето вируса и от снощи съм много зле. През ноща се будих за да прегръщам тоалетната, а сутринта в 7 Кати цока цока и накрая реши да си играе. Едвам я приспах, за да поспим и ние. Но това не значи, че днес ми е добре  Sick А тя е все още с разстройство, но поне не повръща.
Не знам как ще се оправим днес двете. Аз съм парцал, а тя кипи от енергия и вече "подреди" половината къща...

МРЪН

# 638
Aиии Криската бързо да се оправяте Hug

# 639
Хелоуу  Hug

Криската, да се  оправяте  Peace

Аз скиторих по магазините, щото от утре нали ще вали. Купих си есенни обувки, кофти разминаване с едни намалени обувчици в Хъш Пъпис (от 150 на 64) ма не и моя номер  Wink

В  групата на Бужи по 60лв събираме.

Снощи умрях от мигрена, даже пропуснах Стъклен дом, сега ще ровя да го гледам. В моя чест Свилен яде поне 6 пъти нощес  ooooh! Божидар ме събуди с викове "Мамоо,мамоо, пусни ми Картън нетВорк в 3,30  Crazy и си завий корема,че си гола" > Добри деца, вко да го правиш.

# 640
Смятай каква скука, цял ден рефрешвам, а никой ни щя да пише.......
И аз днес бях планирала разходка за затворени обувки, ама се оказа, че няма кой да гледа дребчо, а с него вече не ходя никъде  Naughty

# 641
  • Варна
Е, Надина, ще се разпиша тогава, че да има за какво да даваш рефреш Simple Smile
Аз пък ходих днес по магазините с малката- еми, толкова добре се държи- пак ще я водя...Докато си мерех обувки продавачките пърхаха покрай нея, даже гък не каза , а и се спеше и се кривеше преди това...И така в магазина, в банката...Направо т'ва дете мойто - злато... Wink сега заспа за 5 минути, дет обикновенно не ни се случва... Flutter Явно шопинг туровете я уморяват доста hahaha

# 642
Добър вечер!
Днес съм като газена от влак, няма причина очевидна, но наистина съм много крива и изморена. Аз също ако имах възможност бих оставяла Валери, за да ходя по магазините, но понеже нямам избор ходя с него. Той се изнервя много, аз още повече и накрая сме все скарани с него и той ми се сърди и аз му се сърдя hahaha. Просто е много трудно и отбягвам, явно на мацките им е заложено и от малки обичат да са на шопинг Crazy.
Тук в Добрич, по някаква програма ремонтираха всички (или повечето) детски градини и училища, включително и по някой села. Много приветливи станаха и много по-енергоефективни. Дано да има места като се наложи да ходим. До нас, буквално под прозореца ни има много добра детска градина, с доста извънкласни мероприятия, които самата градина е организирала и не е необходимо ти да си водиш детето отделно. Например английски, балет, народни танци, футбол. Те просто си ги водят следобед. И също я ремонтираха основно.
Тази година ходих на тържество на петгодишните - племеницата, в тази грасина, и на едно тържество на предучилищна група в близкото училище. Еми в детската градина беше толкова по-сложна програмата, а толкова добре и гладко си я изпълниха, а в училището - то не спираха да ги наместят ли, учителката вика, просто нивото беше доста по-ниско. ooooh!Не че смятам, че градината може да направи гений, напротив, просто очевидно милото отношение на учителките беше сторило много повече в случая.

# 643
  • София
Идвам да измрънкам като за лека нощ Crossing Arms Цял ден ми тече носът, а за капак ме заболя и гърлото. Отивам да се увия, пък дано утре да е по-добре работата.

Имате поздрави от Кришка, днес се засякохме в градинката.

# 644
  • София; Дружбето
Аз само минавам да кажа, че има детски  Mr. Green
Бях на родителската и резултатът е - пари ще даваме много, а неща ще купим малко Crazy

Общи условия

Активация на акаунт